Vis studentum.dk som: Mobile
20 uger
SU-godkendt
Heltid
Erhvervsuddannelse
Århus

Video

     

Produktionsleder

Tag første del af Landbrugets Lederuddannelse og bliv produktionsleder

Styrk dine muligheder som produktionsleder

Er du uddannet landmand, og har du ambitioner om at blive mellemleder i et landbrug? Eller har måske du allerede erfaring som mellemleder i et landbrug, hvor du føler, at du mangler værktøjer i hverdagen? Så er uddannelsen til produktionsleder ved JU Århus et oplagt valg for, der vil styrke din faglighed og dine muligheder.

Som produktionsleder får du en ekstra dimension på din faglighed som landmand via fag som produktionsstyring, økonomi og praktisk ledelse. Du kommer til at bygge videre på dine erfaringer og din viden fra landbrugsuddannelsen med ny viden om, hvad det kræver at stå i spidsen for drift, personaleledelse og udvikling i en landbrugsproduktion.

På uddannelsen lærer du blandt andet, hvordan du kan identificere og gennemføre ændringer i produktionen på baggrund af din egen analyse og vurdering af, hvor der er størst potentiale for forbedringer. Du lærer også at lave de nødvendige økonomiske beregninger i den proces.

Om uddannelsen

Uddannelsen varer 20 uger og er det første trin på Landbrugets Lederuddannelse. Som færdiguddannet kan du fortsætte på andet trin, uddannelsen til agrarøkonom. 

Som studerende på uddannelsen til produktionsleder får du din daglige gang på Vejlby afdelingen i Risskov. Her går du sammen med andre studerende fra landbrugsuddannelsens andet trin og fra agrarøkonomuddannelsen samt studerende fra Aarhus Erhvervsakademi. Det skaber et spændende studiemiljø med fritidsaktiviteter, torsdagsbar og meget mere.

Optagelse

For at blive optaget på uddannelsen til produktionsleder skal du være faglært landmand med bestået andet hovedforløb.

Uddannelsen er SU-berettiget, og du har mulighed for at bo på skolehjem, mens du er studerende.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Jordbrugets UddannelsesCenter Århus

Jordbrugets UddannelsesCenter Århus

Damgårds Allé 5
8330 Beder

 Vis telefonnummer
www.ju.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Produktionsleder

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Produktionsleder endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Fra landmand til jordbrugsteknol...

Mathias studerer på andet semester af uddannelsen til jordbrugsteknolog i Århus. Efter et semester på uddannelsen til bygningsingeniør skiftede han til uddannelsen til landmandsuddannelsen for studenter ved JU Århus. Her fortsatte han på Landbrugets Lederuddannelse.

Læs Mathias' historie og tips her