Bacheloruddannelse

Design in Fashion and Textiles

Længde
3 år
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk
Længde
3 år
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Sydney
  • Engelsk

Hvorfor vælge UTS?

Universitetet midt i Sydney

Universitetets anerkendte uddannelser

Campus i verdensklasse

Om uddannelsen

Design in Fashion and Textiles

Denne bacheloruddannelse i Design i Fashion og tekstiler er en international anerkendt uddannelse, som giver studerende den start, de behøver for at opnå karrierer med alle facetter af den internationale fashion industri. Uddannelsen benytter konceptuel viden og kompetencer i at lave kjoler, som gør at man kan transformere kreative visioner til fantastiske fashion statements.

Selvom UTS anerkender, at kommerciel ramme er vigtig, så opfordres de studerende stadig til at blive industriens ledere gennem et fokus på innovation, eksperimentation, individuel udfoldelse og fremtiden for fashion. Studerende har fri adgang til verdensklasse tekstil og fashion workshops, hvor man arbejder med god vejledning af eksperter. Denne eksperimenterende sjæl er i balance med industrien. De studerende får muligheden for at arbejde med virkelige projekter med brands såsom Jets Swimwear, Think Positive, Australian Wool Innovation, Calcoup Knitwear og Swarovski.

University of Technology Sydney (UTS)

University of Technology Sydney (UTS) er med sine mere end 45.000 studerende et af de største universiteter i Australien. Universitetets City Campus ligger i hjertet af Sydney og derfor tæt på alting, og kun en kort bus- eller togtur fra både Bondi Beach og Operahuset. Universitetet er igang med en større renovering af  campus, og fremstår allerede nu som et state-of-the-art universitet med alle top-moderne fasciliteter.

UTS er et af Australiens førende universiteter indenfor teknologi og er et af fire universiteter i Australian Technology Network, men tilbyder også studier og fag indenfor en lang række andre områder. Universitetet har en særlig praktisk tilgang til undervisningen og stærke bånd til erhvervslivet, og mange UTS studerende har et praktikophold i løbet af deres studietid. Derudover har universitetet et godt ry indenfor forskning.

Hvad kan jeg læse på University of Technology Sydney?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Bachelorniveau (undergraduate level)
  • Kandidatniveau (graduate level)
  • Specielle programmer


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på University of Technology Sydney, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Top Fagområder på UTS

Engineering & IT

Communications

Business

Law

Science

University of Technology Sydney
15 Broadway, Ultimo

University of Technology Sydney (UTS) er med sine mere end 45.000 studerende et af de største universiteter i Australien. Universitetets City Campus ligger i hjertet af Sydney og derfor tæt på alting, og kun en kort bus- eller togtur fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret