Vis studentum.dk som: Mobile

Thomas Pank Roulund, Global Mechatronics Graduate, Grundfos

  • Thomas Pank Roulund
  • 25 år
  • Ansat siden august 2017
  • Ingeniør (AAU)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg startede i Grundfos, som en del af deres Global Graduate Programme, og jeg arbejder i min første af fire rotationer inden for vores udvikling af nye produktionsprocessorer. Jeg har gennem min uddannelse arbejdet med og interesseret mig for robotteknologi, og derfor er det rigtig fedt, at min første arbejdsopgave er handler om at etablere en robot-lasersvejsercelle og lave Proff-of-concept på et nyt svejsekoncept.

Min specifikke arbejdsopgave er at være en såkaldt driver på projektet. Det vil sige, at jeg sørgede for alle praktiske ting, der skulle gøres, for at cellen kunne etableres, blev gjort. Jeg koordinerede, hvilke opgaver der krævede hjælp fra mine dygtige kollegaer. Dette har gjort, at jeg har arbejdet tæt sammen med både håndværkere, meget erfarne ingeniører og samtidig har jeg haft en projektleder, som jeg skulle holde opdateret på vores fremskridt, således at vi kunne udvikle en tidsplan.

Efter, at cellen er blevet etableret, er min arbejdsopgave mere robot- og svejseteknisk, hvor vi skal udføre en masse forskellige test for at kunne validere den nye produktionsmetode.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I løbet af mit studie har jeg ikke modtaget undervisning i projektledelse og opgavehåndtering, men jeg har læst på Aalborg Universitet, og derfor er det ikke nyt for mig at arbejde på denne måde, og derudover har det været en fantastisk sjov og lærerig opgave.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Grundfos?

Jeg er blevet bekræftet i, at Grundfos er det rigtige sted for mig at arbejde, da jeg har mødt mange udfordringer i forbindelse med mit arbejde, men mine fantastiske kollegaer og projektledere har altid stået til rådighed og delt deres mangeårige erfaringer med mig, så jeg har kunnet løse mine problemer.

Dette var også enormt vigtigt for mig, da jeg skulle vælge et virksomhed at arbejde i; nemlig, at man er et sted med meget support, således at jeg kan lære fra mere erfarne folk end mig selv. Ligeledes vil jeg være et sted, hvor der er plads til jeg også nogle gange kan løbe lidt alene med tingene, således jeg kan få en succesoplevelse og kan udvikle mig fagligt. Sidst, men ikke mindst vil jeg være i en virksomhed, der tager et socialt ansvar.

  • Hvorfor er Grundfos en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

I Grundfos er der altid fokus på, at vi som medarbejdere skal udvikle os personligt og fagligt. Der er mange nye muligheder, og dette er også grunden til, at de fleste af mine kollegaer har været ved Grundfos i mere end 20 år. Ligeledes synes jeg, at det er fantastisk det ansvar som Grundfos tager overfor vores fremtid. Alt, hvad vi laver er forbundet med bæredygtighed og at skabe en bedre fremtid, og vi gør dette ved at skabe nye innovative muligheder og udforske nye teknologier. For en teknologiingeniør som mig, er det ligesom at møde op i en legetøjsbutik hver dag!

Læs mere om Grundfos

Mød andre kandidater fra Grundfos

Senest opdateret: 01 mar 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 13-08-2019

Hiba Almodaris, Maintenance and Integrity Engineer, Total

I work in a project dedicated to redeveloping one of our existing assets that is suffering from subsidence which is called Tyra Redevelopment Project. It is a complex project that combines both greenfield and brownfield scopes and is divided over several countries in the world. 

Læs mere
Sidst opdateret 24-06-2019

Saima Chaudhry, Process Specialist, Bavarian Nordic

Mit primære arbejdsområde knytter sig til produktionen og produktionsudstyr. Lige nu er vi en projektfase, hvor vi er ved at bygge et nyt facilitet, så mine arbejdsopgaver består i at implementere det nye udstyr. Det betyder, at jeg eksempelvis er med til at sætte krav til vores nye udstyr, så jeg sikrer, at det lever op til de forventninger og regler, der er.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Mustafa Nabil Shaker, Civil Engineer, Rambøll

My primary tasks are to manage projects and coordinate both small and medium sized bridge and civil work projects both in Denmark and internationally. In the recent year, the main focus has been to optimize and integrate the global cooperation between the different bridge teams in countries such as India, Abu Dhabi and UK. 

Læs mere
Sidst opdateret 11-09-2019

Matilde Bisballe, Systems Engineer & User Researcher, 3Shape

I work in the R&D department in 3Shape as a Systems Engineer focusing on usability and user experience. My core responsibility is to be the voice of the user inside the R&D department and ensure the quality of the user experience when hardware and software come together. My main tasks consist of testing the and transforming user insights into tangible product requirements.

