Sprogrejse
Ingen anmeldelser

Sprogrejse i Japan

Torii Travels, i Japan
Længde
1-3 måneder
Pris
29.500 - 54.300 DKK inkl. moms
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1-3 måneder
Pris
29.500 - 54.300 DKK inkl. moms
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

juni 2024

 • Holdundervisning
 • Japan

juni 2024

 • Holdundervisning
 • Japan

Om uddannelsen

Sprogrejse

Sprogrejse i hjertet af Tokyo

Tag afsted på en sprogrejse til Tokyo og oplev den fascinerende japanske kultur samtidig med, at du lærer sproget fra bunden af. Torii Travels' sprogrejser varierer i længde fra 1 måned og op til et helt år, så der er mulighed for at tilpasse opholdet efter dine ønsker og behov.

I Tokyo vil du blive undervist af erfarne lærere, der hjælper dig med at mestre det japanske sprog og give dig indsigt i den lokale kultur. Efter undervisningen vil du have masser af tid til at udforske byen på egen hånd og øve dig i at kommunikere med de lokale.

Udover undervisning og fritid vil du også have mulighed for at deltage i kulturelle arrangementer, udflugter og arrangementer med andre studerende fra hele verden, som også er på sprogrejse i Tokyo. Dette vil give dig mulighed for at møde nye mennesker, lære om forskellige kulturer og skabe minder for livet.

Så hvis du er klar til at tage på en spændende rejse og lære et nyt sprog, så er en sprogrejse til Tokyo den perfekte mulighed for dig.

Mulighed for bolig 

Torii Travels har samarbejder med en række sharehouses, der er en billig indkvartering i en dyr by. I huset vil du komme til at bo med de danske du rejser med samt andre fra Japan og resten af verden, som du kommer til at dele din hverdag med. 

Ansøgning og adgangskrav

En sprogrejse til Tokyo er for alle aldre. Det typiske spænd for deltagere på sprogrejser er mellem 18-30 år, da det er visakravet for Working Holiday-visaet. Folk på både sprogrejse og Working Holiday vil deltage på det samme japanskhold, så man også starter sammen med andre fra Danmark. Men på sprogrejse er der intet visakrav, så både yngre og ældre deltagere er også mere end velkomne til at deltage. 

Holdene, der starter sammen på sprogskolen, er på begynderniveau af japansk. Så kan du intet eller lidt japansk er dette en oplagt mulighed at få lov at træne sproget på – og så kan du gøre det i fællesskab med andre rejsende!

Specifikke krav: 

 • Dansk pas
 • Ren straffeattest
 • Sund og rask 

Sprogrejse

Pris

Pris for 1 måned = 29.500 kr.

Pris for 3 måneder = 54.300 kr.

I begge pakker er følgende inkluderet:

 • Sprogskole under hele opholdet
 • Fly t/r
 • Værelse i et sharehouse under hele opholdet.
 • Mobilabonnement under hele opholdet.
 • Introuge, med diverse ryste-sammen aktiviteter.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogrejse i Japan
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Torii Travels
Universitetsbyen 14
8000 Aarhus C

Velkommen til Torii Travels! 

Torii Travels er det eneste rejsebureau i Danmark, som tilbyder både Working Holiday og sprogrejser til Japan. De er derfor specialister i at hjælpe unge danskere afsted på deres livs oplevelse til Japan. Torii Travels er meget specialiseret og tilbyder...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret