Bliv elev på Vallekilde Højskole

Vallekilde Højskole er en almen højskole med fokus på kreativ produktion, tid til fordybelse og plads til at fejle. Læs mere om Vallekilde Højskole, og mulighederne på højskolen i denne artikel. 

Bliv elev på Vallekilde Højskole

Vallekilde Højskole har været nysgerrig siden 1865, og har siden da også været et samlingspunkt for uddannelse og ny viden.

Vi er en almen højskole med fokus på kreativ produktion, tid til fordybelse og plads til at fejle. Vi ligger i Odsherred på Nordvestsjælland i naturskønne omgivelser og blev grundlagt i 1865.

Vælg mellem vores syv hovedfag:

  • Spiludvikling
  • Journalistik
  • Event & Lederskab
  • Podcast
  • Forfatter
  • Design & Maker.

På Vallekilde Højskole bliver du en del af et kreativt fællesskab med højt til loftet og store ambitioner.

Mød elever fra Vallekilde Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Vallekilde Højskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleophold og giver et indblik i hverdagen på Vallekilde Højskole.

Joachim - Elev på Vallekilde Højskole

Joachim, