Vis studentum.dk som: Mobile

EUD Business - Grundforløb 2 (GF2)

Skive College
20 uger
Kontakt SU-kontoret på skolen
Heltid
Erhvervsuddannelse
Skive
Kontakt os for startinformation

Om uddannelsen

EUD Business - Bliv klar til din elevplads på blot 20 uger

Brænder du for god service, og drømmer du om en karriere i butik eller på kontor? Så er EUD Business - GF2 den hurtige vej til en elevplads for dig, som allerede har afsluttet GF1 eller afsluttede folkeskolen for mere end et år siden. Du får 20 intensive uger, der er målrettet den retning, du vil gå i. Det er derfor vigtigt, at du allerede ved, hvilken type virksomhed du vil være elev i, når du begynder på GF2.

Mulighederne er mange med en EUD Business

Tag din EUD Business på Skive HandelsskoleNår du tager en EUD Business på Skive College, kan du specialisere dig inden for en lang række områder af butik og handel alt efter hvilken branche, du brænder for. Vælg mellem to overordnede retninger:

  • EUD Business to Business og Event
  • EUD Butik og E-handel

Med den første har du mulighed for at arbejde med fx rådgivning, eventarbejde, ordrehåndtering, engroshandel, indkøb, salg og e-handel i virksomheder, der har speciale i handel med andre virksomheder (B2B).

Med en EUD Business inden for butik og handel vil du derimod typisk komme til at arbejde i butikker inden for brancher som tøj og mode, elektronik, smykker, kosmetik, bøger, bolig og indretning, sportsudstyr og meget mere.

Sidst, men ikke mindst er du godt klædt på til at starte egen handelsvirksomhed med en EUD Business i bagagen.

Det lærer du på EUD Business - Grundforløb 2 (GF2)

På grundforløbet på Skive College handler det om dig og din udvikling. Her får du ikke blot undervisning i de fag, du skal bruge på de rigtige niveauer. Du bliver også en del af et trygt studiemiljø med en god stemning, hvor der er god kontakt mellem lærerne og dig som elev såvel som optimale rammer for læring.

I løbet af de 20 uger på GF2 af EUD Business får du undervisning i følgende fag:

  • Erhvervsøkonomi C
  • Informationsteknologi C
  • Afsætning C
  • Engelsk D/C

Derudover bliver du undervist i fag, der er specifikke for det hovedforløb, du har valgt, så du får kompetencer og viden, der forbereder dig på den virkelighed, du møder som elev.

Uddannelsesgaranti på EUD Business

Tager du din EUD Business på Skive College, får du uddannelsesgaranti. Det betyder, at du har mulighed for at fortsætte i et Praktikcenter på skolen efter GF2, hvis det ikke lykkes dig at finde en elevplads. Her kan du få hjælp til at få en uddannelsesaftale på plads med en lokal virksomhed uden at blive forsinket i din uddannelse.

Vil du vide mere om dine muligheder med en EUD Business? Så kontakt Skive College og få mere information.

Video

Få information

 

Kontaktinfo

Skive College

EUX / EUD Business
Arvikavej 2B
7800 Skive

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om EUD Business - Grundforløb 2 (GF2)

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af EUD Business - Grundforløb 2 (GF2) endnu. Bliv den første!