Filtrer efter
Fransk
Uddannelsestype
Online undervisning
Online undervisning
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-8 af 8
Annoncer

Flere kategorier indenfor

Reportager indenfor Fransk

Dramatik 0-C

Hf Online på HF&VUC NORD

Dansk 0-A

Styrk din internationale karriere med et fransk kursus

Har du lyst til at lære at tale det smukke franske sprog flydende, så du kan begå dig i Frankrig og andre fransktalende lande? Vil du gerne stå stærkt, når du skal begynde din internationale karriere? Du kan tage dit fransk kursus gennem fjernundervisning og styrke dine sprogkundskaber hjemme fra stuen.  

Om du drømmer om en karriere i EU-parlamentet i Bruxelles, eller bare gerne vil kunne begå dig, når du er på din næste ferie i et af de mere end 30 fransktalende lande, så er der et kursus til dig.   

Tag fransk gennem enkelt-fag, kursus eller en hel uddannelse - mulighederne er mange og det er kun dig selv, der sætter grænserne. Franskundervisning er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække eller for den enkelte, som har behov for at få talt sproget.


Hvad kan du bruge fransk til?

Fransk er et udbredt sprog i verden og kan være en fordel, når du skal ud og finde job. Som et af de mest anvendte sprog i verden, er det ikke nogen overraskelse, at en medarbejder med franske sprogkundskaber er yderst fordelagtigt.

Sproglige og kulturelle kompetencer er efterspurgte i både offentlige og private virksomheder, og i mange virksomheder er der behov for medarbejdere, der kan begå sig internationalt med stærke formidlingskompetencer.

Med et fransk kursus udvikler du dine sprogfærdigheder i forhold til at læse, forstå, tale og skrive fransk. Sværhedsgraden afhænger selvfølgelig af, hvilket niveau du vælger at tage dit kursus på. Om du er begynder eller garvet i kærlighedens sprog, så kan du finde undervisning, der passer til dit niveau.   

På et franskkursus kan du blandt andet blive undervist i følgende:

  • Grammatik
  • Sprog
  • Fransk kultur
  • Fransk historie

Tag dit kursus som fjernundervisning  

Hvis du vælger dit fransk kursus gennem fjernundervisning, så kan du selv vælge, hvornår du vil arbejde med det kursus du er tilmeldt. Det er en god mulighed for dig, der har brug for et fleksibelt forløb, hvis du eksempelvis er forhindret i at møde fysisk op til undervisning. 

Du får frihed til selv at planlægge og strukturere din tid, men dermed betyder det selvfølgelig også, at du skal være forberedt på at arbejde selvstændigt og besidde selvdisciplin til at studere. 

Det er en forudsætning ved fjernundervisning, at du har adgang til en computer og har evnerne til at begå dig online. Du vil kunne tilgå materiale på den online platform som kurset benytter, og vil også få online vejledning af underviseren. 


Hvilke muligheder har jeg for fransk undervisning?

Du kan vælge fransk som et enkelt fag eller kursus, et længere forløb eller endda tage en helt uddannelse, hvor du lærer om den franske kultur og historie. 

  • Når du studerer fransk som HF-enkeltfag får du indsigt i fransk kultur, samfund og historie samtidig med, at du styrker dine kompetencer i mundtligt fransk såvel som fransk grammatik. 
  • En uddannelse i fransk på universitetet er for dig, der drømmer om en karriere i et fransktalende land eller i et internationalt miljø inden for kultur, politik, erhverv og lignende.

Der er et ocean af muligheder for at styrke dine franske sprogkundskaber, uanset, hvad dine forudsætninger er. Du kan sammenligne de mange fag, kurser uddannelser og finde ud af, hvad der passer bedst til dig og dine behov. Hvis du har yderligere spørgsmål kan du altid kontakte udbyderen og få disse besvaret.