Multimediekunst

Istituto Marangoni
3 år
Heltid
Bacheloruddannelse
Firenze
25-09-2023

Om uddannelsen

Multimediekunst

Studer multimediekunst i Firenze!

Istituto Marangoni henvender sig til studerende, der ønsker at komme ind i kunstverdenen, og tilbyder en komplet uddannelse, der giver deltagerne mulighed for at erhverve den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at gøre karriere inden for deres valgte område.

Innovation, eksperimentering, tværfaglighed: Dette er den perfekte formel til at kombinere teknisk ekspertise og kreativitet og til at definere betydningen af at være multimediekunstner i dag.

Den digitale tidsalder ændrer uundgåeligt den verden, vi lever i, og udvisker grænserne mellem den virkelige og den virtuelle verden. I dette scenarie tvinges kunsten også til at tage et grundigt kig på sig selv og sin egen funktion. Kunstnerne, der er næret af informationsstrømmen på nettet, af de muligheder, som de sociale netværk giver, og frem for alt af eksperimenter med de nyeste teknologier, opfordres til at leve op til forventningerne hos et voksende publikum, der i stigende grad søger fordybende, interaktive oplevelser, hvor grænser og fysiske eller rumlige barrierer er fjernet.

Denne bachelorgrad findes i to forskellige specialiseringer Multimedia Arts & Arts Curating.

Kurset i multimediekunst tilskynder til en kritisk tilgang til mulighederne for at integrere forskellige kunstneriske sprog og forbinder teoretiske og praktiske færdigheder med henblik på at uddanne nøglepersoner inden for dette område.

Den treårige uddannelse i multimediekunst tilbyder en stimulerende rejse gennem de vigtigste udtrykssprog, der er karakteristiske for moderne kunstpraksis. I løbet af de sidste tyve år har kunstverdenens horisont ændret sig fuldstændigt. Kunstværker har gradvist forladt det materielle for at blive til software, der tilbyder beskueren verdener, opfattelser og situationer, som er helt innovative og futuristiske.

Karrieremuligheder: multimediekunstner, fotograf, videokunstner, kunstnerisk leder, VR-designer

  • Fotografi
  • Audiovisuelle sprog
  • CAD-modellering
  • Installation og videokortlægning
  • VR og AR

Målgruppe

Disse bachelorprogrammer er designet til deltagere, der ønsker at komme ind i kunstverdenen, og giver en komplet uddannelse, der giver deltagerne mulighed for at erhverve den nødvendige viden og færdigheder til at forfølge en karriere inden for det valgte område.

Pris

Tilmeldingsgebyr: €4.000

Gebyr EU: €10.900

Gebyr uden for EU: €13.100

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Multimediekunst
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Istituto Marangoni


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Multimediekunst

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Multimediekunst endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9