Læs mere
Sidst opdateret 08-03-2019

Daniel Carrion da Fonseca, Engineering Graduate, Ørsted

I work as an engineer in Ørsted’s Bioenergy branch, with a focus on the development of a new waste management/waste-to-energy technology called Renescience. In this business area, we are approaching the municipal solid waste issue from a new perspective, in which we create as much value from it as possible.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Anders Koed Kjær, Embedded Test Engineer, Kamstrup

Inden for mit forretningsområde i Kamstrup arbejder vi med udvikling af kommunikationsmoduller til Kamstrups intelligente målere samt udvikling af basestationer til Kamstrups fjernaflæsnings netværk. Kommunikation mellem måler og basestation kan ske efter en af flere kommunikationsteknologier heriblandt M-Bus, NB-IoT, Sigfox og vores egen AMI protokol.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Sophia Amalie Mortensen, Graduate, EL:CON

Jeg er ingeniør i Elektrisk Energiteknologi og arbejder med højspænding. Hos EL:CON kunne det for eksempel være dimensionering af kabler og transformerstationer eller service og vedligehold på eksisterende elforsyningsanlæg. Mine opgaver består typisk af både økonomiske og tekniske beregninger og involverer også projektledelse. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Olivia Carnbring Bonde, Commercial Executive, Microsoft

Min rolle er ”Commercial Executive”. På dansk kan det oversættes til at være kommercielt ansvarlig, hvilket betyder, at jeg håndterer kontrakter, aftaler og handler, som foregår mellem mine kunder og Microsoft. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Ewa Wybraniec, Regulatory Affairs Specialist, 3Shape

I work in the RA or Regulatory Affairs department. It acts as our interface between the pharmaceutical/medical device industry and Regulatory authorities across the world. To me it is a cross-disciplinary domain where regulations, business and engineering interact.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Paw Nors Vestergaard, Sikringstekniker, EL:CON

Jeg arbejder til dagligt med brandtekniske løsninger i erhvervslivet. Der stilles større og større krav til sikkerheden inden for brand i dag, og jeg er med til at sørge for, at vi, og kunderne, opfylder kravene for ABA, ABV, ABDL, AVA og sikkerhedsbelysning. Jeg er med til at installere, fejlfinde, vejlede og udføre det lovpligtige eftersyn på anlæggene.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Oliver Kaae Vinter, Solution Sales Specialist, Microsoft

Hos Microsoft arbejder jeg med semi- eller højt avanceret Cloud-teknologi (Microsoft Azure). Det gælder ikke simple offload af private billeder fra ens telefon, men det kunne eksempelvis være et lignende virksomhedsscenarie, hvor tonsvis af billede materiale skubbes til skyen og processeres med Cloud-baseret Machine Learning-teknologi for at give virksomheden et bedre beslutningsgrundlag.

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Josefin Andersson, Finance Graduate, Pandora

As a Finance Graduate I have the opportunity to experience several fields within finance. Starting in Group Reporting and Accounting, I assisted in the financial controlling. By reviewing the numbers reported from our colleagues all over the world, we ensure the quality of our consolidated figures based on its alignment to accounting standards and our internal management reporting instructions.

Læs mere
Sidst opdateret 12-03-2019

Stine Fabild, Product Manager, Telia

Jeg arbejder med produktudvikling indenfor TV og bredbånd. Vi har gang i mange spændende projekter, så min hverdag er fyldt med forskellige opgaver. Én af mine vigtigste arbejdsopgaver er den tekniske implementering af nye offerings og produkter fra Commercial Management.

Læs mere
Sidst opdateret 22-03-2019

Thor Højlund Olsen, Discovery Lead, Demant

I am a project leader in Discovery, which is part of R&D in Demant. In Discovery we develop radical innovative concepts for people living a hearing loss. We use the most recent technologies, like AI and sensors to address the challenges of people living with a hearing loss. In a small and fast project, we experiment with new ideas.

Læs mere
Sidst opdateret 12-07-2019

Mette Sørensen, Teknisk sagsbehandler/Ingeniør, Sikkerhedsstyrelsen

Jeg er ansat i Center for Markedsovervågning, hvor jeg arbejder med produktsikkerhed i et team af dygtige kollegaer. Min primære arbejdsopgave omhandler sagsbehandling af produkter, som ikke lever op til gældende sikkerhedskrav. Jeg er ofte i dialog med virksomheder, som har brug for vejledning i forhold til deres egne forpligtelser. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Noreen Din, Teamleder, Sweco

Jeg er teamleder og sidder overordnet med opgaver og projekter inden for veje og trafikplanlægning. I det store hele kan man sige, at mit job kræver stærke projektlederevner, og da jeg er teamleder og har personaleansvar, er det selvfølgelig også vigtigt, at jeg er en god leder.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Lone Rasmussen, Studentermedhjælper, COWI

Jeg sidder i området kaldet Buildings i afdelingen for renovering. Her er jeg ofte ude i marken. Helt konkret vil det sige, at jeg blandt andet er med på sager, hvor der skal tages miljøprøver for f.eks. skimmelsvamp og PCB i forbindelse med renovering af bygninger.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Søren Maagaard Olesen, Software Architect, 3Shape

3Shape Audio provides 3D scanners and modelling software to hearing aid manufacturers. In my team, we make the software that connects the 3D scanners and software for designing customized hearing aids. The hearing aids are customized to each person, so they fit exactly to their ears. That means that the software needs to include a lot of information on ear anatomy.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Brandon Goode, Global Market Access Graduate, Novo Nordisk

My experience in the programme has been divided into three areas: Real World Evidence (RWE), local market access and health economics (HE). RWE and HE are both Headquarter roles, and involve significant input into real world study and clinical study strategy. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Andrea Decandia, Finance Graduate, Carlsberg

I currently work in the Finance department and as part of my Graduate Program, I have just started my second rotation. In my first one I was part of the Financial Planning and Controlling team, in which I was involved in the monthly financial reports of the global group, but also in ad-hoc analysis and the preparation of the budget for 2019.

Læs mere