Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Sprogrejse i Australien

Sprogskole i Australien

Overvejer du et sprogskoleophold? Så tag på sprogskole i Australien og oplev landets fantastiske natur og kultur på en uforglemmelig rejse, mens du studerer!

Hvad kan en sprogrejse gøre for dig?

En sprogrejse er en sprogskole, du tager mens du rejser. En sprogskole i engelsk kan være godt for dig, der måske føler dig usikker i engelsk, eller dig, der ikke har fået alle engelsk sprogkundskaberne med i bagagen til at tage en videregående uddannelse. Du kommer til at kunne tale flydende engelsk, samtidigt med at du kan opleve lokale traditioner, kultur, natur og masser af oplevelser i Australien.

Hvorfor vælge sprogrejse i Australien?

Australien er kendetegnet ved smuk natur med helt unik dyreliv, men også et land, hvor mulighederne er uendelig. Australierne er et folkefærd, som er kendt for deres afslappede livsstil, og mange unge mennesker rejser dertil for at få en på oleveren. Du kan blandt andet skydive, bungyjumpe, rejse en tur ud i outback’en og se Uluru, eller opleve hovedstaden Sydneys pulserende byliv og shopping. 

Der er altså masser af grunde til at tage til Australien på sprogrejse!

Hvad kan man opleve i Australien?

Uluru, også kaldet Ayers Rock, er et kæmpe naturfænomen i midten af Australien. Det er en kæmpe sten, eller bjerg, som i mange tusinde år har været et helligt sted for australiens indfødte - aboriginals. Du kan nemt booke en tur derud, hvor i ser Uluru i solopgangen gyldne stråler mens i spiser morgenmad, hvorefter man kan gå rundt den på en times tid eller to. 

Kakadu nationalpark, er helt klart også et besøg værd, hvis du har et par dage fri fra sprogskolen. Den ligger i det nordvestlige Australien, og er fyldt med springvand og vådområder, hvor der er rig mulighed for at se krokodiller og aligatorer. I byen Darwin, som ligger tæt på national parken, bor mange aboriginals, og i Kakadu har du mulighed for at se tusinde års gamle malerier fra aboriginals ude på klipper, hvor de får mange år siden blandt andet har boet. Her kan du booke en rundtur og bade i vandfald, og opleve vilde heste.

Fraser Island, er også et besøg værd. Øen består af sandstrande, og oldgamle regnskove, hvor du kan støde ind i vilde dingo’er, som er en hunderace, der kun lever i Australien.

Du kan bade i en af de over 100 ferskvandssøer, eller køre ture ned ad stranden, eller tage på en guidet vandretur gennem skove, vandløb og søer.

Udover det, kan du opleve Great barrier reef som er verdens største koralrev, lære at surfe, skydive, tage dykkercertifikat og meget meget mere! I Australien er det kun fantasien der sætter grænserne!

Hvad skal man vide, inden man tager til Australien?

Udover hvad du kan opleve i Australien kan det være godt at vide, hvordan Australien er som land, deres regler og historie.

Når man rejser til Australien, skal man søge om visum for opholdet. Her skal du også have booket en flybillet hjem, så security i lufthavnen ved, at dit besøg har et formål og er tidsbegrænset. Sikkerheden i landet er topudstyret, så det er vigtigt at man har styr på dokumenterne, inden man rejser ind i landet. Man skal holde sig til reglerne i landet, da du I Australien for eksempel ikke kan komme ind på en bar, hvis du virker højlydt og for fuld.

Australien består af mange hvide mennesker, som oprindeligt stammer fra Europa. Australiens oprindelige folk er aboriginals, som har levet der i mange tusinde år, og som blev invaderet af europæerne i 1800 tallet. Udover mange de mange drab, det medførte, er deres unikke sprog og kultur også blevet invaderet. Derfor er folket i dag ikke ligeså integreret i samfundet, som andre australiere, hvilket er en historisk tragedie for Australien. Det er derfor en god ting at vide, inden du rejser dertil, da du højst sandsynligt kommer til at møde aboriginals og deres kultur. Australiens historie er derfor hel unik og helt klart noget man bør opleve!

Hvis du, efter at have læst ovenstående, ligesom mange andre er blevet forelsket i Australien, er en sprogskole i Australien lige noget for dig! 

Se hvilke muligheder du har på listen over sprogskoler i Australien oven for!

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Australien
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12