Tim Knorborg Jensen, Head of Content, Texta

Tim Knorborg Jensen arbejder som Head of Content i TEXTA, hvor han primære ansvar er koordinering og uddelegering af arbejdsopgaver til virksomhedens medarbejdere.

  • Tim Knorborg Jensen
  • 22 år 
  • Ansat siden september 2015
  • Erhvervsøkonomi og erhvervsret,
    HA (jur.)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Mit arbejde som Head of Content i TEXTA drejer sig hovedsageligt om koordinering og uddelegering af arbejdsopgaver til vores medarbejdere. Jeg er ansvarlig for, at ”maskinen” kører som smurt, og at alle har forstået sin opgave. Mit arbejde omfatter også planlægning på kunde- og organisationsniveau, så vi kommer i mål til tiden. Derudover varetager jeg også opgaver i forhold til rekruttering og en række administrative opgaver.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er helt klart udfordringen med at få alt til at gå op i en højere enhed. Jeg har mange bolde i luften på samme tid og sidder med det forkromede overblik over alle vores kunder og igangværende opgaver. Det er mit ansvar at få enderne til at mødes, således at vi overholder deadlinen over for kunden. Der er ofte travlt, og man skal løbe stærkt, men det er også en fed fornemmelse, når jeg kan se, at alt spiller.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger måske ikke min uddannelse i det daglige, men mere i min rolle som leder og ansvarlig for rekruttering. Helt konkret eksempelvis i relation til at udarbejde ansættelseskontrakter – det er en smal sag, når man har undervisning i arbejds- og ansættelsesret bag sig.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Texta?

Tæt dialog med kunderne

Jeg sætter stor pris på at følge vores kunders udvikling og se, at de ting, vi laver, giver pote og ikke mindst afkast. Mange af vores kunder har været med fra dag 1, og det er enormt givende at følge med i udviklingen og se dem klare sig godt.

Fleksibilitet i arbejdet

Vi slår os meget på at være en fleksibel arbejdsplads, hvor du som medarbejder stort set bestemmer indholdet af din arbejdsdag. Jeg står som nævnt for planlægning og koordinering, hvorfor det i sidste ende er mit ansvar, at vi leverer til tiden, men om en skribent løser opgaven inden for almindelig kontortid eller sent søndag aften, blander jeg mig ikke i – så længe kvaliteten er i orden, og deadline respekteres. Fleksibiliteten er alfa og omega i TEXTA, hvor mange af vores medarbejdere, inklusiv undertegnede, er studerende, som både skal passe et studie og job.

Flad organisation

Vi bryster os af at have en flad organisation, hvor alle har noget at skulle have sagt. Ledelsen sidder selvfølgelig med det overordnede ansvar og en vetoret, men både på det operationelle og strategiske plan er alle velkomne til at bidrage og komme med input.

  • Hvorfor er Texta en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

TEXTA er en attraktiv arbejdsplads, hvis du er ambitiøs og ikke er bange for at knokle. Du bestemmer stort set selv, hvor meget du har lyst til at arbejde, hvilket er rart i eksamensperioderne. Som et ungt startup er der også plads til andet end arbejde, eksempelvis i form af FIFA, grillaftener på vores tagterrasse og torsdagskageordningen.

Læs mere om Texta

Mød andre kandidater fra Texta


Annoncer