Vis studentum.dk som: Mobile

Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master of Arts in Entrepreneurship in the Global Hospitality and Tourism industry

César Ritz Colleges
1 år + 4 til 6 måneders praktik
Kontakt SU-kontoret på skolen
Heltid
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Brig

Video

Ved César Ritz Colleges i Schweitz får du en hotel management uddannelse, der bygger filosofien bag det berømte Ritz-Paris Hotel. Det klæder dig på til en karriere på luksushoteller i hele verden.

Om uddannelsen

Tag en international master i hotel management ved César Ritz i Brig

Boost din karriere inden for hotel og turisme med en MIB ved César Ritz Colleges

Er du på udkig efter en international masteruddannelse, der giver dig de akademiske, professionelle og personlige egenskaber, der skal til for at få en karriere i toppen af turist- og hotelbranchen? Med en masteruddannelse i hotel og turisme management fra César Ritz Colleges i Schweiz udvikler du dine kompetencer som entreprenør og leder.

Det sker gennem personlig coaching, netværk og udarbejdelse af en komplet forretningsplan, der er klar til at pitche til potentielle investorer. Sideløbende får du gennem teori og praksis en unik profil med spidskompetencer inden for turisme, der gør dig attraktiv for fremtidige arbejdsgivere. 

Få en internationalt anerkendt master i hotel management og turisme

Masteruddannelsen i hotel og turisme management ved César Ritz Colleges giver dig et optimalt afsæt for en international karriere. Du får nemlig ikke blot et eksamensbevis fra Schweiz, der er kendt som en af de førende nationer i hotelbranchen. Uddannelsen er også akkrediteret af University of Derby i England.

På bare halvandet år får du dermed både en schweizisk og en engelsk master i hotel management og turisme, som baner vejen for en international karriere på topchef niveau i hotel og turistbranchen.

Opbygning: MASTER OF ARTS IN INTERNATIONAL BUSINESS IN HOTEL AND TOURISM MANAGEMENT

Kombinér teori og praksis med et internship i hotelbranchen

De første tre semestre på masteruddannelsen i hotel management og turisme foregår på campus i Brig og varer sammenlagt 9 måneder. Her er fokus på emner inden for:

  • Ledelsesteori med fokus på hotel, restauration og turisme
  • Virksomhedsøkonomi, strategisk marketing og forbrugeradfærd
  • Sprog, HR og undersøgelsesmetoder

Det giver dig et solidt teoretisk fundament for en lønnet praktikperiode på 4 til 6 måneder på et hotel i Schweiz eller et andet sted i verden, før du afslutter din master med et semester i Brig. Her udarbejder du en forretningsplan og fuldfører din specialisering.

Der er studiestart fire gange om året i januar, april, juli og oktober. Kontakt César Ritz Colleges og hør mere om masteruddannelsen i hotel og turisme management!

Ansøgning og adgangskrav

Inden du kan starte på masteruddannelsen i hotel og turisme management skal du være mindst 21 år og have en relevant bacheloruddannelse eller mindst fem erfaring fra ledelsesniveau i hotel- og turistbranchen. Du skal desuden have engelsk færdigheder, der svarer til TOEFL 550, IELTS 6.0, OOPT 70+ eller tilsvarende samt medsende CV, en motiveret ansøgning og en kopi af et gyldigt pas. 

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen får du titlerne:

  • Master of International Business in Hotel and Tourism Management awarded by César Ritz Colleges Switzerland
  • Master of Arts in International Business and Tourism Management awarded by University of Derby, UK

Pris

Prisen er inklusiv helpension. Du har mulighed for at søge SU i semestrene, hvor du er på campus. Derudover er der mulighed for at søge legater til at finansiere dele af din master i turisme. Skolen tilbyder personlig vejledning.

Få information

 

Kontaktinfo

César Ritz Colleges

Englisch Gruss Strasse 43.
3900 Brig

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk Uddannelsens hjemmeside

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master of Arts in Entrepreneurship in the Global Hospitality and Tourism industry

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master of Arts in Entrepreneurship in the Global Hospitality and Tourism industry endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
”Danske talenter, der tænker nyt...
Swiss Education Group

Drømmer du om at blive morgendagens leder i den internationale hotel- og restaurationsbranche? Vi har talt med Niels Ellegaard, der på tredje år arbejder som School Career & Alumni Coordinator ved César Ritz Colleges Switzerland. Her hjælper han blandt andet danske studerende med at skabe deres karriereplan og finde de rette internships og ikke mindst det første job i en spændende karriere.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: