Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master of Arts in Entrepreneurship in the Global Hospitality and Tourism industry

César Ritz Colleges
1 år
SU-godkendt
Heltid
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Brig

Video

Ved César Ritz Colleges i Schweitz får du en hotel management uddannelse, der bygger filosofien bag det berømte Ritz-Paris Hotel. Det klæder dig på til en karriere på luksushoteller i hele verden.

Om uddannelsen

Tag en international master i hotel management ved César Ritz i Brig

Boost din karriere inden for hotel og turisme med en Master ved César Ritz Colleges

Er du på udkig efter en international masteruddannelse, der giver dig de akademiske, professionelle og personlige egenskaber, der skal til for at få en karriere i toppen af turist- og hotelbranchen? Med en masteruddannelse i hotel og turisme management fra César Ritz Colleges i Schweiz udvikler du dine kompetencer som entreprenør og leder.

Det sker gennem personlig coaching, netværk og udarbejdelse af en komplet forretningsplan, der er klar til at pitche til potentielle investorer. Sideløbende får du gennem teori og praksis en unik profil med spidskompetencer inden for turisme, der gør dig attraktiv for fremtidige arbejdsgivere. 

Få en internationalt anerkendt master i hotel management og turisme

Masteruddannelsen i hotel og turisme management ved César Ritz Colleges giver dig et optimalt afsæt for en international karriere. Du får nemlig ikke blot et eksamensbevis fra Schweiz, der er kendt som en af de førende nationer i hotelbranchen. Uddannelsen er også akkrediteret af University of Derby i England.

På bare et år får du dermed både en schweizisk og en engelsk master i hotel management og turisme, som baner vejen for en international karriere på topchef niveau i hotel og turistbranchen.

studentum CRCS master

Kombinér teori og praksis med et internship i hotelbranchen

De første 2 terms på masteruddannelsen i hotel management og turisme foregår på campus i Brig og varer sammenlagt 6 måneder. Her er fokus på emner inden for:

  • Ledelsesteori med fokus på hotel, restauration og turisme
  • Virksomhedsøkonomi, strategisk marketing og forbrugeradfærd
  • Sprog, HR og undersøgelsesmetoder

Det giver dig et solidt teoretisk fundament for en lønnet praktikperiode på 4 til 6 måneder på et hotel i Schweiz eller et andet sted i verden. Her udarbejder du en forretningsplan og fuldfører din specialisering.

Der er studiestart fire gange om året i januar, april, juli og oktober. Kontakt César Ritz Colleges og hør mere om masteruddannelsen i hotel og turisme management!

Ansøgning og adgangskrav

Inden du kan starte på masteruddannelsen i hotel og turisme management skal du være mindst 21 år og have en relevant bacheloruddannelse eller mindst fem års erfaring fra ledelsesniveau i hotel- og turistbranchen. Du skal desuden have engelsk færdigheder, der svarer til TOEFL 550, IELTS 6.0, OOPT 70+ eller tilsvarende samt medsende CV, en motiveret ansøgning og en kopi af et gyldigt pas. 

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen får du titlerne:

  • Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry awarded by University of Derby
  • Master of International Business in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourisme Industry awarded by César Ritz Colleges

Pris

Prisen er inklusiv helpension, bolig og studiematerialer. Uddannelsen er godkendt af SU styrelsen, hvilket betyder, at du kan få udlandsstipendie samt udlandsstudielån med til at dække udgifterne. Derudover kan du få almindelig SU med. 

Kontakt en medarbejder på skolen for individuel vejledning. 

Få information

 

Kontaktinfo

César Ritz Colleges

Englisch Gruss Strasse 43.
3900 Brig

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master of Arts in Entrepreneurship in the Global Hospitality and Tourism industry

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master of Arts in Entrepreneurship in the Global Hospitality and Tourism industry endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
august 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Det siger andre om skolen
”Danske talenter, der tænker nyt...
Swiss Education Group

Drømmer du om at blive morgendagens leder i den internationale hotel- og restaurationsbranche? Vi har talt med Niels Ellegaard, der på tredje år arbejder som School Career & Alumni Coordinator ved César Ritz Colleges Switzerland. Her hjælper han blandt andet danske studerende med at skabe deres karriereplan og finde de rette internships og ikke mindst det første job i en spændende karriere.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: