Vis studentum.dk som: Mobile

EUX Kontoruddannelsen

NEXT Uddannelse København
4 til 4,5 år
SU og Elevløn
Heltid
Erhvervsuddannelse
Ballerup, Ishøj, København
Kontakt for opstart

EUX Kontoruddannelsen

EUX Kontoruddannelsen

Bliv administrativ kontorassistent med EUX Kontoruddannelsen

Vælger du en eux-kontoruddannelse kombinerer du en erhvervsuddannelse med gymnasiale fag. Det betyder, at du både får en studenterhue og bliver faglært, når du er færdig.

Eux-uddannelsen består af et grundforløb og et hovedforløb og er bygget op som en almindelig erhvervsuddannelse der indeholder både læreplads og den fulde skoleundervisning fra erhvervsuddannelsen, men grundfag og valgfag er skiftet ud med fag på gymnasialt niveau.

Du får altså både almene gymnasiale fag som dansk og matematik og fag, som er relevante for detailuddannelsen samt beslægtede videregående uddannelser. 

Det lærer du på EUX Kontoruddannelsen

Du specialiserer dig inden for enten private eller offentlige virksomheder, og begge retninger åbner op for et væld af forskelligartede jobmuligheder.

Du bliver undervist i fag som administration, kommunikation, it, service, økonomi, regnskab, markedsføring og lovgivning.

Med de mange forskellige fag bliver du godt klædt på til at kunne varetage mange forskellige opgaver. Nogle af fagene vil afhænge af din specialisering.

Med en eux-kontoruddannelse specialiserer du dig inden for enten private eller offentlige virksomheder og kan varetage forskellige administrative funktioner.

Uddannelsesforløb

Dit uddannelsesforløb består af grundforløb 1 og/eller grundforløb 2 samt et hovedforløb. Starter du på grundforløb 1 varer uddannelsen 4,5 år. Starter du på grundforløb 2 varer uddannelsen 4 år. Du får løn efter grundforløb 2, altså de resterende 3,5 år af din uddannelse, hvis du er ansat som elev i en virksomhed.

Ansøgning og adgangskrav

Hvis du skal starte på grundforløb 1 på EUX Kontoruddannelsen, skal du have gennemsnitskarakteren 02 i dansk og matematik. Du skal også have bestået folkeskolens afgangseksamen og være erklæret uddannelsesparat. 
Hvis du skal starte på grundforløb 2, skal du have bestået dansk, samfundsfag og engelsk på niveau C og matematik på folkeskoleniveau eller højere. Hvis du kun har bestået 2 ud af de 3 fag på niveau C, vil det i nogle tilfælde være muligt at læse det sidste fag sideløbende med uddannelsen. Hvis du har en læreplads, inden du starter, er du garanteret optagelse på grundforløb 2.

Kommer du direkte fra 9. klasse og/eller skal søge ind på grundforløbets 1. del, skal du vælge en såkaldt fagretning. Fagretningerne er inddelt i fire hovedområder. Du skal vælge Eux Business, som ligger under hovedområdet kontor, handel og forretningsservice.

Økonomi på uddannelsen

EUX Kontoruddannelsen er gratis. På grundforløbet har du mulighed for at få SU, hvis du er over 18 år.

Har du en aftale om en læreplads med en virksomhed, får du elevløn fra den dag, aftalen træder i kraft. Du får både løn, når du er i virksomheden, og når du er i skole.

Startlønnen for elever på erhvervsuddannelser følger den gældende overenskomst på området.

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om EUX Kontoruddannelsen
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København

Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

 Vis telefonnummer
www.nextkbh.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om EUX Kontoruddannelsen

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af EUX Kontoruddannelsen endnu. Bliv den første!
Åbent hus
oktober 2021
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7