Vis studentum.dk som: Mobile

Marie Lund, Formand, CG Jensen

CG Jensen
Formand
  • Marie Lund
  • Ansat siden august 2017
  • Regnvandskonsulent og kloakmester, Teknologisk Institut

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som kloakmester og formand på byggepladsen, hvilket betyder, at jeg om morgenen sætter folk i gang med de tegninger og beskrivelser, vi skal have lavet. Derudover sørger jeg for at bestille de ting, som vi skal bruge eller tage kontakt til rådgivere og bygherrer, hvis der er fejl på tegningerne. Man kan sige, at jeg både har kontakten både op ad og ned af og fungerer som en slags mellemled. 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det må være kontakten med alle de forskellige mennesker, som jeg arbejder sammen med.  Jeg har altid rigtig godt kunne lidt at arbejde ude på byggepladser, og jeg kan godt lide den kontakt, som jeg har til mange led; både mine egne folk, leverandører, dem der laver tegningerne, og dem bestemmer, hvad vi skal lave af ekstraarbejde osv. Den del, synes jeg, er super spændende, fordi det handler om samarbejde. 

Det kan være udfordrende at blive kastet ud i noget nyt. Nu er jeg lige nu blevet udlånt til et projekt i forhold til grundvandstænkning, og det har jeg ikke arbejdet med før. Det er godt nok de samme mennesker, som jeg arbejder sammen med, men det er udfordrende at blive kastet ud i noget helt nyt, som jeg aldrig har haft hænderne i før. Det er til gengæld også rigtig spændende, og jeg er glad for, at jeg får muligheden for det. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min uddannelse hver dag i forhold til at planlægge, hvordan vi skal gribe tingene an. Nu er det mest kloak- og anlægsarbejde, som jeg har beskæftiget mig med tidligere, og derfor er det også en stor udfordring at arbejde med grundvandstænkning, hvor det er nogle helt andre parametre, man skal kalkulere med. Derfor er det helt klart min håndværksbaggrund, der gør, at jeg har nemmere ved at styre tingene ude på pladsen.

Det er altid nogle ting, som man ikke rigtig kan lære på skolebænken - det med at have flow i sin hverdag, forstå sine medarbejdere og lave en tidsplan, der holder, men den erfaring kommer heldigvis løbende i jobbet. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos CG Jensen?

Kommunikation

Kommunikation er enormt vigtigt i mit arbejde. Det gælder alle parametre - kommunikation i forhold til jura, men også hvordan vi skriver og formulerer en mail til vores rådgivere og bygherrer. Det er vigtigt, at vi hele tiden er opmærksomme på, hvad vi siger, fordi det kan være bindende. 

Tillid

Det er også vigtigt for mig, at jeg kan regne med dem, jeg har omkring mig, og som jeg skal samarbejde med. Det giver mig ro og tryghed, at jeg ved, hvilke livliner jeg kan trække på og regne med. Jeg bevæger mig ofte rundt fra plads til plads, så det er vigtigt for mig, at jeg ved, at mine folk også laver noget, når jeg ikke er der og holder sig til vores plan. 

Godt humør

Jeg tror ikke, at vi når ret langt på vores byggepladser, hvis ikke vi har et godt humør, og vi taler til hinanden med respekt.

  • Hvorfor er CG Jensen en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Det er helt klart det her bånd, som man oplever, når man kommer ind i firmaet. De første 3-4 uger føler man næsten, at folk er på lykkepiller. Som medarbejdere er vi meget familiære og gode ved hinanden - vi lægger mærke til, om alle har det godt. Man bliver faktisk spurgt, om man har det godt, når man kommer på arbejde om morgenen, og hvis man ikke har det godt, så har folk generelt tid og lyst til lige at stoppe op og snakke med en. Det her familiære bånd er virkelig én af grundstenene i CG Jensen og noget, som vi alle er meget opmærksomme på og gør alt, hvad vi kan for at holde fast i og værne om. 

Fotograf: Hannah Paludan Kristensen

Læs mere om CG Jensen

Mød andre kandidater fra CG Jensen

Senest opdateret: 16 aug 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 29-03-2019

Trine Lagersted-Olsen, Tømrer, Børge Jakobsen & Søn

Jeg arbejder som tømrer i serviceafdelingen, som laver forskellige former for tømreropgaver, der koster mindre end 100.000 kr. I serviceafdelingen kan opgaverne svinge meget fra dag til dag, men mine typiske opgaver består i at lave gulv, loft, køkken, tagrender og vindues- og dørudskiftning. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-09-2019

Sandra Jørgensen, Tømrer, Børge Jakobsen & Søn

Jeg arbejder til dagligt som tømrer og arbejder for det meste på mellemstore opgaver. Mine primære arbejdsopgaver består af:  Noget af det mest spændende og udfordrene i mit job er, når jeg får en anderledes opgave, så jeg selv skal være kreativ og er med til at udtænke en løsning.

Læs mere
Sidst opdateret 27-11-2021

Louise Tingvold Jensen, Montør, Brøndum

Jeg arbejder som montør i serviceafdelingen, hvor vi primært kører rundt og laver forskellige former for ejendomsservicearbejde hos større firmaer og privatkunder. Arbejdsopgaverne spænder meget vidt, og det kan både være at skifte en vandhane, lave en større varmecentral eller renovere lejligheder. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-06-2019

Daniel Brunstad, Ventilationsmontør, Brøndum

Jeg arbejder primært med ventilationsområdet. Jeg skal montere og bestille materialer til mine medarbejdere, og samtidig skal jeg koordinere projektet og sørge for, at alt går, som det skal. Jeg har dermed en form for ledende rolle, hvor jeg har ansvar for at styre projektet.  Lige nu er jeg på et stort projekt, hvor vi bygger Jyllandspostens nye domicil i København.  

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Alexander Creutzberg, Bygningsstruktør, CG Jensen

Jeg er lærling som bygningsstruktør, så jeg bygger højhuse. Jeg lægger gulv, isolerer og støver med beton. Det er stort set det, mit arbejde går ud på. Jeg er håndværker på den måde, at det er mig, der går og støber, binder og ordner alt det, der skal gøres, men jeg er også en del af planlægningen, fordi det er et samarbejde på byggepladsen.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Jonas Peter Østergaard Andersen, Anlægsgartner, CG Jensen

Jeg arbejder som anlægsgartner, og jeg beskæftiger mig med mange forskellige ting. I mit arbejde laver jeg blandt andet belægninger, bundopbygning, planter beder, kører i større maskiner og meget mere. Jeg synes, at det mest spændende ved mit job er, når jeg laver noget, der er relevant for min uddannelse. Det kan eksempelvis være, når jeg laver en belægning af plantebede. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Jakob Riis Hansen, Byggeleder, KOM-KBH A/S

Jeg sidder i Byggeafdelingen, så mine primære opgaver består i at føre vores projekter sikkert fra projektudviklingen til det færdige byggeri. Det mest spændene er at se en projektide gå fra skitseniveau til at stå som færdigt byggeri, hvor folk glæder sig til at flytte ind. 

Læs mere
Sidst opdateret 27-11-2021

Dennis Jønsson, Blikkenslager, Brøndum

Jeg arbejder som blikkenslager i vores afdeling i Randers og tager mig af forskellige former for blikarbejde. Lige nu arbejder jeg eksempelvis på et byggeprojekt, hvor vi er i gang med at lave tagrander og kviste. Det at være blikkenslager handler altså ikke om lave toiletter og håndvaske, som man måske kunne tro, men vi er både ude i private hjem og på byggepladser. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Clara Jensen, Elektriker, El:con

Jeg arbejder som elektrikerlærling, hvor jeg kører rundt og løser forskellige opgaver i løbet af min dag. Jeg kører primært rundt alene, og det kan både være firmaer eller privatkunder, som jeg skal ud til. Nogle gange er jeg også ude på skoler og institutioner for at sørge for, at elektriciteten fungerer. 

Læs mere
Sidst opdateret 02-03-2020

Rasmus Høgh Kokholm, projektchef, Q-Construction

Hovedsageligt håndterer jeg total- og hovedentrepriser i form af bolig-, erhverv- og institutionsbyggerier. Min primære arbejdsopgave er projektledelse og som projektejer med det overordnede ansvar for at byggeprojekterne gennemføres iht. aftalt tid, økonomi og kvalitet. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Line S. Jørgensen, Assisterende Receptionschef, Absalon Hotel Group

Jeg arbejder som assisterende receptionschef og mine primære arbejdsopgaver er vagter i receptionen, som består afgæsteservice, check ind og ud samt diverse ad hoc opgaver. Derudover er jeg ansvarlig for nattevagten, hvor jeg står for møder, oplæring og andre opgaver, som skal uddelegeres fra dagvagten til nattevagten. 

