Vis studentum.dk som: Mobile
Mød Joachim fra Vallekilde Højskole

Mød Joachim fra Vallekilde Højskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs med her! Joachim fortæller om sit højskoleophold på Vallekilde Højskole, hvorfor han ville på højskole og hans anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af et højskoleophold i denne artikel.


Hvorfor valgte du netop Vallekilde Højskole?

Jeg er taget på højskole, fordi jeg synes, at det er den fedeste lagkage af læring, venskaber, dannelse, kreativ udfoldelse, hygge, fester og fællesskab. Siden jeg kom hjem fra mit andet højskoleophold, har jeg længe gået og leget med tanken om at tage på højskole igen, da jeg kunne mærke, at jeg slet ikke var mæt på højskolelivet. Jeg opdagede Vallekilde Højskole gennem en god ven, og var stort set solgt allerede første gang, jeg var på besøg tilbage i 2019.

Hvordan er fællesskabet på Vallekilde Højskole? 

På Vallekilde Højskole har vi er rigtig fedt fællesskab! Alle er gode til at støtte op om hinandens projekter og arrangementer. Samtidig er der også altid plads til, at snakke om hvad man har på hjerte, stort som småt.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Vallekilde Højskole?

En typisk dag for mig ville nok starte ud med morgenmad efterfulgt af morgensamling. Efter morgensamling har vi hovedfag, rengøring, frokostpause og hovedfag igen. Eftermiddagen bliver brugt på egne små projekter eller hygge, og derefter er der aftensmad. Om aftenen har man fri, hvor man kan hygge sig, deltage i kulturaften, se en film, gå en tur eller lign.

På Vallekilde Højskole har vi er rigtig fedt fællesskab!
Alle er gode til at støtte op om hinandens projekter og arrangementer.

Hvad er det bedste ved opholdet på Vallekilde Højskole?

De bedste stunder på Vallekilde Højskole er, når vi alle er samlet til enten fællessang, kulturaften, temafest eller lign. Generelt de arrangementer som eleverne selv har brugt tid og energi på at stable på benene.

Hvordan var din studietur med Vallekilde Højskole?

Jeg var på studietur til Holland med mit hovedfag, som er Event og lederskab. Turen var en inspirerende tur, hvor vi mødte en række mennesker, som har fortalt om, hvordan de skaber kultur og events på alle mulige forskellige måder. Samtidigt var turen også med til at styrke sammenholdet på Event og lederskab.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Hvis man er frisk på at stifte en masse nye venskaber, lære sig selv bedre at kende og være en del at et fedt fællesskab, så burde man helt klart overveje et højskoleophold! Et godt råd: Glæd dig!

Er du interesseret i at gå på Vallekilde Højskole?

Læs mere om Vallekilde Højskole

Senest opdateret: 24 nov 2021

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 15-12-2021

Mød Line fra Aalborg Sportshøjskole

"En del vælger at tage ud og rejse i deres sabbatår for at få en masse fede oplevelser. Dette var også et stort ønske for mig, men det er desværre ikke den mest optimale løsning, når man har en hest med på sidelinjen." Læs mere om, hvorfor Line valgte et ophold på Aalborg Sportshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 14-12-2021

Bliv elev på Viborg Idrætshøjskole

Viborg Idrætshøjskole byder på masser af fed sport, idræt, kultur og fællesskab Som elev på Viborg Idrætshøjskole træder du ind i et frirum, hvor alt er muligt. Læs mere om hvad du kan forvente af Viborg Idrætshøjskole her.

Læs mere
Sidst opdateret 17-12-2021

Mød Sofie fra ISI Idrætshøjskole

"Jeg ville stadig gerne på højskole, fordi jeg elsker at møde nye mennesker, udover det så elsker jeg at spille fodbold. I den forbindelse fandt jeg ISI Idrætshøjskole, hvor jeg kunne kombinere begge." Læs mere om, hvorfor Sofie valgte et ophold på ISI Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Mazz fra Viborg Idrætshøjskole

"Jeg valgte Viborg IH på baggrund af deres sindssyg fede placering og deres store mængde af faciliteter." Læs mere om, hvorfor Mazz valgte et højskoleophold hos Viborg Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Mød Maja fra Aalborg Sportshøjskole

"Jeg elsker, elsker, elsker det højskolen har givet mig!" Maja fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs mere her.

