Thomas Egeberg, Kok, Scandic

Thomas Egeberg arbejder som kok på restaurant L’Øst på Scandic Aarhus City, hvor han har en bred vifte af arbejdsområder. Læs mere om Thomas' hverdag på Scandic her.

  • Thomas Egeberg
  • Ansat siden 2015
  • Gastronom

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som kok på restaurant L’Øst på Scandic Aarhus City, hvor mit primære arbejdsområde ligger inden for à la carte, forberedelser i form af opbakning af mad, men også logistikken bag serveringen af en enkelt smagfuld tallerken. Den bagomliggende logistik elsker jeg at gå i dybden med.

Jeg blev udlært fra samme arbejdsplads i marts 2016, hvorefter jeg rejse til Frankrig og tilbragte næsten tre år for nu at kunne vende tilbage med nye erfaringer og kampgejst.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg har hurtigt fået en masse ansvar, hvilket er helt fantastisk. Det er altid en stor ros at få vist tillid igennem ansvar. Det med at udvikle nye menuer og at få en menu til at harmonere og fungere hele vejen rundt er altid en spændende proces.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min kokkeuddannelse i den form, at der er en masse erfaringer og konklusioner, og jeg har pådraget mig igennem min tid i køkkenet og på skolen, som jeg hele tiden kan kigge tilbage på, hive frem og gøre brug af. Det hele tiden at evaluere på vores mad og koncepter og give hinanden feedback er noget, man lærer på uddannelsen. Det bruger vi også i hverdagen i køkkenet. Og at man ikke giver op, men bliver ved med at arbejde med det. Vi kan altid blive endnu bedre. Det er for mig rigtig vigtigt og noget, jeg har lært igennem min uddannelse.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde i Scandic?

Hvis jeg skal korte det ned til tre ting, må det nok blive samarbejde, ansvar og tillid. Der er et konstant samarbejde, ikke kun i køkkenet, men også på tværs af afdelingerne, og det betyder alt i servicefaget, for når flere afdelinger alle skal give en gæst den bedst mulige oplevelse, er kommunikation alt afgørende.

Ansvar og tillid er for mig en drivkraft, som er uundværlig og gør, at jeg kan udvikle mig hele tiden. Både at få ansvar og vist tillid, men også at give det.

  • Hvorfor er Scandic en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Scandic er en attraktiv arbejdsplads, fordi Scandic altid er i udvikling. Scandic har en unik evne til både at få sine medarbejdere til altid at give sit yderste og samtidig værdsætte alle medarbejdere, så de virkelig mærker det. Det at kunne komme tilbage til min gamle arbejdsplads efter næsten tre år betød, at jeg nu kan fokusere på de områder, jeg i min læretid synes var allermest spændende. Det føles som om, at jeg ikke bare arbejder som en kok, som laver mad, men som en person, der kan bruges hele vejen rundt på hotellet. Det gør Scandic til en attraktiv arbejdsplads for mig.

Læs mere om Scandic

Mød andre kandidater fra Scandic


Annoncer