Thomas Tørngren Nejsum, Projektchef, EL:CON

El:CON
Projektchef

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som projektchef og står for den overordnede projektstyring i vores team. Her er jeg leder for seks projektansvarlige/ projektledere, som referer til mig, og som jeg guider i dagens forskellige henseender. Mine daglige arbejdsopgaver består i alt fr at læse vores kontrakter igennem, inden at de bliver sendt afsted og skrevet under til, at jeg udregner tilbud, har økonomisk opfølgning med min projektleder og står for de daglige personaleopgaver. Derudover yder jeg også personlig og juridisk opbakning til mine medarbejdere, hvis de har brug det. Det kan eksempelvis være, hvis de har brug for, at jeg tager med ud til et byggemøde eller lignende.  

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg har lyst til at sige, at alle mine opgaver er spændende og udfordrende på hver sin måde, men hvis jeg skal fremhæve noget, må det være selve projektstyringsdelen. Jeg synes, at det er rigtig spændende at skulle guide vores dygtige projektledere i forhold til, hvilken retning de skal gå og videreformidle min viden og erfaring til dem. Jeg synes også, at det er spændende at arbejde med den økonomiske opfølgning, og jeg kan rigtig godt lide de arbejdsopgaver, der handler om økonomi og om at få tingene til at gå op. Jeg trives også godt med at tage ansvar og drive de nødvendige beslutninger. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Først og fremmest bruger jeg min elektrikeruddannelse til at gennemskue det praktisk tekniske, når vi har nogle udfordringer af den karakter. Hvis vi eksempelvis har et teknisk problem eller udfordring, som vi skal have løst, så kan jeg biddrage med den erfaring, som jeg har fået gennem min uddannelse og arbejdet som elektriker. 

Min uddannelse som elinstallatør bruger jeg meget i forbindelse med det overordende ansvar - det gælder både det eltekniske overblik, juridiske problemstillinger eller opgaver, der relaterer sig til personaleledelse. Det er nogle af de ting, som har jeg lært meget om gennem min uddannelse, og det bruger jeg i høj grad i mit daglige arbejde. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos EL:CON?

1. Gode kollegaer er det allervigtigste for mig i mit arbejde, og det gælder både min leder og mine medarbejdere. 

2. Derudover er det også vigtigt for mig, at jeg er i en spændende virksomhed, som EL:CON, hvor jeg kan få lov til at udvikle mig i den retning, som jeg har lyst til. Jeg er ikke så gammel, men jeg har alligevel været igennem tre stillinger i min tid hos EL:CON og har fået et stort ansvar i forhold til andre på min alder, og det betyder meget for mig. 

3. Til sidst er det vigtigt for mig, at der er konstant udvikling i mit arbejde, men også i virksomheden. I EL:CON tager vi os ikke til takke med, at vi har nået vores mål, for det handler om, at vi skal blive ved med at udvikle os. 

  • Hvorfor er EL:CON en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

EL:CON er ikke mindst en attraktiv virksomhed for mig, fordi vi har en størrelse, der gør, at vi også får de spændende projekter. Vi får lov til at rode med de projekter, der er spændende og sjove, men også komplekse og udfordrende at løse. Derudover er det også vigtigt, at man som medarbejder bliver tildelt meget ansvar, hvis man har lyst til at tage imod det. 

Afslutningsvis må jeg også nævne, at jeg, som tidligere lærling, bliver rigtig glad, når jeg kan se, hvor meget EL:CON gør for vores lærlinge. Som tidligere lærling betyder det meget for mig, at jeg kan se, at de har de bedste vilkår og muligheder. 

Læs mere om EL:CON

Mød andre kandidater fra EL:CON

Senest opdateret: 12 aug 2019