Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mathias Fruergaard, projektleder, Q-Construction

Mathias er projektleder hos Q-Construction, hvor han bl.a. beskæftiger sig med totalentrepriser i form af større boligbyggerier for private bygherrer og udviklere.

q-construction
Projektleder
  • Mathias Fruergaard
  • 27 år
  • Ansat siden 2016
  • Bygningsingeniør (diplom) med speciale i byggeproduktion

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg beskæftiger mig med totalentrepriser i form af større boligbyggerier for private bygherrer og udviklere, samt institutionsbyggerier for offentlige bygherrer. Mine primære opgaver er projektledelse og entrepriseledelse.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændende opgaver jeg har er dem, hvor jer er lidt på dybt vand. Det er jeg ofte på byggepladser, hvor uventede udfordringer opstår og skal løses. Det handler om mennesker og skabelse. når man skal løse noget på en byggeplads og så udfordres jeg til at få håndværkere, kollegaer og rådgivere til at finde den rigtig løsning. Jeg har en enorm frihed som for mig betyder, at jeg vokser med opgaverne.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I min uddannelse har jeg prøvet mange af de ting, som de mennesker jeg hyrer og samarbejder med, skal lave. Det giver mig en energi til at lede og lære, at jeg har en idé om, hvad deres opgaver går ud på.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde?

I min dagligdag er de tre vigtigste ting: Socialt sammenhold, frihed under ansvar og et godt arbejdsmiljø

Hvorfor er Q-Construction en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

I Q mærker jeg, at vi tror på de unge, og dem der vil. Det har været en enormt fantastisk rejse for mig at være med på, da vi i 2016 var ca. 10 ansatte, til at vi i dag er 40. Vi gør en dyd ud af at udvikle en virksomhed samme, og vi er der for hinanden undervejs.

Læs mere om Q-Construction

Mød andre kandidater fra Q-Construction


Annoncer