Viser 1-20 af 44
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 44
1
2
3

Fashion Marketing i udlandet – få din fod inden for døren

Drømmer du om en fremtid som tøjdesigner? Mulighederne er mange – specielt hvis du tager til udlandet for at finde din drømmeuddannelse. Lige meget hvilken uddannelse du vælger, der har fokus på fashion, får du et indblik i modebranchen, og viden om trends, modeteorier og kreativ udvikling.

Hvad kan du arbejde med inden for fashion?

Med en uddannelse inden for fashion kan du arbejde som både stylist, indkøber, designer eller med markedsføring. Det handler fuldstændig om, hvilken type uddannelser du tager, og hvilke specialiseringer du vælger.

Du bliver en del af en kreativ og eksklusiv branche som er i konstant vækst, og med en udenlandsk uddannelse i bagagen, opnår du viden i topklasse, samtidig med at du bevæger dig i fantastiske miljøer, og får et stort internationalt netværk.

Med foden inden for døren, får du mulighed for at etablere dig som en af de bedste i branchen, måske meget brand, eller i et af de store internationale modehuse.

Som stylist og designer kan du arbejde som både: hår stylist/designer, tøj stylist/designer, mad stylist/designer og personlig stylist. Lige meget hvilken type stylist du ønsker at uddanne dig til, vil du job ofte handle om at vælge fx tøj, accessories eller hår styles til et bestemt magasin, print, tv reklame, musikvidoer, koncerter eller modeller og kendtes offentlige optrædener. Som designer, vil du skabe designs enten til din egen kollektion, eller til et større modehus.

Hvis du ønsker at arbejde som indkøber eller med fashion marketing, vil dit job meget mere foregå i kulissen til fashion industrien. Her har du ikke meget at sige, når det handler om hvad modellen skal have på. Til gengæld er det dig der sørger for at købe ind, så de sidste trends er i butikkerne. Og dig der sørger for at promovere det nyeste look, eller skrive om de nyeste trends.

Hvilken uddannelse skal du vælge?

Du har mulighed for at finde rigtig mange forskellige typer af uddannelser i udlandet. Lige fra gymnasie niveau til bachelor niveau. Du kan også tage på sommerskole eller lignende, for at få et indblik i mode-verdenen.

På gymnasie niveau vil du opnå en gymnasial uddannelse, med alle de fag, der hører til det. Men samtidig vil du få en grundlæggende design uddannelse, hvor du lærer om trends, modeteori og iværksætteri i modebranchen.

Med et sommerkursus i fashion marketing, får du et kort indblik i modebranche. du lærer om mode design, indkøb, merchandising, mønster- klipning og teknologi, marketing, head office positions, PR og styling og retailing. Du vil også få indblik i kreativitet og organiltet i kombination med den kommercielle forretningssektor på kryds og tværs af modeområder om couture, "Pret-a-Porter og mainstream high street fashion. 

På bachelor niveau får du et meget større indblik i alle facetter af modebranchen, og du lærer om mode komplet fra ide, til første sketch, og til færdige produkt. Samt du lærer hvordan du markedsfører dit eget brand. Bacheloruddannelser inkluderer ofte en praktikperiode, hvor du kan søge ud i et af de større internationale modehuse, og på den måde allerede have en god inden for inden din uddannelse slutter.

I løbet af din studietid udvikler du en stor forståelse for, hvordan virksomhedsøkonomi og marketingsstrategier anvendes i modeindustrien. Du lærer om hele arbejdsprocessen fra produktudvikling til forbrugeradfærd. Du kommer også til at arbejde med trendanalyser, ikke kun hos forbrugeren, men også i branchen som en helhed. Mange studerende fra fashion marketing programmerne går derfor direkte ud i deres første job i modebranchen.

Udforsk modebranchen på Champs-Élysées, 5th Avenue og Oxford Street

Paris, London og New York er tre af verdens førende byer inden for mode, turisme og erhverv. Som ambitiøs studerende med interesse for mode, design og kreativitet, vil du helt klart finde dig til rette uanset, hvilket fashion marketing uddannelse du vælger. 

Du får ikke bare mulighed for at udforske highend modebranchen fra forbrugerens synsvinkel på Oxford Street, 5th Avenue, Avenue des Champs-Élysées og andre kendte shoppinggader. Du kan også øve dig i at spotte nye trends blandt byernes unge up-and-coming designere og i undergrundsmiljøerne.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7