Marie Lund, Formand, CG Jensen

Mød Marie som er byggeleder i beton øst hos CH Jensen, hvor hun har ansvaret for produktion, økonomi og tidsplanlægning. 

CG Jensen
Formand
  • Marie Lund
  • Ansat siden august 2017
  • Regnvandskonsulent og kloakmester, Teknologisk Institut

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som kloakmester og formand på byggepladsen, hvilket betyder, at jeg om morgenen sætter folk i gang med de tegninger og beskrivelser, vi skal have lavet. Derudover sørger jeg for at bestille de ting, som vi skal bruge eller tage kontakt til rådgivere og bygherrer, hvis der er fejl på tegningerne. Man kan sige, at jeg både har kontakten både op ad og ned af og fungerer som en slags mellemled. 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det må være kontakten med alle de forskellige mennesker, som jeg arbejder sammen med.  Jeg har altid rigtig godt kunne lidt at arbejde ude på byggepladser, og jeg kan godt lide den kontakt, som jeg har til mange led; både mine egne folk, leverandører, dem der laver tegningerne, og dem bestemmer, hvad vi skal lave af ekstraarbejde osv. Den del, synes jeg, er super spændende, fordi det handler om samarbejde. 

Det kan være udfordrende at blive kastet ud i noget nyt. Nu er jeg lige nu blevet udlånt til et projekt i forhold til grundvandstænkning, og det har jeg ikke arbejdet med før. Det er godt nok de samme mennesker, som jeg arbejder sammen med, men det er udfordrende at blive kastet ud i noget helt nyt, som jeg aldrig har haft hænderne i før. Det er til gengæld også rigtig spændende, og jeg er glad for, at jeg får muligheden for det. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min uddannelse hver dag i forhold til at planlægge, hvordan vi skal gribe tingene an. Nu er det mest kloak- og anlægsarbejde, som jeg har beskæftiget mig med tidligere, og derfor er det også en stor udfordring at arbejde med grundvandstænkning, hvor det er nogle helt andre parametre, man skal kalkulere med. Derfor er det helt klart min håndværksbaggrund, der gør, at jeg har nemmere ved at styre tingene ude på pladsen.

Det er altid nogle ting, som man ikke rigtig kan lære på skolebænken - det med at have flow i sin hverdag, forstå sine medarbejdere og lave en tidsplan, der holder, men den erfaring kommer heldigvis løbende i jobbet. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos CG Jensen?

Kommunikation

Kommunikation er enormt vigtigt i mit arbejde. Det gælder alle parametre - kommunikation i forhold til jura, men også hvordan vi skriver og formulerer en mail til vores rådgivere og bygherrer. Det er vigtigt, at vi hele tiden er opmærksomme på, hvad vi siger, fordi det kan være bindende. 

Tillid

Det er også vigtigt for mig, at jeg kan regne med dem, jeg har omkring mig, og som jeg skal samarbejde med. Det giver mig ro og tryghed, at jeg ved, hvilke livliner jeg kan trække på og regne med. Jeg bevæger mig ofte rundt fra plads til plads, så det er vigtigt for mig, at jeg ved, at mine folk også laver noget, når jeg ikke er der og holder sig til vores plan. 

Godt humør

Jeg tror ikke, at vi når ret langt på vores byggepladser, hvis ikke vi har et godt humør, og vi taler til hinanden med respekt.

  • Hvorfor er CG Jensen en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Det er helt klart det her bånd, som man oplever, når man kommer ind i firmaet. De første 3-4 uger føler man næsten, at folk er på lykkepiller. Som medarbejdere er vi meget familiære og gode ved hinanden - vi lægger mærke til, om alle har det godt. Man bliver faktisk spurgt, om man har det godt, når man kommer på arbejde om morgenen, og hvis man ikke har det godt, så har folk generelt tid og lyst til lige at stoppe op og snakke med en. Det her familiære bånd er virkelig én af grundstenene i CG Jensen og noget, som vi alle er meget opmærksomme på og gør alt, hvad vi kan for at holde fast i og værne om. 

Fotograf: Hannah Paludan Kristensen

Læs mere om CG Jensen

Mød andre kandidater fra CG Jensen


Annoncer