Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Q-Construction

På denne side kan du læse om Q-Construction, der er en moderne entreprenørvirksomhed. Du kan også møde 3 medarbejdere fra Q-Construction, og høre om deres arbejde.

karriere hos q-construction

Om Q-construction

Q-Construction er en moderne entreprenørvirksomhed, der sikrer en tryg og god oplevelse af byggeri.

Som hoved- eller totalentreprenør bygger vi for professionelle bygherrer i den private, almene og offentlige sektor. Det har vi gjort siden 2006, og vi har derfor opbygget en solid erfaring med at tage hånd om byggeprojekter fra idé til indflytningsklart byggeri. I de seneste par år har vi haft et særligt fokus på bæredygtigt byggeri og igangsat flere byggeprojekter med genanvendelige byggematerialer, trækonstruktioner og andre bæredygtige tiltag.

Vi vil med afsæt i glade, dedikerede og kompetente medarbejdere være den mest moderne og attraktive entreprenørvirksomhed i Danmark. Derfor danner vi rammen om en kultur, hvor vores medarbejdere har frihed under ansvar, sætter kunden i fokus, bidrager til en positiv stemning og udvikler personlige og faglige kompetencer.

Som arbejdsplads har vi en uformel omgangstone, korte beslutningsveje og et godt Q-llega sammenhold, der styrkes gennem flere sociale arrangementer i løbet af året. I Q-Construction skaber og fejrer vi succes sammen, og vi arbejder dagligt ud fra missionen om at sikre en tryg og god oplevelse af byggeri.

Mød 3 medarbejdere fra Q-Construction


Annoncer