High School i New Zealand

STS Education Group
5 - 10 måneder alt afhængig af den pakke du vælger
Heltid
Udveksling og High School
New Zealand
Kontakt udbyder for information omkring opstart

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

High School i New Zealand

High School i New Zealand - Eventyr i enestående natur

Turen er lang, men umagen værd. New Zealand ligger 2.000 km øst for Australien og består af to hovedøer og masser af mindre øer som er fantastisk smukke. Hvis du har set den lokale instruktør Peter Jacksons Tolkien-film, Ringenes Herre eller Hobbitten, vil du kunne genkende nogle af bjergene, floderne og engene fra det store lærred. Men dette land er ikke kun noget du ser på film. Det er ægte, og det kan blive dit nye hjem.

Nordøen har et varmt klima, mens Sydøen, som er tættere på Antarktis, er hjemsted for fjorde, skiløjper og gletsjere. Det fantastiske ved dette land er, at du kan stå på ski på en vulkan og tage ud på dit surfbræt og fange den perfekte bølge, alt sammen på samme dag. Det er utvivlsomt et land med store kontraster.

Årstiderne er modsatte i forhold til den nordlige halvkugle. Når det er vinter i Europa, er det sommer i New Zealand. Og omvendt. Sørg for at pakke tasken til den rigtige årstid, og vær klar til at kaste dig ud i det eventyr, der venter dig.

Vælg mellem Classic og Select

Et udvekslingsår i New Zealand er et springbræt til at nå dit fulde potentiale. Vælg mellem Classic og Select, og få den oplevelse, du har drømt om. Med Classic placerer vi dig i en nøje udvalgt værtsfamilie og en passende skole et sted i New Zealand.

Med Select kan du vælge, hvilken by du gerne vil bo i, hvilken skole du gerne vil gå på, og hvilke fag du gerne vil have. Læs mere nedenfor, og kontakt os, hvis du vil have mere information – vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige skole!

High School Classic er det traditionelle high school udvekslingsprogram, som vælges af de fleste af vores studerende. Det er det perfekte program for dig, der længes efter en ægte high school-oplevelse i udlandet, og som er villig til at omfavne alle de overraskelser, det kan medføre. Det fungerer således: på baggrund af din profil/ansøgning matcher vi dig med en værtsfamilie og skole, og det bedste er, at det kan blive overalt i New Zealand, lige fra sandstrandene i nord, til de unikke fjorde i syd. Hvis du er klar på nye eventyr og villig til at lade dig blive overrasket i løbet af dit udvekslingsår, er dette programmet for dig.

Med vores High School Select-program kan du skræddersy dit udvekslingsår, så det passer perfekt til din profil. Hvis du oplyser dine topprioriteter, hjælper vi dig med at finde den rigtige skole. Vores nøje udvalgte skoler ligger i byer som Auckland, Wellington eller Dunedin, eller mange andre steder, som alle tilbyder fede aktiviteter og gode muligheder.

I New Zealand er der både kommunale og private alternativer samt skoler til drenge, piger og begge køn. Lad os finde det, der passer dig bedst.

High School i New Zealand

Du får en spændende tid i skolen, især fordi du har en hel del electives, hvilket betyder, at du selv vælger mange af fagene. Blandt vores tilbud finder du et Outdoor Education Program, som er en fantastisk måde at kombinere kvalitetsstudier og ekstremsport på. Idræt tilbydes på alle skoler i New Zealand. Du kan finde rugby, kurvebold, fodbold og hockey, blot at nævne nogle få. 

Pris

Priser og ophold

Du kan vælge imellem at tage afsted i 5 eller 10 måneder. Kontakt udbyder for information omkring pris. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om High School i New Zealand
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

STS Education Group

Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om High School i New Zealand

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af High School i New Zealand endnu. Bliv den første!
Åbent hus
februar 2023
ma
ti
on
to
fr
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12