Vis studentum.dk som: Mobile

Thomas Pank Roulund, Global Mechatronics Graduate, Grundfos

  • Thomas Pank Roulund
  • 25 år
  • Ansat siden august 2017
  • Ingeniør (AAU)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg startede i Grundfos, som en del af deres Global Graduate Programme, og jeg arbejder i min første af fire rotationer inden for vores udvikling af nye produktionsprocessorer. Jeg har gennem min uddannelse arbejdet med og interesseret mig for robotteknologi, og derfor er det rigtig fedt, at min første arbejdsopgave er handler om at etablere en robot-lasersvejsercelle og lave Proff-of-concept på et nyt svejsekoncept.

Min specifikke arbejdsopgave er at være en såkaldt driver på projektet. Det vil sige, at jeg sørgede for alle praktiske ting, der skulle gøres, for at cellen kunne etableres, blev gjort. Jeg koordinerede, hvilke opgaver der krævede hjælp fra mine dygtige kollegaer. Dette har gjort, at jeg har arbejdet tæt sammen med både håndværkere, meget erfarne ingeniører og samtidig har jeg haft en projektleder, som jeg skulle holde opdateret på vores fremskridt, således at vi kunne udvikle en tidsplan.

Efter, at cellen er blevet etableret, er min arbejdsopgave mere robot- og svejseteknisk, hvor vi skal udføre en masse forskellige test for at kunne validere den nye produktionsmetode.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I løbet af mit studie har jeg ikke modtaget undervisning i projektledelse og opgavehåndtering, men jeg har læst på Aalborg Universitet, og derfor er det ikke nyt for mig at arbejde på denne måde, og derudover har det været en fantastisk sjov og lærerig opgave.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Grundfos?

Jeg er blevet bekræftet i, at Grundfos er det rigtige sted for mig at arbejde, da jeg har mødt mange udfordringer i forbindelse med mit arbejde, men mine fantastiske kollegaer og projektledere har altid stået til rådighed og delt deres mangeårige erfaringer med mig, så jeg har kunnet løse mine problemer.

Dette var også enormt vigtigt for mig, da jeg skulle vælge et virksomhed at arbejde i; nemlig, at man er et sted med meget support, således at jeg kan lære fra mere erfarne folk end mig selv. Ligeledes vil jeg være et sted, hvor der er plads til jeg også nogle gange kan løbe lidt alene med tingene, således jeg kan få en succesoplevelse og kan udvikle mig fagligt. Sidst, men ikke mindst vil jeg være i en virksomhed, der tager et socialt ansvar.

  • Hvorfor er Grundfos en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

I Grundfos er der altid fokus på, at vi som medarbejdere skal udvikle os personligt og fagligt. Der er mange nye muligheder, og dette er også grunden til, at de fleste af mine kollegaer har været ved Grundfos i mere end 20 år. Ligeledes synes jeg, at det er fantastisk det ansvar som Grundfos tager overfor vores fremtid. Alt, hvad vi laver er forbundet med bæredygtighed og at skabe en bedre fremtid, og vi gør dette ved at skabe nye innovative muligheder og udforske nye teknologier. For en teknologiingeniør som mig, er det ligesom at møde op i en legetøjsbutik hver dag!

Læs mere om Grundfos

Mød andre kandidater fra Grundfos

Senest opdateret: 01 mar 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 08-03-2019

Daniel Carrion da Fonseca, Engineering graduate, Ørsted

I work as an engineer in Ørsted’s Bioenergy branch, with a focus on the development of a new waste management/waste-to-energy technology called Renescience. In this business area, we are approaching the municipal solid waste issue from a new perspective, in which we create as much value from it as possible.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Kristine Clemmensen-Rotne, Engineering Graduate, Demant

During the graduate program I have been working in the following areas during my four rotations: During my various projects here in the Graduate Programme I have moved through almost all of the different stages, from the early development to the final production and distribution of our products. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Sophia Amalie Mortensen, Graduate, EL:CON

Jeg er ingeniør i Elektrisk Energiteknologi og arbejder med højspænding. Hos EL:CON kunne det for eksempel være dimensionering af kabler og transformerstationer eller service og vedligehold på eksisterende elforsyningsanlæg. Mine opgaver består typisk af både økonomiske og tekniske beregninger og involverer også projektledelse. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Mathias Nielsen, Consultant i NewTech, KPMG

I am a consultant in our NewTech department, where we use cutting edge technology to add value to our clients. Our team consists of technical as well as business people, with a good understanding of (new) technologies. As one of the technical team members, my main areas are Machine Learning, IoT, RPA as well as Chat & Voicebots. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Ebou Touray, Technology Solutions Professional, Microsoft

Jeg er ansat som Graduate ved Microsoft i Specialist Team Unit-afdelingen, og min rolle hedder Surface - Technology Solution Professionel, der betyder, at jeg er ansvarlig for alt det tekniske, når det drejer sig om vores Surface-produkter fx Surface Laptop, Surface Pro osv. Jeg arbejder ikke direkte med salg, men jeg står for at drive den tekniske beslutning hos vores kunder.

Læs mere
Sidst opdateret 06-05-2019

Johnny Møller, Supply Chain Graduate, Carlsberg

I min nuværende rotation, hvilket samtidig er min sidste af tre, er jeg First Line Leader i afdelingen B&P Soft Drink. Jeg er leder for et team på 17 medarbejdere, hvor vi som team er ansvarlige for at blande, kontrollere samt sikre levering af opblandet sirup til vores tappekolonner i Fredericia. Teamet modtager, håndterer og blander de parter, som vi bl.a. får hjem fra Coca Cola.

Læs mere
Sidst opdateret 19-03-2019

Alexander Bennedsen, Bygningsingeniør, Sweco

Sådan helt overordnet er jeg det, der hedder BIM-udviklingsansvarlig, og jeg beskæftiger mig med store infrastrukturprojekter, især jernbaner og broer. Mine primære arbejdsopgaver kredser om det digitale, og jeg sidder helt konkret og arbejder med, hvordan vi kan optimere processerne omkring, hvordan vi kommunikerer og præsenterer de projekter og konstruktioner, vi laver i 3D-design.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Brandon Goode, Global Market Access Graduate, Novo Nordisk

My experience in the programme has been divided into three areas: Real World Evidence (RWE), local market access and health economics (HE). RWE and HE are both Headquarter roles, and involve significant input into real world study and clinical study strategy. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Christoffer Willum Jensen, Project Management Graduate, KMD

Jeg beskæftiger mig med et forretningsområde, der hedder Støttesystemer. Støttesystemer er selvstændige it-løsninger, der sikrer, at kommunens fagløsninger kan fungere sammen og få adgang til relevante data. 

Læs mere
Sidst opdateret 22-03-2019

Thor Højlund Olsen, Discovery Lead, Demant

I am a project leader in Discovery, which is part of R&D in Demant. In Discovery we develop radical innovative concepts for people living a hearing loss. We use the most recent technologies, like AI and sensors to address the challenges of people living with a hearing loss. In a small and fast project, we experiment with new ideas.

Læs mere
Sidst opdateret 12-03-2019

Stine Fabild, Product Manager, Telia

Jeg arbejder med produktudvikling indenfor TV og bredbånd. Vi har gang i mange spændende projekter, så min hverdag er fyldt med forskellige opgaver. Én af mine vigtigste arbejdsopgaver er den tekniske implementering af nye offerings og produkter fra Commercial Management.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Andrea Decandia, Finance Graduate, Carlsberg

I currently work in the Finance department and as part of my Graduate Program, I have just started my second rotation. In my first one I was part of the Financial Planning and Controlling team, in which I was involved in the monthly financial reports of the global group, but also in ad-hoc analysis and the preparation of the budget for 2019.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Noreen Din, Teamleder, Sweco

Jeg er teamleder og sidder overordnet med opgaver og projekter inden for veje og trafikplanlægning. I det store hele kan man sige, at mit job kræver stærke projektlederevner, og da jeg er teamleder og har personaleansvar, er det selvfølgelig også vigtigt, at jeg er en god leder.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Jakob Gøttrup Frandsen, Global Business Processes Graduate, Novo Nordisk

I’m working in Global Medical Affairs, Medical Operations. Global Medical Affairs’ primary focus is to secure the scientific strategy, drive the scientific dialogue with health care professionals and educating Novo Nordisk employees world-wide on science. My primary tasks are related to driving and supporting strategy and innovation projects. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Oliver Kaae Vinter, Solution Sales Specialist, Microsoft

Hos Microsoft arbejder jeg med semi- eller højt avanceret Cloud-teknologi (Microsoft Azure). Det gælder ikke simple offload af private billeder fra ens telefon, men det kunne eksempelvis være et lignende virksomhedsscenarie, hvor tonsvis af billede materiale skubbes til skyen og processeres med Cloud-baseret Machine Learning-teknologi for at give virksomheden et bedre beslutningsgrundlag.

Læs mere
Sidst opdateret 11-11-2020

Mød en ingeniørstuderende

Da Martin var yngre, overvejede han forskellige uddannelsesmuligheder: Skulle han vælge uddannelse efter sin interesse og passion for klassisk musik eller følge den fornuftige vej med de naturvidenskabelige fag? I dag er han specialestuderende i Farmateknologi på DTU og drømmer om at kurere malaria.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Lone Rasmussen, Studentermedhjælper, COWI

Jeg sidder i området kaldet Buildings i afdelingen for renovering. Her er jeg ofte ude i marken. Helt konkret vil det sige, at jeg blandt andet er med på sager, hvor der skal tages miljøprøver for f.eks. skimmelsvamp og PCB i forbindelse med renovering af bygninger.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Tonja Banza Zola, Operations Graduate, KMD

Jeg sidder i vores afdeling SIAM Collaboration Management, hvor vi arbejder med, hvordan vi skaber og opretholder den bedste relation til vores leverandører. Vi leverer ydelser, teknologier og services til vores kunder, men det er ikke altid, at vi udvikler dem selv. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Thomas Brix, Finance Graduate, Carlsberg

Jeg arbejder i Finance, og min sidste rotation var i den afdeling, som hedder FP&A, som blandt andet beskæftiger sig med månedlig rapportering og analyser til ledelsen omkring Carlsbergs finansielle performance. Mine arbejdsopgaver var relateret til den månedlige rapportering, hvilket blandet bestod af at lave månedlige analyser og rapporter til ledelsen.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Amalie Skjold, Cyber and Security Graduate, TDC Group

I am a graduate in TDC Group Security’s Operational Excellence team. Operational Excellence’s main task is to facilitate TDC Group Security’s maturity, improvement programmes, and security awareness. This means that our tasks can be divided into two categories: Performance and communication. 

Læs mere