Vis studentum.dk som: Mobile

Velkommen til EuroStudy International!

EuroStudy International er en 100% dansk organisation, som siden 1996 har beskæftiget sig med at sende unge mennesker på ophold i udlandet. Vores mission er at fremme unges kulturelle og sproglige forståelse samt give dem en faglig ballast til deres fortsatte uddannelsesforløb.

​Vi sender unge til store dele af verden og vore programmer henvender sig til såvel folkeskole – og gymnasielever. Vores sprogskole program henvender sig også til voksne

Derfor skal du vælge en af EuroStudys sprogrejser

Når du rejser med EuroStudy, så rejser du individuelt i et internationalt miljø. På vores sprogrejser arbejder vi altid med lokale sprogskoler, hvor kvaliteten af sprogkursets undervisning er i top. Du vil blive undervist af lokalt personale, som har en tilknytning til området.

​Vi har hovedkontor på Amager Strandvej i Kastrup og alle vores ledende medarbejdere er voksne personer, som har over 20 års erfaring i rejsebranchen eller har arbejdet med udvikling af mennesker.

Til at understøtte vores programmer har vi vores eget rejsebureau RejseSpecialisten.dk hvorfra vi får flybilletter hos de bedste luftfartsselskaber. CO2-belastning fra flyrejser ligger os meget på sinde, og derfor har EuroStudy – som den første udvekslingsorganisation i Danmark – indgået en aftale med MUSEUM EARTH i Bramstrup på Fyn, om at plante ny skov på et tidligere markareal. Her vil én hektar skov kunne optage, hvad der svarer til ca. 400 elevers CO2-belastning fra flyrejser til og fra et udvekslingsophold i udlandet.

En stor andel af EuroStudy’s ansøgere kommer til os, fordi vi er blevet anbefalet af tidligere ansøgere.

Vi ved, hvad vi har med at gøre – vi har arbejdet med udveksling siden 1996.Vi kender både gamle og nye kunder rigtig godt pga. vores personlige kundeservice.


Vis alle uddannelser fra EuroStudy

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med EuroStudy
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Sabbatår og Study Abroad

   Semester i udlandet

Sprog og litteraturvidenskab

   Tysk
   Japansk
   Engelsk
   Fransk
   Spansk

Kontakt

EuroStudy

​Amager Strandvej 392
2770 Kastup

 Vis telefonnummer


Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 4 evalueringer

Jacob Andersen
Eurostudy International var der 100% for mig hele vejen igennem, da jeg rejste til Indien - både før, under og efter min rejse. Jeg kan helt klart anbefale Eurostudy til andre!
Emma Berhndtz
Har haft en sindssygt god oplevelse i Malaga sommeren 2021. Jeg skulle have været afsted i 2020, men grundet corona fik jeg lovet en plads i 2021 hvilket var en virkelig retfærdig måde at løse problemet på, for vi havde allerede betalt noget af det i 2020. Jeg var 18 da jeg tog afsted, og det var simpelthen så fantastisk.
Hanne Dyrmann
Min datter har været afsted på summercamp i Tyskland to gange med hhv. privat indkvartering og på hostel. Begge gange oplevede vi en utrolig service og fleksibilitet ift. corona. Jeg vil til enhver tid anbefale at rejse med Eurostudy udfra, at der er styr på program, indkvartering og individuelle hensyn!
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om EuroStudy

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 4 evalueringer
Åbent hus
august 2022
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11