Josefine Pedersen, Elektriker, EL:CON

Mød Josefine, der til dagligt arbejder som elektriker, hvor hun primært beskæftigere sig med ABA, det vil jeg sige, alt der vedrører brandsikkerhed. 

Elcon
Elektriker

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er elektriker og arbejder i Roskildes sikringsafdeling. Her beskæftiger jeg mig primært med ABA, hvilket vedører alt sikkerhed, hvis der skulle opstå brand. Det kan være alt fra varslingshøjtalere, der beder folk om at forlade området, hvis der opstår brand til røgmeldere, der opfanger røgen fra branden.

Vi har også tyverisikring og TVO i afdelingen, som jeg kommer til at arbejde med senere i mit uddannelsesforløb. 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes, at det er rigtig spændende, at vi har så mange forskellige afdelinger og opgaver i EL:CON, som betyder, at jeg stort set kan få lov til at arbejde med alt inden for elfaget. Det betyder også, at jeg kan blive ved at med udvikle mig og søge nye udfordringer i virksomheden, hvis jeg har lyst til at prøve kræfter med noget nyt. 

I forhold til mine arbejdsopgaver, synes jeg, at det er spændende, når jeg skal lave ABA og sætte mig ind i de forskellige regler, der gælder inden for det system. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger meget af det, som jeg lærer i min uddannelse i mit daglige arbejde. Min uddannelse er derfor helt sikkert et grundvilkår for, at jeg kan udføre mit arbejde. Det gælder både i forhold til den faglige teori og til de mere håndværkmæssige i mit arbejde. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos EL:CON?

1. Mine kollegaer betyder meget for mig, og jeg har nogle rigtige gode kollegaer i EL:CON

2. At blive fagligt udfordret. El:con har meget at tilbyde, så det handler bare om, at man skal være god til at opsøge de muligheder.

3. Et godt arbejdsmiljø

  • Hvorfor er EL:CON en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

EL:CON er en attraktiv virksomhed og arbejdsplads for mig, fordi der er så mange forskellige afdelinger, og det betyder, at jeg kan lave noget forskelligt. Der er som sagt også mulighed for, at jeg kan afprøve nye udfordringer, hvis jeg ønsker at udvikle mig eller prøve kræfter med nogle andre opgaver inden for elfaget. 

Læs mere om EL:CON

Mød andre kandidater fra EL:CON


Annoncer