Fashion Styling & Visual Merchandising

Domus Academy
11 måneder
21.900 - 22.400 DKK inkl. moms
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Startdato
Milano
Februar  
November 
September 

Om uddannelsen

styling

Studere styling i Milano!

Master i Fashion Styling & Visual Merchandising kombinerer rollerne som visual merchandiser og modestylist for at skabe en ny professionel profil. Den visuelle brandkommunikator i modebranchen, hvis arbejdsområde omfatter lookbooks, reklamekampagner, redaktionelle artikler, websites, sociale medier og multisensoriske butikskoncepter.

Karrieremuligheder: visuel kommunikation af modebrands, modestylist, visual merchandiser, udstillingsdesigner, arrangør af modeshows, brand- og kommunikationsstrateg, iværksætter, assistent for berømtheder.

Tag et ekstra tre måneders studieophold og få en internationalt anerkendt dobbelt mastergrad bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-grad fra Regent's University London plus en akademisk mastergrad akkrediteret i Italien.

Se fem punkter om, hvorfor Domus Academy er det perfekte valg for dig!

  • Designkapital

Studér på en højt rangeret skole, der af internationale institutioner og publikationer er anerkendt som en af de bedste designskoler i verden. Oplev Milano, verdens hovedstad for mode og design.

  • Udfordrende designforskning

Arbejde på flere utraditionelle projekter med førende virksomheder og fagfolk. Skab forstyrrende designkoncepter, og forestil dig fremtiden gennem mulige og umulige scenarier.

  • Designerfaring og unikke karrieremuligheder

Deltag i masteruddannelser med kendte og fremtrædende designere. Udvid dit netværk af kontakter under vores workshops med nogle af de største virksomheder og studier. Få din praktikplads/erfaring med praktisk arbejde. Bliv medlem af et fantastisk globalt netværk af alumner.

  • Dynamisk og skræddersyet uddannelse

Tilpas din akademiske vej. Deltag i tværfaglige workshops, og skræddersy din studieplan til dine interesser og karrieremål.

  • Dobbelt master

Du kan læse et internationalt anerkendt dobbelt masterprogram bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-uddannelse fra Regent's University London plus en akademisk masteruddannelse akkrediteret i Italien.

Du lærer at formidle en modekollektions brandværdier og identitet gennem stærk billedbaseret storytelling og visuelle markedsføringsstrategier til udstilling i vinduer og i butikkerne.

Ansøgning og adgangskrav

Programmet henvender sig til kandidater, der har en grad på første niveau og/eller professionel erfaring inden for modedesign, modestyling, visuel merchandising, design, fotografi, arkitektur eller kommunikation. Programmet er også åbent for kandidater med en baggrund inden for industrielt design, journalistik, medier eller beslægtede områder, hvis de er motiveret af interesse for programmets emner og en stærk portefølje. Alle kurser undervises på engelsk. Et højt niveau af færdigheder i det engelske sprog er påkrævet.

Pris

Prisen for uddannelsen er: 21.900 EUR

Pre-Enrollment:€ 3.000

Tuition:€ 18.900

Pris for Sept 2023: 22.400 EUR

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fashion Styling & Visual Merchandising
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Fashion Styling & Visual Merchandising

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Fashion Styling & Visual Merchandising endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9