Vis studentum.dk som: Mobile

Thomas Pank Roulund, Global Mechatronics Graduate, Grundfos

  • Thomas Pank Roulund
  • 25 år
  • Ansat siden august 2017
  • Ingeniør (AAU)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg startede i Grundfos, som en del af deres Global Graduate Programme, og jeg arbejder i min første af fire rotationer inden for vores udvikling af nye produktionsprocessorer. Jeg har gennem min uddannelse arbejdet med og interesseret mig for robotteknologi, og derfor er det rigtig fedt, at min første arbejdsopgave er handler om at etablere en robot-lasersvejsercelle og lave Proff-of-concept på et nyt svejsekoncept.

Min specifikke arbejdsopgave er at være en såkaldt driver på projektet. Det vil sige, at jeg sørgede for alle praktiske ting, der skulle gøres, for at cellen kunne etableres, blev gjort. Jeg koordinerede, hvilke opgaver der krævede hjælp fra mine dygtige kollegaer. Dette har gjort, at jeg har arbejdet tæt sammen med både håndværkere, meget erfarne ingeniører og samtidig har jeg haft en projektleder, som jeg skulle holde opdateret på vores fremskridt, således at vi kunne udvikle en tidsplan.

Efter, at cellen er blevet etableret, er min arbejdsopgave mere robot- og svejseteknisk, hvor vi skal udføre en masse forskellige test for at kunne validere den nye produktionsmetode.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I løbet af mit studie har jeg ikke modtaget undervisning i projektledelse og opgavehåndtering, men jeg har læst på Aalborg Universitet, og derfor er det ikke nyt for mig at arbejde på denne måde, og derudover har det været en fantastisk sjov og lærerig opgave.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Grundfos?

Jeg er blevet bekræftet i, at Grundfos er det rigtige sted for mig at arbejde, da jeg har mødt mange udfordringer i forbindelse med mit arbejde, men mine fantastiske kollegaer og projektledere har altid stået til rådighed og delt deres mangeårige erfaringer med mig, så jeg har kunnet løse mine problemer.

Dette var også enormt vigtigt for mig, da jeg skulle vælge et virksomhed at arbejde i; nemlig, at man er et sted med meget support, således at jeg kan lære fra mere erfarne folk end mig selv. Ligeledes vil jeg være et sted, hvor der er plads til jeg også nogle gange kan løbe lidt alene med tingene, således jeg kan få en succesoplevelse og kan udvikle mig fagligt. Sidst, men ikke mindst vil jeg være i en virksomhed, der tager et socialt ansvar.

  • Hvorfor er Grundfos en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

I Grundfos er der altid fokus på, at vi som medarbejdere skal udvikle os personligt og fagligt. Der er mange nye muligheder, og dette er også grunden til, at de fleste af mine kollegaer har været ved Grundfos i mere end 20 år. Ligeledes synes jeg, at det er fantastisk det ansvar som Grundfos tager overfor vores fremtid. Alt, hvad vi laver er forbundet med bæredygtighed og at skabe en bedre fremtid, og vi gør dette ved at skabe nye innovative muligheder og udforske nye teknologier. For en teknologiingeniør som mig, er det ligesom at møde op i en legetøjsbutik hver dag!

Læs mere om Grundfos

Mød andre kandidater fra Grundfos

Senest opdateret: 01 mar 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 12-08-2019

Sophia Amalie Mortensen, Graduate, EL:CON

Jeg er ingeniør i Elektrisk Energiteknologi og arbejder med højspænding. Hos EL:CON kunne det for eksempel være dimensionering af kabler og transformerstationer eller service og vedligehold på eksisterende elforsyningsanlæg. Mine opgaver består typisk af både økonomiske og tekniske beregninger og involverer også projektledelse. 

Læs mere
Sidst opdateret 19-03-2019

Alexander Bennedsen, Bygningsingeniør, Sweco

Sådan helt overordnet er jeg det, der hedder BIM-udviklingsansvarlig, og jeg beskæftiger mig med store infrastrukturprojekter, især jernbaner og broer. Mine primære arbejdsopgaver kredser om det digitale, og jeg sidder helt konkret og arbejder med, hvordan vi kan optimere processerne omkring, hvordan vi kommunikerer og præsenterer de projekter og konstruktioner, vi laver i 3D-design.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Amalie Skjold, Cyber and Security Graduate, TDC Group

I am a graduate in TDC Group Security’s Operational Excellence team. Operational Excellence’s main task is to facilitate TDC Group Security’s maturity, improvement programmes, and security awareness. This means that our tasks can be divided into two categories: Performance and communication. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Olivia Carnbring Bonde, Commercial Executive, Microsoft

Min rolle er ”Commercial Executive”. På dansk kan det oversættes til at være kommercielt ansvarlig, hvilket betyder, at jeg håndterer kontrakter, aftaler og handler, som foregår mellem mine kunder og Microsoft. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Inma Contreras, Junior Backend Engineer, Peakon

The IT field offers lots of different opportunities for jobs which lets you decide what you’re most interested in. As a developer, one of my main tasks consists of thinking up technical solutions to problems so that our users have a smooth experience with our product. My other favorite main task would be shaping and implementing new ideas so that they are available to our product users.

Læs mere
Sidst opdateret 18-06-2019

Gergo Szakony, Junior Site Reliability Engineer, Falcon.io

My title is Junior Site Reliability Engineer. That covers taking care of the Falcon platform infrastructure, and helping developers carry out their tasks on a daily basis. There are two sides to the job. We get assigned multiple different projects that go in-depth into specific areas. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Ebou Touray, Technology Solutions Professional, Microsoft

Jeg er ansat som Graduate ved Microsoft i Specialist Team Unit-afdelingen, og min rolle hedder Surface - Technology Solution Professionel, der betyder, at jeg er ansvarlig for alt det tekniske, når det drejer sig om vores Surface-produkter fx Surface Laptop, Surface Pro osv. Jeg arbejder ikke direkte med salg, men jeg står for at drive den tekniske beslutning hos vores kunder.

Læs mere
Sidst opdateret 13-08-2019

Hiba Almodaris, Maintenance and Integrity Engineer, Total

I work in a project dedicated to redeveloping one of our existing assets that is suffering from subsidence which is called Tyra Redevelopment Project. It is a complex project that combines both greenfield and brownfield scopes and is divided over several countries in the world. 

Læs mere
Sidst opdateret 11-09-2019

Matilde Bisballe, Systems Engineer & User Researcher, 3Shape

I work in the R&D department in 3Shape as a Systems Engineer focusing on usability and user experience. My core responsibility is to be the voice of the user inside the R&D department and ensure the quality of the user experience when hardware and software come together. My main tasks consist of testing the and transforming user insights into tangible product requirements.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Kristine Clemmensen-Rotne, Engineering Graduate, Demant

During the graduate program I have been working in the following areas during my four rotations: During my various projects here in the Graduate Programme I have moved through almost all of the different stages, from the early development to the final production and distribution of our products. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Michelle Kühl, Mechanical engineer, COWI

Jeg sidder i tunnel- og undergrundsinfrastrukturafdelingen i COWI, hvor jeg arbejder med mekaniske systemer på infrastrukturprojekter – eksempelvis affugtningsanlæg på broer, afvanding i tunneler eller VVS på metroprojekter. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Isabel Amalia Jepsen, Data Scientist Consultant, IBM CIC

Forretningsområdet som Data Scientist Consultant er meget bredt. Man arbejder på korte projekter i alle slags virksomheder, og man kan arbejde med al slags data fx. sundhedsdata, vejrdata, mediedata, processdata, kundedata osv. Min primære arbejdsopgave er at finde værdi i data og være med til at løse komplekse problemstillinger for kunden ved brug af data.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Paw Nors Vestergaard, Sikringstekniker, EL:CON

Jeg arbejder til dagligt med brandtekniske løsninger i erhvervslivet. Der stilles større og større krav til sikkerheden inden for brand i dag, og jeg er med til at sørge for, at vi, og kunderne, opfylder kravene for ABA, ABV, ABDL, AVA og sikkerhedsbelysning. Jeg er med til at installere, fejlfinde, vejlede og udføre det lovpligtige eftersyn på anlæggene.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Signe Kraghede Yding Andersen, Partner Technology Strategist, Microsoft

Jeg arbejder med forretningsudvikling fra et teknisk perspektiv i forhold til vores partnere, fordi Microsoft arbejder sammen med en række partnere – blandt andet større konsulenthuse og mindre IT-virksomheder. Det skyldes, at vi hos Microsoft ikke kan nå ud til hele verden, og derfor er vi nødt til at alliere os med partnere, der kan hjælpe med at sælge og formidle Microsofts produkter og løsning ...

Læs mere
Sidst opdateret 13-08-2019

Louise Koldig, Subsurface Manager, Total

I work within the operations team in technical excellence, where I have been a Project Manager for almost three years. My primary task as Project Manager has been to oversee and support the development and implementation of several operational safety procedures and a supporting an IT tool called eCoW.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Tonja Banza Zola, Operations Graduate, KMD

Jeg sidder i vores afdeling SIAM Collaboration Management, hvor vi arbejder med, hvordan vi skaber og opretholder den bedste relation til vores leverandører. Vi leverer ydelser, teknologier og services til vores kunder, men det er ikke altid, at vi udvikler dem selv. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-11-2019

Mette Rosenbæk Olesen, Fødevareingeniør, Engelsviken Canning

Jeg arbejder hos Engelsviken Canning Denmark i Skagen. Engelsviken er en fødevareproducent af bl.a. skaldyr. Jeg har ansvaret for vores kvalitet og fx at få analyseret og tjekket råvarerne, herunder analysere færdigvarerne både mikrobiologisk, kemisk og sensorisk. Generelt tager jeg en masse prøver både af fødevarerne, men også af produktionen – alt sammen for at sikre kvaliteten.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Claudia Laven, Global Marketing Graduate, Novo Nordisk

As a Global Marketing Graduate, I started my journey with Novo Nordisk in the Global Insulin Marketing department in the company’s Headquarters in Copenhagen. During my 8 months there, I was part of a cross-functional team supporting the insulin brand teams on various projects.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Mathias Nielsen, Consultant i NewTech, KPMG

I am a consultant in our NewTech department, where we use cutting edge technology to add value to our clients. Our team consists of technical as well as business people, with a good understanding of (new) technologies. As one of the technical team members, my main areas are Machine Learning, IoT, RPA as well as Chat & Voicebots. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Hilal Erdogan Lavik, Junior Patent Manager, 3Shape

I’m a part of the Legal and Patents team and I work closely together with R&D where I spend most of my time. My primary task, as a junior patent manager, is to establish a bridge between the patent team and R&D in order to scope out new inventions that may be patented but also to support the developers in establishing an overview of the patent landscapes.

Læs mere