Vis studentum.dk som: Mobile

Fashion Marketing i udlandet

Vil du gerne arbejde indenfor modebranchen som f.eks. stylist, indkøber eller med at markedsføre butikker og designere? Så er en uddannelse inden for fashion marketing lige noget for dig. Du kan studere fashion i mange forskellige typer af uddannelser i udlandet, så hvorfor ikke komme afsted? Et studieophold i udlandet er guld værd på dit CV og giver dig mulighed for at opbygge et international netværk i modebranchen.

Så uddan dig til fremtiden med TAU Arts and Crafts School i Malmø. Hos os lærer du at sætte dit fingeraftryk på indretningen af fremtidens boliger, kontorer og butiksområder. Du kan blive enten møbelsnedker, indretningsarkitekt, tøjdesigner eller maler med en kreativ profil. 

 
Viser 1-11 af 11
   
Søgeresultat Uddannelsestype Sted
Tøjdesign (Mode & Textil - Gymnasium)
TAU Arts and Crafts School
Gymnasial uddannelse
Malmø
Drømmer du om en fremtid som tøjdesigner? Hos TAU Hantverksgymnasium i Malmø har du chancen for at uddanne dig til...
Tøjdesign (Mode & Textil - Yrkesvux)
TAU Arts and Crafts School
Erhvervsuddannelse
Malmø
Drømmer du om at blive tøjdesigner? Hos TAU Arts and Crafts School får du en solid erhvervsuddannelse i mode og...
BA - Bachelor of Arts godkendt program i Mode Design
Marbella Design Academy
         
(10)
Bacheloruddannelse
Marbella
Brænder du for mode og design? Vil du være en del af kreativ og eksklusiv branche i konstant vækst? Med...
Fashion Design sommerkursus
Marbella Design Academy
Private uddannelser
Marbella
Dette spændende sommerkursus giver dig den bedste introduktion til alle aspekter af at være professionel mode designer.  På sommerkurset lærer...
BA Fashion Stylist / modestylist
Istituto Europeo di Design
Bacheloruddannelse
Milano
Modestylisten er en profession i hastig udvikling. For nutidens stylister i modeindustrien er det centralt at udvikle evnerne til at...
Forberedende kursus - Adgangs Eksamen
Marbella Design Academy
Private uddannelser
Marbella
Drømmer du om en fremtid som designer men lever ikke op til skolens adgangs krav for at blive optaget på...
Fashion Media & Communication - London College of Fashion
STS Study Abroad
Udveksling og High School
London
Mode og medier er to områder, der hænger uløseligt sammen. På London College of Fashion tilbydes en uddannelse for dig,...
Fashion Merchandising & Management - Berkeley College
STS Study Abroad
Udveksling og High School
New York
Vil du studere i New York? Hvis din drivkraft er din interesse for mode, bør du vælge at studere Fashion...
BA i Fashion Design
Istituto Europeo di Design
Bacheloruddannelse
Rom
I dag er modedesigneren på alle måder en designer, som forstår at lytte til egen kreativitet i udviklingen af tøj...
BA i Fashion Marketing and Communication
Istituto Europeo di Design
Bacheloruddannelse
Flere byer (2)
Som det eneste sted i Spanien tilbyder IED Barcelona en Bachelor of Arts (Hons) i Fashion Marketing and Communication, der...
Designkurser - Sommer
Marbella Design Academy
Private uddannelser
Marbella
Har du endnu ikke planlagt din sommer? Ved Marbella Design Academy får du en unik chance for at bruge op...
  • = Udtalelse med tidligere deltager på denne uddannelse
  • = Der er en videopræsentation tilknyttet denne profil.
Viser 1-11 af 11
 

Fashion Marketing i udlandet – få din fod inden for døren

Drømmer du om en fremtid som tøjdesigner? Mulighederne er mange – specielt hvis du tager til udlandet for at finde din drømmeuddannelse. Lige meget hvilken uddannelse du vælger, der har fokus på fashion, får du et indblik i modebranchen, og viden om trends, modeteorier og kreativ udvikling.

Hvad kan du arbejde med inden for fashion?

Med en uddannelse inden for fashion kan du arbejde som både stylist, indkøber, designer eller med markedsføring. Det handler fuldstændig om, hvilken type uddannelser du tager, og hvilke specialiseringer du vælger.

Du bliver en del af en kreativ og eksklusiv branche som er i konstant vækst, og med en udenlandsk uddannelse i bagagen, opnår du viden i topklasse, samtidig med at du bevæger dig i fantastiske miljøer, og får et stort internationalt netværk.

Med foden inden for døren, får du mulighed for at etablere dig som en af de bedste i branchen, måske meget brand, eller i et af de store internationale modehuse.

Som stylist og designer kan du arbejde som både: hår stylist/designer, tøj stylist/designer, mad stylist/designer og personlig stylist. Lige meget hvilken type stylist du ønsker at uddanne dig til, vil du job ofte handle om at vælge fx tøj, accessories eller hår styles til et bestemt magasin, print, tv reklame, musikvidoer, koncerter eller modeller og kendtes offentlige optrædener. Som designer, vil du skabe designs enten til din egen kollektion, eller til et større modehus.

Hvis du ønsker at arbejde som indkøber eller med fashion marketing, vil dit job meget mere foregå i kulissen til fashion industrien. Her har du ikke meget at sige, når det handler om hvad modellen skal have på. Til gengæld er det dig der sørger for at købe ind, så de sidste trends er i butikkerne. Og dig der sørger for at promovere det nyeste look, eller skrive om de nyeste trends.

Hvilken uddannelse skal du vælge?

Du har mulighed for at finde rigtig mange forskellige typer af uddannelser i udlandet. Lige fra gymnasie niveau til bachelor niveau. Du kan også tage på sommerskole eller lignende, for at få et indblik i mode-verdenen.

På gymnasie niveau vil du opnå en gymnasial uddannelse, med alle de fag, der hører til det. Men samtidig vil du få en grundlæggende design uddannelse, hvor du lærer om trends, modeteori og iværksætteri i modebranchen.

Med et sommerkursus i fashion marketing, får du et kort indblik i modebranche. du lærer om mode design, indkøb, merchandising, mønster- klipning og teknologi, marketing, head office positions, PR og styling og retailing. Du vil også få indblik i kreativitet og organiltet i kombination med den kommercielle forretningssektor på kryds og tværs af modeområder om couture, "Pret-a-Porter og mainstream high street fashion. 

På bachelor niveau får du et meget større indblik i alle facetter af modebranchen, og du lærer om mode komplet fra ide, til første sketch, og til færdige produkt. Samt du lærer hvordan du markedsfører dit eget brand. Bacheloruddannelser inkluderer ofte en praktikperiode, hvor du kan søge ud i et af de større internationale modehuse, og på den måde allerede have en god inden for inden din uddannelse slutter.

I løbet af din studietid udvikler du en stor forståelse for, hvordan virksomhedsøkonomi og marketingsstrategier anvendes i modeindustrien. Du lærer om hele arbejdsprocessen fra produktudvikling til forbrugeradfærd. Du kommer også til at arbejde med trendanalyser, ikke kun hos forbrugeren, men også i branchen som en helhed. Mange studerende fra fashion marketing programmerne går derfor direkte ud i deres første job i modebranchen.

Udforsk modebranchen på Champs-Élysées, 5th Avenue og Oxford Street

Paris, London og New York er tre af verdens førende byer inden for mode, turisme og erhverv. Som ambitiøs studerende med interesse for mode, design og kreativitet, vil du helt klart finde dig til rette uanset, hvilket fashion marketing uddannelse du vælger. 

Du får ikke bare mulighed for at udforske highend modebranchen fra forbrugerens synsvinkel på Oxford Street, 5th Avenue, Avenue des Champs-Élysées og andre kendte shoppinggader. Du kan også øve dig i at spotte nye trends blandt byernes unge up-and-coming designere og i undergrundsmiljøerne.