Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5

Frisør kursus i København

Tag et frisør kursus i København og lær forskellige klippeteknikker, farveteknikker og hårstyling! 

Drømmer du om at blive frisør? Er du interesseret i at lære forskellige klippe- og farveteknikker? Vil du gerne prøve dine egne evner som frisør af? Elsker du et sprudlende by- og karriereliv? Så er et frisør kursus i København, der emmer af sprudlende byliv og gode karrieremuligheder, måske noget for dig! Læs med her.

Hvad lærer man på et frisør kursus?

Et frisør kursus har forskellig varighed alt afhængigt af, hvilken udbyder du tager kurset hos. Det kan eksempelvis tage 6, 9 eller 12 måneder, men det kommer meget an på, hvad du ønsker. På et frisør kursus vil du dog lære basale teknikker og færdigheder, som eksempelvis basale klippetekniker, farveteknikker og forskellige former for hårstyling. 

Herudover vil du få en solid introduktion til, hvad man skal kunne som frisør, hvor du b.la. vil lære om arbejdsmiljø, hygiejne og produktkendskab. Du vil også lære om frisørfaget, som et kreativt håndværk, hvor du b.la. vil lære mere om hårets biologi, hårvask, hovedbundsmassage og formtørring. Her vil du lære om disse teknikker i teori og samtidigt arbejde med de teoretiske teknikker i praksis. Her kan du øve dine teoretiske færdigheder i praksis på et bredt udvalg af de modeller, som dit frisør kursus sted har til rådighed. 

Det er samtidigt vigtigt, at en frisør kan sikre en god oplevelse for kunden, og derfor bliver man på et frisør kursus også oplært i kropssprog og kommunikation, for at sikre den gode kundeoplevelse. 

Hvornår kan jeg tage et frisør kursus?

Der er mange forskellige udbydere, som tilbyder frisør kurser, men varigheden og hvornår kurset finder sted, er dog afhængig af, hvilken kursus udbyder man vælger. Har du eksempelvis et arbejde om dagen, som du ikke ønsker at sige op for at tage et frisør kursus? Så har du muligheden for at vælge et frisør kursus, der tager sted om aftenen. Du har også muligheden for at vælge weekend- eller dagkurser, hvis dette passer dig bedst. Frisør kurserne udbydes derfor i mange former og af mange udbydere, og dette medfører, at der er en del fleksibilitet for dig, som ønsker at tage et frisør kursus. Dette medfører også, at du kan vælge et frisør kursus, som specialiserer dig inden for det felt, som du ønsker at blive specialiseret inden for.

Hvad er fordelene ved at tage et frisør kursus i København?

Der er mange fordele ved at vælge Danmarks hovedstad København som sin studieby, og København er også den studieby, som rangerer højest på parametrene om karriere og byliv. Vægter du derfor byliv og karriere højt, når du skal studere, så er København måske det rigtige valg af studieby for dig! I København er der både gode jobmuligheder som studerende og efter endt studiet. København er også den by i Danmark, som har et af de bedste og mest livlige byliv i Danmark. Er dette derfor noget, som du vægter højt, så er København måske den by, som du skal tage dit frisør kursus i!

Hvor kan jeg finde et frisør kursus i København?

Der findes mange forskellige udbydere, der udbyder frisør kurser i København. For at gøre det lidt nemmere for dig, som ønsker at finde et frisør kursus i København, har vi øverst på denne side samlet en række forskellige udbydere, der tilbyder frisør kurserne. På denne måde, får du muligheden for at opveje fordele og ulemper ved de forskellige udbydere og kurser, og derved finde et kursus, som passer dig bedst. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus København
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9