Blomsterdekoratør og blomsterbinder

Krokus, Primula, Magnolia, Roser og Rhododendron

Drømmer du om at arbejde med hænderne eller bruge din kreative sans, så er en uddannelse inden for kunsthåndværk måske noget for dig?
Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Mere om Blomsterdekoratør og blomsterbinder

Blomsterbinder uddannelse - krav til hænder og hoved

Tag en dekoratør uddannelse

En blomsterbinder uddannelse kan også kaldes for dekoratør uddannelse. På blomster uddannelsen lærer du at skabe flotte og spektakulære blomster dekorationer til mange forskellige lejligheder.

Når du tager en blomsteruddannelse, kommer du derfor til at arbejde med farver, former og kreative løsninger - processer, som alle sætter krav til både hænder og hoved, når du for eksempel skal lave blomster dekorationer.

De forskellige blomster uddannelser lærer dig bl.a. om materialehåndtering, varekundskab og etik. Du kan tager blomster uddannelser bl.a med fokus på hjemmeindretning, farve og formlære. Med en dekoratør uddannelse i blomster kan du blive ansat i en blomsterhandel, blive selvstændig indenfor blomsterdesign eller, du kan arbejde som underviser eller dekoratør.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12