Bacheloruddannelse

Fashion Business

Istituto Marangoni, i London (+1 lokationer)
Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

mode

Læs om modebranchen i London eller Paris!

Istituto Marangoni henvender sig til studerende, der ønsker at komme ind i modeverdenen, og tilbyder en komplet uddannelse med mulighed for at erhverve den viden og de færdigheder, der kræves for at gøre karriere inden for det valgte område. 

Professionelle modeiværksættere er drivkraften bag den taktiske og entreprenante ånd i en modevirksomhed. De arbejder inden for produktion, kommunikation, markedsføring og detailhandel og skal have et indgående kendskab til modebranchen. De kan med stor præcision identificere de værktøjer, der er nødvendige for at positionere et brand, en kollektion eller endog et enkelt produkt på mode- og luksusmarkederne med succes. De er eksperter inden for modebranchen. 

Dette fuldtidskursus er en strategisk og markedsorienteret blanding af de vigtigste perspektiver i modebranchen og dækker strategi, budgettering, økonomi, produktudvikling, markedsføring af mode, kommunikation, brandbuilding, detailhandel og globale distributionskanaler.

Karrieremuligheder:

  • Retail Manager
  • Virksomhedsudvikler
  • Kommerciel direktør
  • Projektleder
  • Driftsleder

Målgruppe

Disse bachelorprogrammer er designet til deltagere, der ønsker at komme ind i modeverdenen, og giver en komplet uddannelse, der giver deltagerne mulighed for at erhverve den nødvendige viden og færdigheder til at forfølge en karriere inden for det valgte område.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fashion Business
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Istituto Marangoni

Istituto Marangoni har skoler på ni forskellige steder i verden. Hvis du ønsker at studere mode, design eller kunst på absolut topniveau i en kreativ international miljø, så er du kommet det helt rigtige sted. Her tilbydes en multikulturel oplevelse...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet