13 maj 2019

Thomas Egeberg, Kok, Scandic

  • Thomas Egeberg
  • Ansat siden 2015
  • Gastronom

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som kok på restaurant L’Øst på Scandic Aarhus City, hvor mit primære arbejdsområde ligger inden for à la carte, forberedelser i form af opbakning af mad, men også logistikken bag serveringen af en enkelt smagfuld tallerken. Den bagomliggende logistik elsker jeg at gå i dybden med.

Jeg blev udlært fra samme arbejdsplads i marts 2016, hvorefter jeg rejse til Frankrig og tilbragte næsten tre år for nu at kunne vende tilbage med nye erfaringer og kampgejst.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg har hurtigt fået en masse ansvar, hvilket er helt fantastisk. Det er altid en stor ros at få vist tillid igennem ansvar. Det med at udvikle nye menuer og at få en menu til at harmonere og fungere hele vejen rundt er altid en spændende proces.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min kokkeuddannelse i den form, at der er en masse erfaringer og konklusioner, og jeg har pådraget mig igennem min tid i køkkenet og på skolen, som jeg hele tiden kan kigge tilbage på, hive frem og gøre brug af. Det hele tiden at evaluere på vores mad og koncepter og give hinanden feedback er noget, man lærer på uddannelsen. Det bruger vi også i hverdagen i køkkenet. Og at man ikke giver op, men bliver ved med at arbejde med det. Vi kan altid blive endnu bedre. Det er for mig rigtig vigtigt og noget, jeg har lært igennem min uddannelse.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde i Scandic?

Hvis jeg skal korte det ned til tre ting, må det nok blive samarbejde, ansvar og tillid. Der er et konstant samarbejde, ikke kun i køkkenet, men også på tværs af afdelingerne, og det betyder alt i servicefaget, for når flere afdelinger alle skal give en gæst den bedst mulige oplevelse, er kommunikation alt afgørende.

Ansvar og tillid er for mig en drivkraft, som er uundværlig og gør, at jeg kan udvikle mig hele tiden. Både at få ansvar og vist tillid, men også at give det.

  • Hvorfor er Scandic en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Scandic er en attraktiv arbejdsplads, fordi Scandic altid er i udvikling. Scandic har en unik evne til både at få sine medarbejdere til altid at give sit yderste og samtidig værdsætte alle medarbejdere, så de virkelig mærker det. Det at kunne komme tilbage til min gamle arbejdsplads efter næsten tre år betød, at jeg nu kan fokusere på de områder, jeg i min læretid synes var allermest spændende. Det føles som om, at jeg ikke bare arbejder som en kok, som laver mad, men som en person, der kan bruges hele vejen rundt på hotellet. Det gør Scandic til en attraktiv arbejdsplads for mig.

Læs mere om Scandic

Mød andre kandidater fra Scandic

Senest opdateret: 13 maj 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 04-03-2019

Line S. Jørgensen, Assisterende Receptionschef, Absalon Hotel Group

Jeg arbejder som assisterende receptionschef og mine primære arbejdsopgaver er vagter i receptionen, som består afgæsteservice, check ind og ud samt diverse ad hoc opgaver. Derudover er jeg ansvarlig for nattevagten, hvor jeg står for møder, oplæring og andre opgaver, som skal uddelegeres fra dagvagten til nattevagten. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Cecilie Drewes, Hotelreceptionist, Absalon Hotel Group

Jeg er hotelreceptionist i Absalon Hotel Group, og mine primære arbejdsopgaver foregår i receptionen i fronten med gæsterne og i alle de bagvedliggende touch points. I receptionen skaber vi gode oplevelser med masser af personlighed for vores gæster ved at checke gæster ind og ud, hjælpe med alle former for inspiration til ting at se i byen og generelle problemløsninger.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Uffe Hjaltelin Bressing, Receptionist, Absalon Hotel Group

Jeg er en del af Receptionen og Front Office Teamet og er med til at sørge for, at de gæster, der kommer hos os, får den bedst mulige oplevelse. Det er et dynamisk arbejde med mange berøringsflader, og man er en del af mange af de touch-points, en gæst møder i sin oplevelse hos os. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Maria Stilund Sommer, Business Tourism Manager, VisitVejle

Jeg arbejder med turisme og mere specifikt erhvervsturisme. MeetingVejle er VisitVejles erhvervsturisme afdeling, hvor vores fokus er på konferencer og events. MeetingVejle er desuden et partnerskab mellem Vejle Kommune og 8 hoteller og venues. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Rikke Sølyst Jensen, Konsulent, VisitVejle

Jeg er ansvarlig for VisitVejles tilstedeværelse på sociale medier, og så arrangerer jeg danske og internationale presse- og influencer-besøg. Derudover arbejder jeg med vores erhvervsnetværk af 170+ turismeaktører, som jeg blandt andet sender nyhedsbreve til og arrangerer 4 årlige netværksmøder for. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Lasse Bræmer, Tekniker, Scandic

Jeg er tekniker på Scandic Sydhavnen. Det betyder, at jeg står for alt forefaldende arbejde inden for det tekniske på hotellet, dvs. reparationer på værelser, gæste- og medarbejderområder, vedligehold af grønne arealer, pasning af varmeanlæg, teknisk service til konferencegæster og meget andet. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Mohammed Chanchiry, Shiftleader i konferenceafdelingen på Scandic Sluseholmen

Jeg er shiftleader i konferenceafdelingen på Scandic Sluseholmen. Jeg arbejder med at arrangere møder og events for 2 til 550 personer. Mine primære arbejdsopgaver er forhandling af kontrakter, koordinering af arrangementer, afvikling, feedback, gensalg og så selvfølgelig en masse service til vores konferencegæster. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Mitzi Damberg, Front Office Manager, Scandic

Jeg arbejder som receptionschef i receptionen på Scandic Sydhavnen. Jeg er helt ny i stillingen og har tidligere arbejdet som shiftleader på samme hotel. Som shiftleader har man ansvaret for den daglige drift i receptionen, når man er på vagt. Man står for kontakt med vores samarbejdspartnere og leverandører, og jeg har den daglige kontakt med økonomiafdelingen på vores Support Office.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Anja Nørgaard, Receptionist, Scandic

Jeg arbejder i receptionen på Scandic Regina i Herning. Der tager jeg mig af vores gæster, der skal overnatte på hotellet og checker dem ud igen, når de skal rejse fra os. Derudover tager jeg mig af de henvendelser, der kommer i løbet at deres ophold ved os. De mest spændende opgaver for mig er nok sådan noget som gæstefeedback.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Jimmi Sae-Lim Mortensen, Sales Agent, Scandic

Min arbejdstitel hedder Sales Agent, hvor mit primære forretningsområde er salg. Jeg sidder med grupper, som skal bo på vores hoteller i København og har al korrespondance/forhandling med agenterne, som kommer med disse forespørgsler. Det er alt fra, hvor mange værelser, der er brug for, til ønsker til forplejning og prisforhandling. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Martin Juul Graarup, Tjener, Scandic

Jeg arbejder som tjener på Scandic The Reef. Jeg arbejder med à la carte, banketter, buffet, i baren og i konferencen. Mine primære opgaver er forberedelser, klargøring, salg og ikke mindst en rigtig god service til vores gæster. Det mest spændende er, når vi har store events og banketter. Opgaver,som er udenfor de daglige rutiner. giver altid et ekstra kick, motivation og en god erfaring.

Læs mere