Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5

Bliv jordbrugsteknolog

Tag en uddannelse som jordbrugsteknolog, og lær at løse konkrete problemstillinger inden for natur og miljø

Ønsker du at få de kompetencer, der gør dig i stand til at løse problemstillinger inden for jordbrug? Ønsker du at specialisere dig inden for områder som fx miljø, natur eller jordbrugsøkonomi? Ønsker du at blive en del af udviklingen af nye teknologier samt nye metoder inden for jordbrugsområdet? Så er en uddannelse som jordbrugsteknolog måske den rigtige karrierevej for dig - Læs mere her!

Hvad lærer jeg på jordbrugsteknologuddannelsen? 

På jordbrugsteknologuddannelsen skal du vælge speciale fra begyndelsen af uddannelsens start. Valget af specialet udgør en stor del af den resterende del af uddannelsen, og hvert af specialerne klæder dig på til fremtidige job i mange forskellige brancher. Du kan b.la. vælge specialer som natur og miljø, planteproduktion, landskab og anlæg eller jordbrugsøkonomi m.m. 

Du vil som nævnt vælge et specifikt speciale på jordbrugsteknologuddannelsen, hvor du vil blive specialiseret inden for dette specifikke fagområde. Uddannelsen giver dig samtidigt en grundlæggende viden inden for jordbrugsteknologuddannelsens fællesfag, som vil bevæge sig udover valget af speciale. Den grundlæggende viden på uddannelsen vil kvalificere dig til at arbejde med formidling, rådgivning, undervisning, forvaltning inden for jordbrugsområdet og driftsplanlægning. 

Uddannelsen vil kombinerer praktisk indsigt med teoretisk viden. Denne praktiske indsigt kommer særligt til udtryk i det obligatoriske praktikforløb, hvor du får muligheden for at gøre brug af din teoretiske viden. Praktikken vil også give dig muligheden for at afprøve dit arbejdsområde samt at målrette dine karriereplaner, som du ønsker. Det er en obligatorisk del af uddannelsen, og det vil derfor være den studerende, som selv finder en praktikplads. Der er dog mulighed for at få hjælp fra uddannelsesstedet til at finde en plads.

Hvordan er undervisningen på jordbrugsteknologuddannelsen?

Undervisningen på jordbrugsteknologuddannelsen er meget alsidig. Undervisningen skifter derfor mellem klasseundervisning, projektarbejde, casearbejde, forskellige ekskursioner samt selvstudie. Projekterne på uddannelsen vil tage udgangspunkt i relevante problemstillinger fra virksomheder, som ønsker at få hjælp til diverse problemstillingerne. 

På uddannelsen vil der være planlagte faglige besøg, som er en del af undervisningen. Disse faglige besøg vil give dig mulighed for at deltage i relevante fagkonferencer.

Dele af litteraturen på studiet vil dog være på engelsk, så dette skal man som studerende være forberedt på. 

Hvad kan jeg arbejde med efter jordbrugsteknologuddannelsen? 

Det speciale, som du vælger i starten af din uddannelse som jordbrugsteknolog, vil være afgørende for, hvad du kan arbejde med. De forskellige specialer retter sig nemlig mod forskellige brancher. Du vil dog inden for hver af brancherne kunne få jobs inden for ledelse, rådgivning, planlægning eller undervisning. Nogle færdiguddannede jordbrugsteknologer får også job inden for indkøb, produktion, salg og service.

Kan jeg tage et udlandsophold undervejs på jordbrugsteknologuddannelsen?

Har du altid ønsket at læse dele af din uddannelse i udlandet? Så har du muligheden på jordbrugsteknologuddannelsen, hvor du kan tage i praktik eller udarbejde dit afsluttende projekt i udlandet. Et udlandsophold er en god investering i din egen fremtid, da det giver et godt plus til cv’et. Derudover kan et udlandsophold også give dig en mulighed for at opbygge et godt internationalt netværk. 

Hvilke fremtidsmuligheder har jeg som jordbrugsteknolog? 

Ønsker du at tage en uddannelse, hvor du har muligheden for at tage en videreuddannelse eller tage en overbygningsuddannelse i fremtiden? Det er der mange muligheder for som færdiguddannet jordbrugsteknolog. 

Du har muligheden for at videreuddanne dig ved at tage en overbygningsuddannelse som fx en professionsbachelor i jordbrug eller en professionsbachelor i innovation og entrepreneurship. Du har også mulighed for at tage andre specifikke diplomuddannelser. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12