Filtrer efter
Studieretning
Sprogrejse
Frankrig
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-7 af 7
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

Sprogskole i Frankrig

Sprogskole til det kulturrige og charmerende Frankrig 

Har du altid været forelsket i det franske sprog og den glamourøse franske kultur? Drømmer du om at bruge et helt år i Frankrig, eller drømmer du blot om at tilbringe sommeren i Frankrig? Så tag på sprogskole til Frankrig, nyd varme crossianter, café au lait og del denne fantastiske oplevelse med en masse andre unge mennesker. 

Udbyttet med et sprogskoleophold til Frankrig

Med en sprogrejse til Frankrig vil du blive undervist i fransk, hvor dine muligheder for at forbedre dine sprogkundskaber i fransk er gode. Der er mange fordele ved at tage sig tiden til at lære det franske sprog. Nogen af fordele vil eksempelvis være, at dine franske sprogkundskaber vil kunne bruges til at søge ind på bestemte videregående uddannelser eller bare for at lære det smukke sprog, som tales af mange mennesker verdenen over. Et kursus i det franske sprog, vil derfor kunne hjælpe din fremtidige karriere. 

Med sådanne en sprogrejse vil du også få massere af kulturelt udbytte, da Frankrigs kultur er helt unik, og med dit ophold vil du få muligheden for at opleve hele Frankrig. Alt dette vil du få muligheden for at gøre med en gruppe af andre unge mennesker, og sammen vil i få oplevelser og minder for livet!

Destination for din sprogrejse

Med en sprogrejse til Frankrig får du selv muligheden for at styre længden af dit ophold samt destinationen. Du får muligheden for at vælge mellem mange interessante og charmerende storbyer i Frankrig, og du vil b.la. kunne vælge imellem: 

  • Paris
  • Nice
  • Antibes
  • Aix-en-Provence
  • Montpellier

Dette er blot få af de mange byer i Frankrig, som du kan vælge at tage dit sprogskoleophold i. Destinationen for dit ophold afhænger af, hvilken sprogrejse du rejser med, og hvilke destinationer som de udbyder. 

Se hele Frankrig, imens du lærer det franske sprog

Frankrig er den mest besøgte rejsedestination, og dette er ikke uden grund. Frankrig er nemlig ligesom et overflødighedshorn af oplevelser, som bare ligger, og venter på dig. Med et sprogskoleophold til Frankrig vil du have fornøjelsen af at opleve skønne Frankrig, imens du lærer det franske sprog. I Frankrig vil du både have muligheden for at opleve kærligheden- og modens by Paris, som også er Frankrigs hovedstad. Herudover vil du også hurtigt opleve Frankrigs glamourøse mad- og vinkultur, som er til syne på mange af Frankrigs charmerende restauranter.

Udover denne glamourøse stemning og kultur som Frankrig emmer af, så byder Frankrig på så mange kulturrige seværdigheder. Her kan du og dine medrejsende bruge tiden efter skole, på at besøge de forskellige seværdigheder, og skabe hyggelige stunder på stemningsfulde cafeer.

Indkvartering

På din sprogrejse vil du have et utal af muligheder for indkvartering under din sprogskole. Du kan b.la. bo hos en værtsfamilie, som sikrer et trygt miljø, hvor du vil komme helt tæt på lokalbefolkningen. Herudover har du muligheden for at bo på et kollegium, som typisk vil ligge centralt i byen, hvor du vil opleve en stor personlig frihed. 

Mulighederne for indkvartering på din sprogrejse vil selvfølgelig afhænge af, hvilken sprogskole du vælger at rejse igennem, og hvilken destination du vælger for dit ophold. Det er derfor en god ide at undersøge dine muligheder hjemmefra, hvis du eksempelvis ønsker at blive indkvarteret på en helt speciel måde. 

Priser og varighed for dit ophold

Et sprogskoleophold er meget varierende i forhold til længden af opholdet, men det varer typisk fra 2 uger op til et helt år. Du bestemmer selv varigheden af opholdet, men du skal blot være opmærksom på, at sprogrejser er selvbetalte, og derfor vil prisen selvfølgelig afhænge af varigheden af dit ophold. Du bør være opmærksom på, at prisen også vil afhænge af, hvilken sprogskole som du vælger at rejse igennem.