Pernille Holm, Ingeniør, Orbicon

Mød Pernille, der er ingeniør hos Orbicon. Her er hun ansat i afdelingen for forsyning og anlægsteknik, hvor de blandt andet arbejder med separatkloakering og byggemodninger.

Orbicon
Ingeniør
  • Pernille Holm
  • Ansat siden 2018
  • Diplomingeniør i Byggeri og Anlæg med specialisering i Vand og Miljø på AAU

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat i afdelingen for forsyning og anlægsteknik, hvor vi arbejder med separatkloakering, byggemodninger og regnvandshåndteringsprojekter. I kraft af, at Aalborg-kontoret, hvor jeg er ansat, er relativt lille, har jeg allerede haft mange forskellige arbejdsopgaver. Jeg ser det som en kæmpe gave, at jeg har muligheden for at få spredt mit spektrum ud og få erfaring på flere forskellige poster. Af arbejdsopgaver kan jeg bl.a. nævne: Myndighedsbehandling, konsekvensvurdering og projektering af kunstgræsbaner, projektering af regnvandsbassiner til reducering af den hydrauliske belastning på vandløb, udarbejdelse af forundersøgelser for lokalplan med LAR-løsninger samt planlægning af gydebanker ved vandløbsrestaurering.

I min praktikperiode arbejdede jeg meget for vores miljøafdeling, hvor jeg primært arbejdede med regulativarbejde for vandløb. I forhold til vandets samlede kredsløb og særligt i forbindelse med regnvandshåndtering i byer er det super lærerigt at have en indsigt i recipienter og naturen omkring.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Noget af det, som jeg værdsætter mest ved mit job, er muligheden for ”at komme ud”. Jeg deltager f.eks. i byggemøder, fører tilsyn og udfører indledende forundersøgelser som jordundersøgelser. Jeg elsker at få jord under neglene, og samtidig sætter jeg stor pris på at komme rundt i landet og bl.a. mærke, hvilken forskel de lokale ildsjæle gør for deres fodboldklubber. Derudover er jeg dybt fascineret af, at parametre som jordbundsforhold kan variere så signifikant fra projekt til projekt. Det vækker i høj grad min historiske interesse, og det er fedt at finde en logisk forklaring på, hvorfor landskabet og jordforholdene er, som de er.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Universitetet har givet mig byggestenene til at lære og udvikle mig i mit job. I mine arbejdsopgaver anvender jeg den teori og de fagtermer, som jeg har lært på universitetet, og derudover har den teoretiske forståelse givet mig en kritisk tilgang til mine arbejdsopgaver.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Orbicon?

1. Det sociale arbejdsmiljø – Orbicon lægger stor vægt på personlige kvaliteter, hvilket er ekstremt vigtigt for at få et arbejdsmiljø, hvor alle trives, udvikler sig og har det sjovt.

2. Mulighed for personlig udvikling gennem interessante opgaver.

3. Et stærkt netværk af dygtige kollegaer.

  • Hvorfor er Orbicon en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Det er vigtigt for mig, at jorden efterlades, så også næste generation har noget smukt at vokse op i. Orbicon A/S arbejder for bæredygtige løsninger, hvor natur og teknologier bringes i harmoni. Derudover sætter jeg stor pris på at være ansat i en virksomhed, hvor den jeg er som person, betyder mindst lige så meget som mine faglige kvaliteter. Jeg tror på, at forudsætningerne for personlig udvikling er, at man trives socialt og føler sig hjemme på sin arbejdsplads.

Læs mere om Orbicon

Mød andre kandidater fra Orbicon


Annoncer