Udveksling og High School

Indonesian Language

Undiknas University, i Denpasar
Længde
16 uger
Pris
2.987,50 EUR inkl. moms
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
16 uger
Pris
2.987,50 EUR inkl. moms
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Denpasar

Om uddannelsen

Indonesian Language

Forelæsninger præsenterer begreber om rollen og funktionen af det indonesiske sprog samt brugen af godt og korrekt indonesisk i videnskabeligt arbejde. Derfor forventes det, at studerende efter at have deltaget i dette kursus, vil være i stand til (1) at bruge det indonesiske sprog til at berige videnskabelige tanker, ideer og holdninger i forskellige former for kvalitetsvidenskabeligt arbejde (opfylde kravene til objektivitet, sammenhæng, kohærens, effektivitet, effektivitet og kommunikativitet); (2) kritisk redigere forskellige videnskabelige værker og bruge dem baseret på redigeringerne; (3) udnytte deres færdigheder i det indonesiske sprog til at udvikle deres selvværd. Dette kursus udføres med en kommunikativ og kontekstuel tilgang gennem diskussionsteknikker, øvelser og præsentationer.

Undiknas University

Udayana University (UNUD) er Balis ældste og mest prestigefyldte offentlige universitet. UNUD blev grundlagt i 1962 som en kulturel tænketank og har stærke forbindelser til lokale og internationale institutioner. Universitetet har i alt 13 fakulteter. UNUD gennemfører også innovative forskningsprojekter inden for bioteknologi, medicin og samfundsvidenskab og spiller en nøglerolle i udviklingen af bæredygtige udviklingsløsninger for regionen. Internationale studerende kan deltage i Bali International Program on Asian Studies (BIPAS) i 1-2 semestre. BIPAS er det eneste virkelig internationale program på UNUD med 10-15 nationaliteter, der studerer pr. semester.

Hvad kan jeg læse på Undiknas University?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Indonesian Language
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Undiknas University
Jl. Bedugul No.39, Sidakarya
80224 Denpasar

Undiknas University

Udayana University (UNUD) er Balis ældste og mest prestigefyldte offentlige universitet. UNUD blev grundlagt i 1962 som en kulturel tænketank og har stærke forbindelser til lokale og internationale institutioner. Universitetet har i alt 13 fakulteter. UNUD gennemfører også innovative forskningsprojekter...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret