Dansk A og C som onlineundervisning

HF & VUC Nord
½ - 1 år
550 DKK Momsfri
Dansk
SU-godkendt
Deltid
HF og VUC
Fjernundervisning

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge HF & VUC Nord?

Fleksibilitet – studer når det passer dig

Fokus på den enkelte kursist

Mange års erfaring med fjernundervisning

Om uddannelsen

Studér dansk som HF enkeltfag, når det passer dig

Vil du have en bedre forståelse for dansk sprog og kultur, eller er dansk på et bestemt niveau måske et krav for at komme ind på den uddannelse, som du drømmer om? Tag dansk som onlineundervisning ved HF & VUC Nord og studér, når det passer ind i din hverdag. 

Tag dansk som fjernundervisning ved VUC NordjyllandNår du tager dansk som HF enkeltfag kommer du til at arbejde med både mundtlig dansk og skriftlig dansk med fokus på tekstproduktion og tekstanalyse. Uafhængigt af hvilket niveau, du vælger, så vil du også få indsigt i dansk og nordisk skønlitteratur gennem tiderne såvel som moderne kommunikation og medier.

Dansk som onlineundervisning på 2 niveauer

Hos HF & VUC Nord kan du tage dansk som onlineundervisning på to niveauer: Dansk A og Dansk C. Tager du dansk på A-niveau som HF enkeltfag svarer det til det samme niveau som en studentereksamen. Det er således det højeste niveau.

I Dansk C lærer du at udtrykke dig præcist og nuanceret på dansk både i tale og på skrift. Danskundervisningen bygger videre på niveauet fra folkeskolen, og du vil først og fremmest komme til at arbejde med dansk grammatik og stilistiske grundbegreber. Sidst men ikke mindst lærer du at holde oplæg og skelne mellem forskellige genrer.

I Dansk A bliver du trænet i at gå bag om ordene, så du forstår indhold og nuancer i det danske sprog på et mere avanceret niveau. Undervejs analyserer du tekster fra mange forskellige tidsperioder og genrer. Det giver dig indsigt i litteratur, kommunikation og medier såvel som i sprogets funktion og egenskaber. 

Tag dansk på nettet som HF enkeltfag eller en del af en fagpakke

Skal du bruge dansk for at komme ind på din drømmeuddannelse? Ved HF & VUC Nord kan du ikke bare tage dansk via onlineundervisning som HF enkeltfag. Du kan også tage det som en hel HF eksamen, som du sammensætter via HF enkeltfag eller en af de særlige HF fagpakker. Du kan også kombinere fagene som fremmødehold og online. Har du allerede erfaring, er der nemlig en række uddannelser, hvor du kan søge ind med en bestemt kombination af HF enkeltfag.

Kontakt HF & VUC Nord allerede i dag og hør mere om dine muligheder! 

Ansøgning og adgangskrav

Du følger faget som onlineundervisning, hvor du arbejder selvstændigt og afleverer opgaver ugentligt via Edaptio.dk. Ved afslutningen af faget skal du til eksamen på skolen i Aalborg.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Dansk A og C som onlineundervisning
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

HF & VUC Nord

På Sporet
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer
www.hfvucnord.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Dansk A og C som onlineundervisning

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Dansk A og C som onlineundervisning endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9