Mød Thor fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Mød Thor fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup! Hør om hans hverdag på højskolen og bliv klogere på, hvad der er helt særlig ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup. 

Mød Thor fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup

I denne artikel skal du møde Thor fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup! Her har vi fået lov at interviewe ham om hans hverdag på skolen, så du kan blive klogere på hvad der er helt særligt ved lige netop Gymnastikhøjskolen i Ollerup.


Hvilken linje går du på?

Gymnastikhøjskolen i Ollerup på linjen, TumblingX

Hvorfor ville du på højskole, og hvorfor valgte du netop Ollerup?

Jeg ville gerne blive en bedre gymnast og der er ikke et bedre sted end Ollerup at gøre det. Jeg ville gerne møde nye mennesker med fælles interesser så jeg kunne få en større vennekreds plus jeg havde et par venner som også skulle starte samme semester som mig. Jeg ville også gerne udvikle mig som individ, blive mere selvsikker og komme af med de mentale problemer som jeg døjede med i teenage-årne. Jeg udviklede i mine teenage år rigtig dårlige vaner som jeg gerne ville slippe væk fra inden jeg skulle i gang med voksenlivet for real.

Hvordan er miljøet / fællesskabet på skolen?

Der er et helt fantastisk fællesskab på ollerup og de mange lever gør at man møder så mange mennesker fra hele verden som man kan blive venner med. Der er selvfølgelig et stort fokus på sport, idræt og sundhed, men uden at det bliver fanatisk da der stadig er plads til øl og pizza og livet andre små glæder.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på din højskole?

Vi starter ud med morgenmad klokken 7:00, derefter har alle elever rengøring så skolen ser godt ud, når det er gjort så er der morgensamling. Når de her fælles ting er færdige begynder vi på vores forskellige linjefag/valgfag/”højskolefag”. Vi har oftest timer indtil klokken 16, hvorefter vi har tiden til at gøre hvad vi nu har lyst til. Det kan være at nogle vil en tur i pool/sauna, spille brætspil i livingroom eller måske tage i springcenter og få lidt ekstra træning ind.

Hvad er det bedste ved opholdet?

Det bedste er helt klart vennerne/fællesskabet! Jeg er meget ekstrovert så det passer mig rigtig godt at have så mange dejlige ligesindede mennesker fra hele danmark og resten af verden.

Studietur: Skal du eller har du været på studietur med din højskole? Hvorhen?

I Forårssemesteret tager vi på ollerup til Trysil i norge og står på ski/snowboard. Det er en mega fed tur hvor der bare er massere af tid på pisterne og hygge i hytterne.Vi bor sammen med hinanden i hytter på tværs af linjer og køn, ofte er vi 6-12 i hver hytte og man bliver bundet sammen med nye mennesker på en fed og intim møde. Vi har pakket en masse mad som vi laver i hver hytte til morgenmad, frokost og aftensmad. Vi er inddelt i ski grupper alt efter hvor meget erfaring man har. Vi er i de her grupper indtil starten af eftermiddag hvorefter vi kan finde sammen med venner fra de andre grupper og stå så lang tid at benene kan.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Min tid på højskole er den bedste del af mit liv nogensinde, og nyder det helt vildt det er alle pengene værd. Jeg er blevet til næsten nyt og bedre menneske af min tid på højskole. Jeg har fået venner for livet og kan kun anbefale andre at tage på højskole.

Læs mere om Gymnastikhøjskolen i Ollerup her

Emilia Pedersen

Emilia Pedersen

Digital Content Editor (Vis mere)
Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur. (Mindre)

Omkring

Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur.

Annoncer