Private uddannelser

Personlig Træner (EREPS 4 Inkl. Fitnessinstruktør)

HealthLab, i Århus (+2 lokationer)
Længde
3 måneder
Pris
18.995 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
30 august, 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 måneder
Pris
18.995 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
30 august, 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Hvorfor vælge HealthLab?

Gode undervisere med høj faglighed

Vi gør dig klar til "job"

International certificering

Om uddannelsen

fitness

Personlig Træner (EREPS 4 Inkl. Fitnessinstruktør)

BLIV PERSONLIG TRÆNER! (EREPS 4 INKL. FITNESSINSTRUKTØR)

Få teoretisk viden og praktiske færdigheder, som giver dig forudsætningerne for at hjælpe dine kommende klienter mod deres trænings- og livsstilsmål. Bliv desuden klædt på til at skabe en god forretning og komme godt i gang i fitnessbranchen.

UDDANNELSEN KORT FORTALT 

Personlig træneruddannelsen er en praktisk uddannelse for dig, der gerne vil hjælpe andre med deres trænings- og livsstilsmål.
Undervisningen tager udgangspunkt i vores kompendie efterfulgt af en teoretisk gennemgang af det læste. Herefter tager vi denne viden og omsætter den til praktiske færdigheder gennem en masse spændende øvelser og opgaver. Du vil undervejs i uddannelsen blive løbende testet i din viden og dine færdigheder.

Halvvejs på uddannelsen vil du starte dit første (prøve)klientforløb op. Dette forløb vil senere blive grundlaget for din endelige eksamen på uddannelsen. Det forventes at du sammen med din prøveklient træner sammen minimum én gang om ugen i 6 uger.

Undervisningen består af 132 timers undervisning. Derudover skal du regne med tilsvarende antal timer til både teoretisk og praktisk forberedelse, samt det obligatoriske klientforløb.

Efter sidste undervisning vil der være eksamen som består af tre dele: Første del er en online multiple choice prøve (MCQ) der skal beståes med 70% rigtig besvarelse. Herefter vil du på baggrund af dit klientforløb skulle skrive en synopsis. Din synopsis og dit klientforløb bliver grundlaget for den afsluttende eksamen som er 1 time bestående af 40 minutters praksis på gulvet sammen med din klient efterfulgt af 20 min med spørgsmål din synopsis og teorien bag dit praktisk arbejde på gulvet.

Efter afsluttet og bestået eksamen vil du blive tilkoblet vores mentorforløb. Det skal sikrer dig sparring og hjælp til en god start på din nye karriere på den anden side af uddannelsen.

HVAD LÆRER DU?

Undervejs på uddannelsen vil du blive taget igennem en række emner der alle er essentielle for din forståelse af træning og videre arbejde som personlig træner:

 • Anatomi: Viden om kroppens opbygning med praktisk overførbarhed til træningsøvelser
 • Fysiologi: Viden om hvordan vores krop fungerer, skaber energi til forskellige processer og bevæger sig.
 • Test/screening: Et grundigt indblik i relevante funktionstest samt udførelse af forskellige kropsmålinger
 • Øvelseslære: Gennemgang af en masse træningsøvelser, herunder også hvordan de instrueres, fejl-rettes og spottes. 
 • Programmer og planlægning af træning: Du får viden om, hvordan du udarbejder gode træningsprogrammer med fokus på klientens mål. Både kort- og langsigtede periodiseringsstrategier.
 • Psykosociale aspekter af træning og vaneændringer: Hvordan du stiller de gode spørgsmål, som hjælper dig bedst til at forstå din klients udfordringer og hvordan kan du gennem verbal interaktion med din klient skabe varige vaneændringer. Her samarbejder vi med en coach der er specialiseret i vaneændringer/-coaching.
 • Rollen som personlig træner: Vi underviser dig i, hvad der kræves og forventes af dig som personlig træner, og hvordan du bedst imødekommer disse forventninger.
 • Smerteteori: Viden om forebyggende øvelser og tiltag til gængse krops-/livsstilsproblematikker samt en moderne forståelse af smertevidenskab.
 • Kost: Grundlæggende viden om kostens byggesten og hvordan du arbejder koststrategier for dine klienter med fokus på deres individuelle mål.
 • Forretning: Hvordan du opbygger din personlig træningsforretning og hvordan du kommer godt i gang efter uddannelsen

HVAD FÅR DU?

 • Konkrete redskaber: Lær, hvordan du laver gode, effektive og sjove træningsprogrammer funderet i en konkret teoretisk viden. Denne viden lærer du desuden at omsætte i praksis, så du kan hjælpe dine klienter mod deres mål. Du lærer altså både, hvorfor og hvordan du hjælper dine klienter.
 • Viden til at underbygge dine råd: Vi giver dig det faglige empiriske belæg for de valg, du tager i planlægningen af dine klientforløb. Fx hvorfor skal klienten laver 3 set a 8 gentagelser? Hvorfor er det godt at træne to eller flere gange ugentligt? Er proteinpulver nødvendigt til opbygning af muskelmasse?
 • Masser af erfaring: Under uddannelsen bruger vi en hel dag på at arbejde med rigtige klienter, dvs. mennesker udefra med reelle ønsker, mål og evt. småskavanker, som du skal tage højde for. Vi finder klienterne til dig. Dermed hjælper vi dig gennem det første møde. Derudover vil du undervejs i uddannelsen starte dit første klientforløb, hvor du løbende kan sparre med din mentor

Eksamen og diplom

Vores uddannelse er akkrediteret af EuropeActive, hvilket betyder at dit certifikat fra os er internationalt anerkendt. Du kan altså tage dit certifikat med til fx Spanien, og de vil anerkende dine kompetencer som personlig træner.

EuropeActive’s motto er desuden: More people more active more often – hvilket går meget godt i tråd med vores egne værdier.

Pris

Prisen for uddannelsen er 18.995 kroner. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Personlig Træner (EREPS 4 Inkl. Fitnessinstruktør)
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.