Birgitte Kiilerich Henriksen, Segment Marketing Driver, Danfoss

Birgitte arbejder som Segment Marketing Driver, her arbejder hun dagligvarebutikker, levering af produkter og cloud-løsninger mv.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Inden for mit forretningsområde i Danfoss arbejder vi med dagligvarebutikker – fra de helt små til de helt store butikker globalt. Vi leverer mange forskellige produkter og cloud-løsninger, som kan integrere køle- og varmeinstallationer med flere, og dermed kan butikkerne nedbringe sit energiforbrug.

Mine arbejdsopgaver er af strategisk og operationel karakter. En løbende opgave er at være opdateret på markedsudviklingen og trends inden for vores branche. Denne viden bruger jeg til at prioritere projekter, lave aktivitetsplaner, koordinere og følge op på at aktiviteterne eksekveres som planlagt. Dette sker i et sammenspil med en række interne funktioner og kunder. Et projekt kan være en lancering af et nyt produkt, hvor der skal etableres salgskanaler, fastsættes prisstrategier samt udvikles markedsføringsmateriale og træningsaktiviteter med mere.

Strategi, koordinering, eksekvering, opfølgning og samarbejde er nøgleord for min rolle i Danfoss.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

I min rolle har jeg et spændende samarbejde med flere funktioner internt i Danfoss samt med kunder. Mange forskellige interessenter er involverede, hvilket giver flere perspektiver og holdninger, som kan være en udfordring at få til at nå til enighed. Her er det vigtigt at finde den rette balance mellem at lytte og sikre, at beslutninger tages, således der sikres fremdrift i mine projekter.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Danfoss er en international virksomhed, hvor det er vigtigt at forstå kulturelle forskelle, da det fremmer samarbejde og dialog både internt i virksomheden og med kunder. Her trækker jeg på de erfaringer, som jeg fik som en del af en international klasse og igennem mine studie- og praktikophold i udlandet i løbet af min bachelor og kandidatuddannelse.

Mine engelskkundskaber, som jeg ligeledes har udviklet derigennem, bruger jeg dagligt i kommunikationen med mine globale kollegaer og kunder.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Danfoss?

I det daglige giver min rolle mig mulighed for at lære noget nyt om vores kunder, branchen og vores interne arbejdsprocesser. Det, at jeg arbejder med projekter, der går på tværs af vores funktioner i Danfoss gør, at jeg får et bredt kendskab og konstant bliver udfordret. Hvad, der også er vigtigt, er den dedikation og åbenhed, jeg møder hele vejen rundt i Danfoss.

  • Hvorfor er Danfoss en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg har i Danfoss mulighed for at bidrage til et mere energieffektivt og klimavenligt samfund, igennem de produkter og systemløsninger, vi tilbyder det globale marked. Jeg arbejder sammen med dedikerede og kompetente kollegaer og har frihed under ansvar i det daglige til at udføre mine arbejdsopgaver.

Langsigtet har jeg rig mulighed for at udvikle mig fagligt såvel som personligt, da Danfoss har mange og meget forskellige forretningsområder og jobmuligheder.

Læs mere om Danfoss

Mød andre kandidater fra Danfoss


Annoncer