Mød Joachim fra Vallekilde Højskole

"På Vallekilde Højskole har vi er rigtig fedt fællesskab." Læs her, hvorfor Joachim valgte et ophold på Vallekilde Højskole, og hvordan hverdagen så ud på højskolen.

Mød Joachim fra Vallekilde Højskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs med her! Joachim fortæller om sit højskoleophold på Vallekilde Højskole, hvorfor han ville på højskole og hans anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af et højskoleophold i denne artikel.


Hvorfor valgte du netop Vallekilde Højskole?

Jeg er taget på højskole, fordi jeg synes, at det er den fedeste lagkage af læring, venskaber, dannelse, kreativ udfoldelse, hygge, fester og fællesskab. Siden jeg kom hjem fra mit andet højskoleophold, har jeg længe gået og leget med tanken om at tage på højskole igen, da jeg kunne mærke, at jeg slet ikke var mæt på højskolelivet. Jeg opdagede Vallekilde Højskole gennem en god ven, og var stort set solgt allerede første gang, jeg var på besøg tilbage i 2019.

Hvordan er fællesskabet på Vallekilde Højskole? 

På Vallekilde Højskole har vi er rigtig fedt fællesskab! Alle er gode til at støtte op om hinandens projekter og arrangementer. Samtidig er der også altid plads til, at snakke om hvad man har på hjerte, stort som småt.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Vallekilde Højskole?

En typisk dag for mig ville nok starte ud med morgenmad efterfulgt af morgensamling. Efter morgensamling har vi hovedfag, rengøring, frokostpause og hovedfag igen. Eftermiddagen bliver brugt på egne små projekter eller hygge, og derefter er der aftensmad. Om aftenen har man fri, hvor man kan hygge sig, deltage i kulturaften, se en film, gå en tur eller lign.

På Vallekilde Højskole har vi er rigtig fedt fællesskab!
Alle er gode til at støtte op om hinandens projekter og arrangementer.

Hvad er det bedste ved opholdet på Vallekilde Højskole?

De bedste stunder på Vallekilde Højskole er, når vi alle er samlet til enten fællessang, kulturaften, temafest eller lign. Generelt de arrangementer som eleverne selv har brugt tid og energi på at stable på benene.

Hvordan var din studietur med Vallekilde Højskole?

Jeg var på studietur til Holland med mit hovedfag, som er Event og lederskab. Turen var en inspirerende tur, hvor vi mødte en række mennesker, som har fortalt om, hvordan de skaber kultur og events på alle mulige forskellige måder. Samtidigt var turen også med til at styrke sammenholdet på Event og lederskab.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Hvis man er frisk på at stifte en masse nye venskaber, lære sig selv bedre at kende og være en del at et fedt fællesskab, så burde man helt klart overveje et højskoleophold! Et godt råd: Glæd dig!

Er du interesseret i at gå på Vallekilde Højskole?

Læs mere om Vallekilde Højskole

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer