Vis studentum.dk som: Mobile

Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Bachelor i Hotel & Tourism Management

César Ritz Colleges
Længde: 2 års studier + 1 års praktik med løn
Uddannelsesstøtte: SU og Elevløn
Heltid/deltid: Heltid
Uddannelsestype: Videregående uddannelse
Sted: Brig, Le Bouveret, Lucerne

Video

Ved César Ritz Colleges i Schweitz får du en hotel management uddannelse, der bygger filosofien bag det berømte Ritz-Paris Hotel. Det klæder dig på til en karriere på luksushoteller i hele verden.

Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Bachelor i Hotel & Tourism Management

Tag su'en med og tag en bachelor i hotel management ved César Ritz Colleges i Schweiz

Tag en bachelor i hotel og turisme management i Schweiz med SU

Vil du arbejde i den internationale hotel- og restaurationsbranche? Tag en international bachelor i hotel management på César Ritz Colleges i Schweiz. Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz.

Læs de to første år på campus i Schweiz i Lucerne eller Le Bouveret med to praktikperioder på 4 - 6 måneder med løn. Den første praktik foregår i Schweiz, der er foregangsland i den internationale hotelbranche, mens du i den anden praktikperiode kan vælge mellem internships i Schweiz eller et andet sted i verden.

Det tredje år studerer du i Brig, hvor du kommer du til at udforme din egen forretningsplan, der er klar til at præsentere for investorer. Sammen med det unikke internationale rekrutteringsforum, IRF, giver det dig et solidt afsæt for at tage det første skridt på din vej til at blive en af morgensdagens ledere i hospitality branchen.

Få et solidt fundament for din hotel management karriere

Bacheloruddannelsen i turisme og hotel management giver dig et unikt miks af viden og færdigheder inden for ledelse på hoteller. Undervejs lærer du bl.a. om ledelse og styring i restaurationsbranchen på første år, mens du det andet år har fokus på hotel management, før du specialiserer dig det sidste år.

Efter din afsluttende eksamen har du:

  • Et års praktisk erfaring fra førende kæder i turisme - og hotelbranchen
  • To anbefalingsbreve fra dine praktikperioder
  • En officiel bachelorgrad fra både Schweiz og USA 

Du har med andre ord et attraktivt CV, der giver dig et solidt fundament for at starte din karriere i hotelbranchen på mellemlederniveau med gode muligheder for hurtigt at avancere til et højere niveau. Med din færdige forretningsplan i hånden, har du også gode muligheder for at starte dit eget hotel eller din egen restaurant.

Skræddersy din hotel management uddannelse til dine fremtidsdrømme

Fordelene ved at studere turisme og hotel management ved César Ritz Colleges er mange. Her hjælper skolens rekrutteringseksperter dig ikke bare med at finde en praktikplads ved et 4- eller 5-stjernet hotel i Schweiz eller et andet sted i verden, der matcher dine fremtidsdrømme. Efter uddannelsen får du også hjælp til at finde dit drømmejob med afsæt i din specialisering på den sidste del af uddannelsen.

Der er optagelse på bacheloruddannelsen i turisme og hotel management fire gange pr. år: i januar, april, juli og oktober, så du kan starte, når det passer dig. Kontakt Cesar Ritz og hør mere om din hotel management uddannelse!

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget skal du være minimum 18 år og have en gymnasial uddannelse eller tilsvarende. Du skal minimum have et engelsk niveau, der svarer til engelsk B med gode karakterer eller TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 eller 50+ point ved OOPT (Oxford Online Placement Test). Sidstnævnt tilbydes gratis af SEG.

Du skal desuden medsende CV og en motiveret ansøgning samt en kopi af et gyldigt pas.

Få personlig vejledning af danske studievejledere

Når du søger om optagelse ved en skole inden for Swiss Education Group, får du personlig vejledning af en dansk studievejleder, der hjælper dig i alle faser af processen.

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen får du titlen 'Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management' fra César Ritz Colleges. Har du et gennemsnit på 2,50 CGPA (Cumulative Grade Point Average) efter 4. og 8. semester får du desuden titlen 'Bachelor of Arts in Hospitality Business Management' fra Washington State University (WSU).

Pris

Prisen for uddannelsen er inklusiv helpension, og du har mulighed for at søge SU til de akademiske semestre på skolen. Uddannelsen er allerede godkendt på Fast Track listen. Skolens vejledere hjælper dig med at finde en finansiering af din hoteluddannelse i Schweiz, der passer dig.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til César Ritz Colleges

César Ritz Colleges

Englisch Gruss Strasse 43.
3900 Brig

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Bachelor i Hotel & Tourism Management

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Bachelor i Hotel & Tourism Management endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
          (4,5)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
”Danske talenter, der tænker nyt...
Swiss Education Group

Drømmer du om at blive morgendagens leder i den internationale hotel- og restaurationsbranche? Vi har talt med Niels Ellegaard, der på tredje år arbejder som School Career & Alumni Coordinator ved César Ritz Colleges Switzerland. Her hjælper han blandt andet danske studerende med at skabe deres karriereplan og finde de rette internships og ikke mindst det første job i en spændende karriere.

Læs mere