Sprogrejse i Franske Rivieran

STS Education Group
Sprogkurset kan vare fra 1-4 uger alt afhængig af den pakke du vælger
Nej
Heltid
Sprogrejse
Frankrig
Kontakt udbyder for information om opstart

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Sprogrejse i Franske Rivieran 

Sprogrejse i Franske Rivieran 

Oplev den franske livsstil, og nyd den skønne atmosfære på den franske riviera. I Antibes er stemningen afslappet, og det glamourøse liv fornemmes alle vegne. Her er vandet varmt, strandpromenaderne kilometerlange og omgivelserne uendeligt smukke.

Vores klassiske franskkursus på den franske riviera er meget mere end bare et sprogkursus. Du får en god blanding af klasseundervisning, fritidsaktiviteter og spændende udflugter, så du vil ikke bare lære fransk, men også vokse som person og lære ting, du ikke havde forventet. Lektionerne er sjove og lærerige, takket være vores erfarne lærere, og undervisningen foregår på en flot og moderne skole. Sammen med dine nye venner og engagerede ledere får du en perfekt balance mellem undervisning og solferie. Fra afslappende dage på stranden og grillaftner til sportsdage og skattejagter. Der er uendeligt meget at lave og lære på den franske riviera. Gå ikke glip af chancen for at dele denne fantastiske oplevelse med nye venner fra hele verden.

Inkluderede aktiviteter

Når du vælger en sprogrejse i Sydfrankrig, er du sikker på at få det sjovt! Din sprogrejse på den franske riviera er fuld af sjove aktiviteter og udflugter, hvor du oplever, hvad rivieraen har at byde på. Du vil komme på både heldagsudflugter og halvdagsture og være med til en masse skønne events på campus. Hvad siger du til en besøg i Monaco, træklatring, trampolinspring, Aquasplash, bowling, sejlads, sportsturneringer m.m?

Aktiviteterne i hverdagene er skemalagte efter undervisningen, og i weekenderne har vi både halvdagsture og heldagsudflugter. Alle aktiviteter er udformet, så du hele tiden lærer mere fransk, samtidig med at du er sammen med dine nye venner. Teamet af ledere er tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og de er også til stede ved poolspil, fester og udflugter til stranden.

Bemærk, at alle aktiviteter sammensættes hver uge, så hvad du når at opleve afhænger af, hvor mange uger du vælger at være her.

Dit sprogkursus med STS

  • Undervisning: Ca. 15 timer om ugen, herunder mundtlige workshops. (kan variere, kontakt STS for flere detaljer)
  • Klasses størrelse: : Maks. 15 elever pr. klasse, en blanding af internationale studerende fra over 20 lande.
  • Niveau: Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)
  • Undervisningsmetode: Vi underviser på alle niveauer, fra nybegyndere til øvede, og underviserne er kvalificerede lærere med akademisk baggrund. De arbejder med varierende læreplaner, som udvikler elevernes færdigheder på deres forskellige niveauer.
  • Materiale: Eksklusivt undervisningsmateriale er inkluderet i programafgiften
  • Start-test: Alle skal igennem en start-test, så vi kan finde ud af hvilket niveau eleven er på
  • Diplom: I slutningen af kurset vil du modtage en Academic Report med en vurdering i relation til CEFR samt Certificate of Attendance.

Pris

Priser og ophold

Kontakt udbyder for information omkring pris og ophold. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogrejse i Franske Rivieran
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

STS Education Group

Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogrejse i Franske Rivieran

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Sprogrejse i Franske Rivieran endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9