Vis studentum.dk som: Mobile

EUD Business

Campus Vejle
3 år
SU og Elevløn
Heltid
Erhvervsuddannelse
Vejle

Om uddannelsen

Vælg mellem to profiler på den nye EUD Business

Vil du arbejde på kontor, i butik, med events eller noget helt fjerde? En EUD på Campus Vejle kickstarter din karriere i erhvervslivet. Her står dine muligheder åbne. Du tager dit grundforløb i et studiemiljø, der udvikler og uddanner dig til fremtiden med afsæt i dine interesser og kompetencer. Vælg mellem to nye spændende EUD profiler:

  • EUD Business to Business - for dig, der gerne vil arbejde med handel mellem virksomheder eller være med til at skabe events
  • EUD Butik og E-handel - for dig, der gerne vil arbejde i butik eller specialisere dig inden for E-handel, der er et område i hastigt vækst

En studievejleder hjælper dig med at finde den løsning, der matcher dine fremtidsdrømme.

Uddan dig til fremtiden med en EUD på Campus Vejle

Find den rette hylde for dig på din EUD i Vejle

Uanset hvilken EUD profil på Campus Vejle du vælger, får du undervisning, der kombinerer traditionel klasseundervisning med tværfaglige projektforløb, der giver dig mulighed for at omsætte teori til praksis. I løbet af grundforløb 1 og grundforløb 2, der udgør det første år på din EUD Business, afslutter du følgende fag:

  • Dansk og engelsk på D- eller C-niveau
  • Afsætning, erhvervsøkonomi og IT på C-niveau 

Der vil også være temaer, arrangementer, valgfag mm., der indeholder typisk merkantile elementer som dekoration, iværksætteri og innovation. Det giver dig mulighed for at finde den rette hylde for dig, før du fortsætter i praktik på andet og tredje år, når du har bestået din grundforløbsprøve.

Der er naturligvis et dygtigt team af praktikkonsulenter på Campus Vejle, som er klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den elevplads, som du drømmer om.

Bliv klædt på til erhvervslivet eller læs videre

Efter tre år er du klædt på til en karriere som faglært i det pulserende erhvervsliv. Brænder du efter mere viden og flere muligheder, kan du også vælge at læse en videregående uddannelse på et erhvervsakademi. Måske er det noget for dig at blive markedsføringsøkonomom, logistikøkonom, serviceøkonom eller noget helt fjerde? Vil du både læse videre og arbejde, er en merkantil akademi- eller merkonomuddannelse på deltid det oplagte valg for dig.  

Vil du vide mere om dine muligheder med en EUD Business? Kontakt Campus Vejle via formularen neden for og få hjælp til at vælge den rette EUD profil for netop dig!

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget på grundforløbet på EUD Business to Business eller EUD Butik og E-handel, skal du have bestået dansk og matematik med karakteren 02 eller derover ved Folkeskolens Afgangsprøve. Opfylder du ikke dette adgangskrav, har du mulighed for at komme til optagelsesprøve på Campus Vejle.

Kontaktinfo

Campus Vejle

Boulevarden 48
7100 Vejle

 Vis telefonnummer
www.campusvejle.dk

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af EUD Business endnu. Bliv den første!