Læs mere
Sidst opdateret 20-09-2021

Christian Holm, Afdelingsleder, TECHCOLLEGE

Jeg har ansvaret for tre kantiner på tre forskellige adresser her på TECHCOLLEGE. Jeg har ansvaret for, at det hele fungerer, at der er bemanding alle steder og at det, de laver, er i orden. Derudover er jeg selv i køkkenet om morgenen for lige at hjælpe, indtil det værste er overstået. Derefter står den på at få ordnet alt det administrative, som der er en del af.

Læs mere
Sidst opdateret 26-03-2019

Martin Kvist-Madsen, Direktør, KOM-KBH A/S

Jeg beskæftiger mig med ejendomsudvikling, hvor jeg blandt andet arbejder med byfornyelse i form af at opføre nye byggerier og renovere gamle bevaringsejendomme. Det kan være udfordrende at holde processen i gang, da tidsprocessen i et byggeprojekt kan række over flere år. Noget af det mest spændende er at se processen fra grundkøb til aflevering af et færdigt projekt.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Anna Lind Esmarch, Byggeleder, CG Jensen

Jeg er byggeleder i beton øst hos CG Jensen, og mit primære fagområde er beton. Jeg er tilknyttet en byggeplads, hvor jeg har ansvaret for den daglige produktion, økonomi og tidsplanlægning. Jeg har meget varierende arbejdsopgaver i løbet af en dag, men størstedelen af min dag går med at være i kontakt med bygherrer og rådgivere og løse tekniske udfordringer.

Læs mere
Sidst opdateret 17-02-2022

Rasmus Pedersen, Værkfører, BHS Logistics

Til dagligt står jeg for at styre slagets gang på værkstedet BHS Service Center. Vi har pt 9 svende og 5 lærlinge ansat. Mine primære arbejdsopgaver består af den daglige kontakt med kunderne og imødekomme dem med hjælp til reparation deres lastbiler. Jeg sætter mine kollegaer igang med opgaven, hvorefter jeg opretter ordrer på de reservedele, der skal bruges til reparationen. 

Læs mere
Sidst opdateret 25-03-2020

Lene Fischer, butikschef, Flügger

Jeg er i dag ansat som butikschef i Køge. Mine primære arbejdsopgaver varierer meget. I løbet af en dag foretager jeg mig mange forskellige opgaver. Eksempelvis starter jeg typisk min arbejdsdag, med at lave kaffen klar til kunderne og åbne kasserne, så vi er klar til at ekspedere vores kunder. Senere på dagen tager jeg mig så af diverse administrative opgaver på kontoret.

Læs mere
Sidst opdateret 27-11-2021

Helle Cassøe Hald, Servicekoordinator, Brøndum

Jeg arbejder som servicekoordinator i en serviceafdeling. Mine primære opgaver består af kontakt til kunder og leverandører, fakturering, løn og mindre tilbudsarbejde. Jeg laver i virkeligheden en masse forskellige opgaver i løbet af min arbejdsdag, så man kan godt sige, at min rolle er lidt som en blæksprutte. 

Læs mere
Sidst opdateret 02-03-2020

Mathias Fruergaard, projektleder, Q-Construction

Jeg beskæftiger mig med totalentrepriser i form af større boligbyggerier for private bygherrer og udviklere, samt institutionsbyggerier for offentlige bygherrer. Mine primære opgaver er projektledelse og entrepriseledelse. 

Læs mere
Sidst opdateret 06-05-2019

Kasper Esager, Afdelingsleder, Syddansk Erhvervsskole

Jeg er afdelingsleder for tømrer, murer, maler- og snedkeruddannelserne på Syddansk Erhvervsskole i Vejle. Jeg er ansvarlig for afdelingernes drift, økonomi og daglige ledelse. Det vil sige, at jeg blandt andet skal sørge for, at undervisningslokalerne fungerer så godt som muligt samt, at eleverne har det rigtige udstyr, materialer, faciliteter og lærer det, de skal ifølge lovgivningen.

Læs mere
Sidst opdateret 27-11-2021

Kasper Nordal, Projektleder, Brøndum

Jeg arbejder inden for industri og fjernvarme, og mine primære arbejdsopgaver består af forskellige former for projektledelse. Det vil sige, at jeg har ansvaret for mandskabet og agerer som koordinator mellem bygherrer og montører. Derudover er der også en del opgaver inden for økonomistyring og kvalitetssikring i forhold til at sikre, at projekterne udføres med den kvalitet, som kunden ønsker.

Læs mere