Bliv elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Læs med om Ollerup Højskole, og bliv klogere på højskolen, der har eksisteret i over 100 år og altid har haft gymnastik, den danske højskoletradition og fællesskab i sit hjerte.

Gymnastikhøjskolen i Ollerup

Ollerup Højskole er en dansk institution, der har eksisteret i over 100 år. Skolen startede som Gymnastikhøjskolen i Ollerup og har altid haft gymnastik, den danske højskoletradition og fællesskab i sit hjerte. I dag tilbyder skolen stadig fællesskab og en række forskellige kurser og højskolemuligheder, der gør det muligt for dig at udvikle dig og få unikke oplevelser.


Selvom gymnastik stadig er en vigtig del af skolen, er der også tilføjet nye linjefag, herunder rytme- og springgymnastik, powertumbling og TeamGym. Derudover tilbyder skolen også en Fitness- og Politilinje, hvor du kan få både sundhed og træning, og samtidig få de bedst mulige forudsætninger for at bestå Politiskolens optagelsesprøve. På Politilinjen forbereder skolen dig også på selve arbejdet i uniformen, og det er måske derfor, at elever på Politilinjen igennem en årrække har haft en optagelsesrate på 100% på Politiskolen.

Det er vigtigt at påpege, at gymnastik stadig fylder meget på skolen, men det er ikke et krav at have dyrket gymnastik før. Alle elever på skolen deler samme valgfag og dagligdag og har en enkelt fællestræning om ugen. Skolen er for dig, der ønsker at dyrke din idræt, møde og udvikle dig sammen med andre, og som ønsker de oplevelser, man kun får én gang i livet.

"På Gymnastikhøjskolen i Ollerup får du mere end bare en uddannelse, du får en oplevelse for livet."

Skolen er kendt for sit fællesskab, hvor du kan møde mennesker fra hele landet og udlandet, og skabe bånd, der kan vare livet ud. Her vil du lære at tage ansvar for dig selv og andre, og du vil udvikle dig personligt og fagligt.

Mød elever fra Grundtvigs Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleophold og giver et indblik i hverdagen på højskolen.

Emilia Pedersen

Emilia Pedersen

Digital Content Editor (Vis mere)
Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur. (Mindre)

Omkring

Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur.

Annoncer