Kandidatuddannelse og masteruddannelse

Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master of Arts in Entrepreneurship in the Global Hospitality and Tourism industry

Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Få mere information om uddannelsen 👍

Hvorfor vælge César Ritz Colleges?

SU berettiget

Eksklusive praktik muligheder efterfølgende

#7 på verdensplan indenfor Hospitality & Leisure Management

Om uddannelsen

Boost din karriere inden for hotel og turisme med en Master ved César Ritz Colleges

Er du på udkig efter en international masteruddannelse, der giver dig de akademiske, professionelle og personlige egenskaber, der skal til for at få en karriere i toppen af turist- og hotelbranchen? Med en masteruddannelse i hotel og turisme management fra César Ritz Colleges i Schweiz udvikler du dine kompetencer som entreprenør og leder.

Det sker gennem personlig coaching, netværk og udarbejdelse af en komplet forretningsplan, der er klar til at pitche til potentielle investorer. Sideløbende får du gennem teori og praksis en unik profil med spidskompetencer inden for turisme, der gør dig attraktiv for fremtidige arbejdsgivere. 

Tag din uddannelse i Schweiz

Overvejer du at læse på César Ritz Colleges i Schweiz? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz. 

Skolen har ansat danske vejledere der gratis og helt uforpligtende kan svare på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld kontaktformularen længere nede for at få styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Få en internationalt anerkendt master i hotel management og turisme

Masteruddannelsen i hotel og turisme management ved César Ritz Colleges giver dig et optimalt afsæt for en international karriere. Du får nemlig ikke blot et eksamensbevis fra Schweiz, der er kendt som en af de førende nationer i hotelbranchen. Uddannelsen er også akkrediteret af University of Derby i England.

På bare et år får du dermed både en schweizisk og en engelsk master i hotel management og turisme, som baner vejen for en international karriere på topchef niveau i hotel og turistbranchen.


Kombinér teori og praksis med et internship i hotelbranchen

De første 2 terms på masteruddannelsen i hotel management og turisme foregår på campus i Brig og varer sammenlagt 6 måneder. Her er fokus på emner inden for:

  • Ledelsesteori med fokus på hotel, restauration og turisme
  • Virksomhedsøkonomi, strategisk marketing og forbrugeradfærd
  • Sprog, HR og undersøgelsesmetoder

Det giver dig et solidt teoretisk fundament for en lønnet praktikperiode på 4 til 6 måneder på et hotel i Schweiz eller et andet sted i verden. Her udarbejder du en forretningsplan og fuldfører din specialisering.

Der er studiestart fire gange om året i januar, april, juli og oktober. Kontakt César Ritz Colleges og hør mere om masteruddannelsen i hotel og turisme management!

Video

Ansøgning og adgangskrav

Inden du kan starte på masteruddannelsen i hotel og turisme management skal du være mindst 21 år og have en relevant bacheloruddannelse eller mindst fem års erfaring fra ledelsesniveau i hotel- og turistbranchen. Du skal desuden have engelsk færdigheder, der svarer til TOEFL 550, IELTS 6.0, OOPT 70+ eller tilsvarende samt medsende CV, en motiveret ansøgning og en kopi af et gyldigt pas. 

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen får du titlerne:

  • Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry awarded by University of Derby
  • Master of International Business in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourisme Industry awarded by César Ritz Colleges

Pris

Prisen er inklusiv helpension, bolig og studiematerialer. Uddannelsen er godkendt af SU styrelsen, hvilket betyder, at du kan få udlandsstipendie samt udlandsstudielån med til at dække udgifterne. Derudover kan du få almindelig SU med. 

Kontakt en medarbejder på skolen for individuel vejledning. 

Videreuddannelse

Overvejer du at læse på César Ritz Colleges i Schweiz? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz. 

Skolen har ansat danske vejledere der gratis og helt uforpligtende kan svare på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld kontaktformularen længere nede og får styr på dine studiemuligheder i udlandet

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master of Arts in Entrepreneurship in the Global Hospitality and Tourism industry
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
César Ritz Colleges
Englisch Gruss Strasse 43.
3900 Brig

Vil du gøre karriere inden for hotel, restauration og turisme? Cesar Ritz Colleges i Schweiz tilbyder professionelle hotel management uddannelser til dig, der vil være en af fremtidens ledere i turist- eller hotelbranchen. Du får et velafbalanceret miks af teoretiske...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet