Vis studentum.dk som: Mobile

Thomas Pank Roulund, Global Mechatronics Graduate, Grundfos

  • Thomas Pank Roulund
  • 25 år
  • Ansat siden august 2017
  • Ingeniør (AAU)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg startede i Grundfos, som en del af deres Global Graduate Programme, og jeg arbejder i min første af fire rotationer inden for vores udvikling af nye produktionsprocessorer. Jeg har gennem min uddannelse arbejdet med og interesseret mig for robotteknologi, og derfor er det rigtig fedt, at min første arbejdsopgave er handler om at etablere en robot-lasersvejsercelle og lave Proff-of-concept på et nyt svejsekoncept.

Min specifikke arbejdsopgave er at være en såkaldt driver på projektet. Det vil sige, at jeg sørgede for alle praktiske ting, der skulle gøres, for at cellen kunne etableres, blev gjort. Jeg koordinerede, hvilke opgaver der krævede hjælp fra mine dygtige kollegaer. Dette har gjort, at jeg har arbejdet tæt sammen med både håndværkere, meget erfarne ingeniører og samtidig har jeg haft en projektleder, som jeg skulle holde opdateret på vores fremskridt, således at vi kunne udvikle en tidsplan.

Efter, at cellen er blevet etableret, er min arbejdsopgave mere robot- og svejseteknisk, hvor vi skal udføre en masse forskellige test for at kunne validere den nye produktionsmetode.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I løbet af mit studie har jeg ikke modtaget undervisning i projektledelse og opgavehåndtering, men jeg har læst på Aalborg Universitet, og derfor er det ikke nyt for mig at arbejde på denne måde, og derudover har det været en fantastisk sjov og lærerig opgave.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Grundfos?

Jeg er blevet bekræftet i, at Grundfos er det rigtige sted for mig at arbejde, da jeg har mødt mange udfordringer i forbindelse med mit arbejde, men mine fantastiske kollegaer og projektledere har altid stået til rådighed og delt deres mangeårige erfaringer med mig, så jeg har kunnet løse mine problemer.

Dette var også enormt vigtigt for mig, da jeg skulle vælge et virksomhed at arbejde i; nemlig, at man er et sted med meget support, således at jeg kan lære fra mere erfarne folk end mig selv. Ligeledes vil jeg være et sted, hvor der er plads til jeg også nogle gange kan løbe lidt alene med tingene, således jeg kan få en succesoplevelse og kan udvikle mig fagligt. Sidst, men ikke mindst vil jeg være i en virksomhed, der tager et socialt ansvar.

  • Hvorfor er Grundfos en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

I Grundfos er der altid fokus på, at vi som medarbejdere skal udvikle os personligt og fagligt. Der er mange nye muligheder, og dette er også grunden til, at de fleste af mine kollegaer har været ved Grundfos i mere end 20 år. Ligeledes synes jeg, at det er fantastisk det ansvar som Grundfos tager overfor vores fremtid. Alt, hvad vi laver er forbundet med bæredygtighed og at skabe en bedre fremtid, og vi gør dette ved at skabe nye innovative muligheder og udforske nye teknologier. For en teknologiingeniør som mig, er det ligesom at møde op i en legetøjsbutik hver dag!

Læs mere om Grundfos

Mød andre kandidater fra Grundfos

Senest opdateret: 01 mar 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 22-03-2019

Thor Højlund Olsen, Discovery Lead, Demant

I am a project leader in Discovery, which is part of R&D in Demant. In Discovery we develop radical innovative concepts for people living a hearing loss. We use the most recent technologies, like AI and sensors to address the challenges of people living with a hearing loss. In a small and fast project, we experiment with new ideas.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Signe Kraghede Yding Andersen, Partner Technology Strategist, Microsoft

Jeg arbejder med forretningsudvikling fra et teknisk perspektiv i forhold til vores partnere, fordi Microsoft arbejder sammen med en række partnere – blandt andet større konsulenthuse og mindre IT-virksomheder. Det skyldes, at vi hos Microsoft ikke kan nå ud til hele verden, og derfor er vi nødt til at alliere os med partnere, der kan hjælpe med at sælge og formidle Microsofts produkter og løsning ...

Læs mere
Sidst opdateret 08-07-2019

Louise Kolding, Subsurface Manager, Total

I work within the operations team in technical excellence, where I have been a Project Manager for almost three years. My primary task as Project Manager has been to oversee and support the development and implementation of several operational safety procedures and a supporting an IT tool called eCoW.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

El Husseini Zaalouk, Product Application Engineer, Danfoss

Jeg arbejder i hydraulikbranchen, hvor jeg hovedsageligt fokuserer på ”Mobile/offroad hydraulics”. Min ekspertise i de mange forskellige hydrauliske komponenter ligger primært inden for ventiler. En hydraulisk ventil (valve) er en komponent, der distribuerer olie ud til de forskellige funktioner. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Simone Herseth Fischer, User Experience Engineer, Kamstrup

Hos Kamstrup arbejder vi med målere og systemer til vand-, varme- og el-forsyninger. Overordnet set går mit arbejde ud på at sikre brugervenligheden på tværs af vores produkter og identificere, hvilken værdi vi vil skabe for vores kunder. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-03-2019

Stine Fabild, Product Manager, Telia

Jeg arbejder med produktudvikling indenfor TV og bredbånd. Vi har gang i mange spændende projekter, så min hverdag er fyldt med forskellige opgaver. Én af mine vigtigste arbejdsopgaver er den tekniske implementering af nye offerings og produkter fra Commercial Management.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Jakob Gøttrup Frandsen, Global Business Processes Graduate, Novo Nordisk

I’m working in Global Medical Affairs, Medical Operations. Global Medical Affairs’ primary focus is to secure the scientific strategy, drive the scientific dialogue with health care professionals and educating Novo Nordisk employees world-wide on science. My primary tasks are related to driving and supporting strategy and innovation projects. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Josefin Andersson, Finance Graduate, Pandora

As a Finance Graduate I have the opportunity to experience several fields within finance. Starting in Group Reporting and Accounting, I assisted in the financial controlling. By reviewing the numbers reported from our colleagues all over the world, we ensure the quality of our consolidated figures based on its alignment to accounting standards and our internal management reporting instructions.

Læs mere
Sidst opdateret 08-03-2019

Cecilie Bak, Project Manager, Ørsted

I min ansættelsesperiode har jeg arbejdet både i Wind Power med trading og i Distribution, og i det seneste år har jeg arbejdet i forskellige projekter i B2B. I takt med, at Ørsted er på en spændende digital rejse, har jeg fået muligheden for at prøve mig selv af som Scrum Master i et Digital Delivering Vehicle.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Ebou Touray, Technology Solutions Professional, Microsoft

Jeg er ansat som Graduate ved Microsoft i Specialist Team Unit-afdelingen, og min rolle hedder Surface - Technology Solution Professionel, der betyder, at jeg er ansvarlig for alt det tekniske, når det drejer sig om vores Surface-produkter fx Surface Laptop, Surface Pro osv. Jeg arbejder ikke direkte med salg, men jeg står for at drive den tekniske beslutning hos vores kunder.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Birgitte Kiilerich Henriksen, Segment Marketing Driver, Danfoss

Inden for mit forretningsområde i Danfoss arbejder vi med dagligvarebutikker – fra de helt små til de helt store butikker globalt. Vi leverer mange forskellige produkter og cloud-løsninger, som kan integrere køle- og varmeinstallationer med flere, og dermed kan butikkerne nedbringe sit energiforbrug.

Læs mere
Sidst opdateret 25-04-2019

Sophia Amalie Mortensen, Graduate, EL:CON

Jeg er ingeniør i Elektrisk Energiteknologi og arbejder med højspænding. Hos EL:CON kunne det for eksempel være dimensionering af kabler og transformerstationer eller service og vedligehold på eksisterende elforsyningsanlæg. Mine opgaver består typisk af både økonomiske og tekniske beregninger og involverer også projektledelse. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Alessandro Franco Parodi, Civilingeniør, COWI

Jeg arbejder i afdelingen for internationale broer, og derudover er jeg også en del af en specialgruppe, hvor vi arbejder med dynamik. Her laver vi bl.a. målinger af vibrationer og støjniveauer i bygninger omkring byggepladser eller operationel infrastruktur. Lige nu arbejder jeg dog på et betondesign, så det er ikke kun dynamik.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Kasper Søderberg Nielsen, Marketing, Arla

Jeg arbejder med marketing på Arlas hovedkontor i England. Mere specifikt arbejder jeg på at lancere en ny ost til Englands knap 66 millioner indbyggere i et forsøg på at etablere Arla som et af Englands førende ostebrands. Projektet er meget stort og omfattende og kræver derfor en holistisk tilgang, der gør, at mine arbejdsopgaver er meget afvekslende.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Michelle Kühl, Mechanical engineer, COWI

Jeg sidder i tunnel- og undergrundsinfrastrukturafdelingen i COWI, hvor jeg arbejder med mekaniske systemer på infrastrukturprojekter – eksempelvis affugtningsanlæg på broer, afvanding i tunneler eller VVS på metroprojekter. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Inma Contreras, Junior Backend Engineer, Peakon

The IT field offers lots of different opportunities for jobs which lets you decide what you’re most interested in. As a developer, one of my main tasks consists of thinking up technical solutions to problems so that our users have a smooth experience with our product. My other favorite main task would be shaping and implementing new ideas so that they are available to our product users.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Claudia Laven, Global Marketing Graduate, Novo Nordisk

As a Global Marketing Graduate, I started my journey with Novo Nordisk in the Global Insulin Marketing department in the company’s Headquarters in Copenhagen. During my 8 months there, I was part of a cross-functional team supporting the insulin brand teams on various projects.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Christoffer Willum Jensen, Project Management Graduate, KMD

Jeg beskæftiger mig med et forretningsområde, der hedder Støttesystemer. Støttesystemer er selvstændige it-løsninger, der sikrer, at kommunens fagløsninger kan fungere sammen og få adgang til relevante data. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-07-2019

Mette Sørensen, Teknisk sagsbehandler/Ingeniør, Sikkerhedsstyrelsen

Jeg er ansat i Center for Markedsovervågning, hvor jeg arbejder med produktsikkerhed i et team af dygtige kollegaer. Min primære arbejdsopgave omhandler sagsbehandling af produkter, som ikke lever op til gældende sikkerhedskrav. Jeg er ofte i dialog med virksomheder, som har brug for vejledning i forhold til deres egne forpligtelser. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Olivia Carnbring Bonde, Commercial Executive, Microsoft

Min rolle er ”Commercial Executive”. På dansk kan det oversættes til at være kommercielt ansvarlig, hvilket betyder, at jeg håndterer kontrakter, aftaler og handler, som foregår mellem mine kunder og Microsoft. 

Læs mere