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Bliv elev på Aalborg Sportshøjskole

Aalborg Sportshøjskole er kendt i hele landet for at være Danmarks bedste højskole inden for idræt, sport og sundhed. Læs meget mere om højskolen her. 

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Stine fra Vallekilde Højskole

"Det blev Vallekilde Højskole fordi jeg var på et kursus her i 2018, hvor jeg blev fuldstændig forelsket i stedet, bygningerne, naturen, lærerne, faget, maden og meget mere." Læs mere om, hvorfor Stine valgte et ophold på Vallekilde Højskole. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-12-2021

Mød Sarah fra ISI Idrætshøjskole

"... Og med nærmere research på skolens hjemmeside og diverse sociale medier, så var jeg slet ikke i tvivl om, at ISI Idrætshøjskole var det rigtige sted for mig." Læs mere om, hvorfor Sarah valgte et ophold på ISI Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Mød Sigurd fra Aalborg Sportshøjskole

"Jeg tog på Aalborg Sportshøjskole for at møde nye mennesker, og få gang I mit sabbatår. Samtidig med at jeg kunne gå op i min træning, og få den rette vejledning." Sigurd fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor han ville på højskole og hans anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs med her.

Læs mere
Sidst opdateret 20-12-2021

Bliv elev på ISI Idrætshøjskole

Hvis du er vild med idræt, oplevelser og rejser, så er ISI Idrætshøjskole lige stedet for dig. På ISI Idrætshøjskole kan du vælge mellem følgende linjer: Derudover kommer øvrige idræts- og inspirationsfag. På ISI Idrætshøjskole er omdrejningspunktet din personlige udvikling, fællesskab og dannelse. Derfor er vi en mindre højskole med plads til 75 elever.
Læs mere
Sidst opdateret 17-12-2021

Mød Camilla fra ISI Idrætshøjskole

"Jeg valgte ISI, da jeg søgte efter en lille højskole med få elever og med spændende linjer og valgfag." Læs mere om, hvorfor Camilla valgte et ophold på ISI Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 15-12-2021

Mød Malene fra Aalborg Sportshøjskole

"I en alder af 28 år, besluttede jeg mig for at blive personlig træner gennem Aalborg Sportshøjskole, som skulle tage mig et halvt år." Malene fortæller om sit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Læs mere her.

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Klara fra Viborg Idrætshøjskole

"Jeg elsker at mærke fællesskabet, som er på Viborg IH." Læs meget mere om, hvorfor Klara valgte et højskoleophold på Viborg Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 17-12-2021

Mød Julie fra ISI Idrætshøjskole

"Jeg havde lidt kendskab til efterskolen deroppe, og vidste deres niveau på fodbold var ret højt, hvilket også var noget, jeg søgte. Det var også et plus for mig." Læs mere om, hvorfor Julie valgte et ophold på ISI Idrætshøjskole.

Læs mere
Sidst opdateret 14-12-2021

Bliv elev på Vallekilde Højskole

Vallekilde Højskole er en almen højskole med fokus på kreativ produktion, tid til fordybelse og plads til at fejle. Læs mere om Vallekilde Højskole, og mulighederne på højskolen i denne artikel. 

Læs mere
Sidst opdateret 25-11-2021

Mød Amalie fra Viborg Idrætshøjskole

"Jeg fandt Viborg IH på ”Højskolerne.dk”s hjemmeside og valgte den ud fra deres virkelig fede faciliteter, og at der var stor variation i deres fag." Læs mere om, hvorfor Amalie valgte et højskoleophold hos Viborg Idrætshøjskole

Læs mere