Thomas Pank Roulund, Global Mechatronics Graduate, Grundfos

Jeg startede i Grundfos, som en del af deres Global Graduate Programme, og jeg arbejder i min første af fire rotationer inden for vores udvikling af nye produktionsprocessorer.

  • Thomas Pank Roulund
  • 25 år
  • Ansat siden august 2017
  • Ingeniør (AAU)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg startede i Grundfos, som en del af deres Global Graduate Programme, og jeg arbejder i min første af fire rotationer inden for vores udvikling af nye produktionsprocessorer. Jeg har gennem min uddannelse arbejdet med og interesseret mig for robotteknologi, og derfor er det rigtig fedt, at min første arbejdsopgave er handler om at etablere en robot-lasersvejsercelle og lave Proff-of-concept på et nyt svejsekoncept.

Min specifikke arbejdsopgave er at være en såkaldt driver på projektet. Det vil sige, at jeg sørgede for alle praktiske ting, der skulle gøres, for at cellen kunne etableres, blev gjort. Jeg koordinerede, hvilke opgaver der krævede hjælp fra mine dygtige kollegaer. Dette har gjort, at jeg har arbejdet tæt sammen med både håndværkere, meget erfarne ingeniører og samtidig har jeg haft en projektleder, som jeg skulle holde opdateret på vores fremskridt, således at vi kunne udvikle en tidsplan.

Efter, at cellen er blevet etableret, er min arbejdsopgave mere robot- og svejseteknisk, hvor vi skal udføre en masse forskellige test for at kunne validere den nye produktionsmetode.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I løbet af mit studie har jeg ikke modtaget undervisning i projektledelse og opgavehåndtering, men jeg har læst på Aalborg Universitet, og derfor er det ikke nyt for mig at arbejde på denne måde, og derudover har det været en fantastisk sjov og lærerig opgave.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Grundfos?

Jeg er blevet bekræftet i, at Grundfos er det rigtige sted for mig at arbejde, da jeg har mødt mange udfordringer i forbindelse med mit arbejde, men mine fantastiske kollegaer og projektledere har altid stået til rådighed og delt deres mangeårige erfaringer med mig, så jeg har kunnet løse mine problemer.

Dette var også enormt vigtigt for mig, da jeg skulle vælge et virksomhed at arbejde i; nemlig, at man er et sted med meget support, således at jeg kan lære fra mere erfarne folk end mig selv. Ligeledes vil jeg være et sted, hvor der er plads til jeg også nogle gange kan løbe lidt alene med tingene, således jeg kan få en succesoplevelse og kan udvikle mig fagligt. Sidst, men ikke mindst vil jeg være i en virksomhed, der tager et socialt ansvar.

  • Hvorfor er Grundfos en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

I Grundfos er der altid fokus på, at vi som medarbejdere skal udvikle os personligt og fagligt. Der er mange nye muligheder, og dette er også grunden til, at de fleste af mine kollegaer har været ved Grundfos i mere end 20 år. Ligeledes synes jeg, at det er fantastisk det ansvar som Grundfos tager overfor vores fremtid. Alt, hvad vi laver er forbundet med bæredygtighed og at skabe en bedre fremtid, og vi gør dette ved at skabe nye innovative muligheder og udforske nye teknologier. For en teknologiingeniør som mig, er det ligesom at møde op i en legetøjsbutik hver dag!

Læs mere om Grundfos

Mød andre kandidater fra Grundfos


Annoncer