Saima Chaudhry, Process Specialist, Bavarian Nordic

Saima er Process Specialist hos Bavarian Nordic, hvor hendes primære arbejdsområde knytter sig til produktionen og produktionsudstyr.

Bavarian Nordic
Process Specialist
  • Saima Chaudhry
  • 30 år 
  • Ansat siden 2018
  • Civilingeniør i Farmateknologi fra DTU

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Mit primære arbejdsområde knytter sig til produktionen og produktionsudstyr. På nuværende tidspunkt er jeg den del af et projektteam, som arbejder på at få vores nye produktionsfacilitet klar til drift. Mine arbejdsopgaver består blandt andet i at implementere det nye produktionsudstyr og sikre, at udstyret lever op til de krav, der er. Derudover står jeg også for kontakten med vores leverandører, og jeg skal være med til at teste udstyret, justere det og sørge for, at det er klar til produktion. Når den nye produktionsfacilitet går i drift vil jeg varetage opgaver, der relaterer sig til den daglige produktion for at sikre, at processerne kører optimalt.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De udfordrende opgaver er ofte også de spændende opgaver. Jeg synes, at det er enormt spændende at være med i projektfasen af vores nye produktionsfacilitet og være med til at sikre, at tidsplanen bliver overholdt, og at vi kommer i mål med de ting, vi har planlagt. Det er til gengæld også udfordrende, fordi der er mange ændringer undervejs, som vi skal tilpasse os og tage højde for. 

Samarbejdet med leverandørerne er også en af de spændende opgaver, men der er mange brikker, der skal gå op i et større puslespil, og det kan godt være udfordrende til tider. Det kan også være udfordrende at prioritere opgaverne rigtigt, fordi der tit er mange forskellige typer af opgaver at vælge i mellem, og derfor handler det om at finde ud af, hvad der har førsteprioritet samt, hvad der kan vente. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min uddannelse meget i mit daglige arbejde. Jeg bruger dels min erfaring med GMP (Good Manufacturing Practice), som vedrører regler for produktion af lægemidler og er gældende for alle virksomheder i pharmabranchen. Derudover bruger jeg min uddannelse som en grundlæggende baggrundsviden. Derfor er det på et mere overordnet - og måske mere ubevidst plan - at jeg anvender min uddannelse i mit arbejde. Gennem min uddannelse har jeg tilegnet mig en evne til at indlære ny viden og styrket mine analytiske kompetencer, hvilket er nogle egenskaber som jeg bruger i mit arbejde hver dag.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Bavarian Nordic?

1. Mulighed for indflydelse

2. Variende arbejdsopgaver

3. God arbejdsdisciplin

  • Hvorfor er Bavarian Nordic en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Bavarian Nordic giver mig mulighed for at have et selvstændigt job med varierende arbejdsopgaver og ansvar, hvor jeg samtidig bliver udfordret og får meget indflydelse. Jeg har også en oplevelse af, at jeg har mulighed for få indført de ting, som jeg mener er vigtigt, og det betyder meget for min personlige motivation. 

Læs mere om Bavarian Nordic

Mød andre kandidater fra Bavarian Nordic


Annoncer