Viser 1-9 af 9
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-9 af 9

Derfor skal du studere i Berlin

Drømmer du om at læse din uddannelse i en europæisk storby? Så bør du bestemt overveje Berlin. Byen er nemlig én af de bedste af slagsen med dens pulserende og multikulturelle storbyliv. Samtidig er det en af de mest historiske byer, og du vil kunne bruge masser af tid på at gå på opdagelse blandt de mange historiske monumenter og landemærker.

Berlin er især kendt for at være både kunstnerisk, alternativ og yderst hipster-venlig. Som by huser Berlin mange kreative mennesker, musikere og skuespillere. Byen kalder sig selv for en by, hvor der altid sker noget. Derfor er det også en rigtig sjov by at være ung og studerende i. 

Udover at være multikulturel og kunstnerisk, så er Berlin et centralt omdrejningspunkt i både europæisk og international politik, og du vil helt sikkert få en fornemmelse af at være med lige der, hvor det hele sker. Er du politisk og socialvidenskabeligt interesseret, så er byen derfor lige noget for dig!

Studér i Berlin

Sådan er det at studere i Berlin

Berlin er Tysklands hovedstad og er med et indbyggertal på mere end 3,5 millioner gevaldigt meget større end, hvad vi er vant til her hjemmefra. Det betyder selvfølgelig, at det kræver lidt at komme rundt og finde de områder du bedst kan lide. Områderne omkring Alexanderplatz, Kreuzberg, Charlottenburg, Friedrichshain og Mitte er dog alle proppet med seværdigheder du skal se. 

Berlin huser mange forskellige uddannelsesinstitutioner. Der er således rig mulighed for at finde lige præcis den uddannelse, der er rigtig for dig, hvad enten du vil studere på en sprogskole, universitet eller andet. 

Se listen ovenfor for at finde netop de drømmestudie. 

Sådan er det at bo i Berlin

Du skal være opmærksom på, at det er blevet enormt dyrt at bo i. Du skal derfor være indstillet på at betale en vis sum penge i husleje, bo i et eller andet form for bofællesskab eller i yderområderne. 

Et studie i Berlin er en god investering i din fremtid

Det at studere i Berlin er intet andet end en god investering i din fremtid. Rigtig mange virksomheder er på udkig efter kommende medarbejdere, der har studeret i udlandet og du vil altså kunne skille dig positivt ud. 

Der er samtidig også rigtig gode muligheder for beskæftigelse i byen efter, du har færdiggjort dine studier. Der er også mange danske unge, der finder en praktikplads i byen og tilføjer arbejdserfaring og kompetencer til deres CV på den måde. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Berlin
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7