Charlotte Thomsen, kommunikationsansvarlig, Q-Construction

Mød Charlotte, der er kommunikationsansvarlig hos Q-Construction. Her har hun ansvaret for al ekstern og intern kommunikation, lige fra employer branding til SoMe materiale.

q-construction
kommunikationsansvarlig

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg har ansvaret for al ekstern- og intern kommunikation, hvor jeg håndterer alt fra den strategiske linje til den operationelle udførelse. Opgaverne spreder sig fra forandringskommunikation, HR og employer branding til digital marketing, PR og social media management.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det lyder som en velkendt kliche, men i mit arbejde er der aldrig to dage, der er ens, og det gør det spændende. Den ene dag står jeg ude på en byggeplads og tager billeder og interviewer kollegaer, arkitekter og kunder, og bringer historien på vores sociale medier. Den næste dag sidder jeg på kontoret og skriver et stillingsopslag, designer en salgsbrochure eller koordinerer et introforløb for nye medarbejdere. Kernen i jobbet er nysgerrighed, kommunikation (med mennesker), kreativitet, koordinering og så skal man kunne lide at skriver tekster og være kreativ med ord, billeder og video. Dét er både spændende og udfordrende.

Derudover er det både spændende og udfordrende at kommunikere budskaber ud, som skal tilpasses forskellige stakeholdere og heraf mennesketyper, samtidig er det med at få de store strategiske tanker ført ud i livet i helt konkrete tiltag. Men når man får skabt den røde tråd mellem det interne og eksterne, er det alle udfordringerne værd.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Igennem min uddannelse har jeg tillært mig en masse viden og teorier om, hvordan virksomheder kommunikerer internt og eksternt på et strategisk niveau, som understøtter virksomhedens overordnede strategi. Den måde at tænke kommunikation ind i det større strategiske billede bruger jeg i mit daglige arbejde. Helt konkret vil det sige at hver tekst, video, billede og andet kommunikation skal afspejle virksomhedens værdier, mission, vision og målsætninger. På min uddannelse har jeg primært fået teoretisk viden, mens det håndværksmæssige, der ligger i at skrive tekster, skal læres ved siden af studiet. 

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde?

  1. Frihed under ansvar
  2. Et godt arbejdsmiljø
  3. Personlige og faglige udfordringer.

Hvorfor er Q-Construction en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Q-Construction er en virksomhed i vækst, hvor medarbejderne får indflydelse og ansvar. Jeg har selv været med til at forme min stilling og arbejdsopgaver, og her er der fart på, når en virksomhed vækster i antallet af kunder, medarbejdere, omsætning og geografiske lokationer. Dét er en spændende rejse at være med på, særligt når man får lov til at sætte sit præg undervejs. Derudover er Q-Construction en moderne entreprenørvirksomhed, der går op i medarbejdernes trivsel. Som arbejdsplads har vi en uformel omgangstone, korte beslutningsveje og et godt Q-llega sammenhold, der styrkes gennem flere sociale arrangementer i løbet af året. I Q-Construction skaber og fejrer vi succes sammen, og dét er en god oplevelse.

Læs mere om Q-Construction

Mød andre kandidater fra Q-Construction


Annoncer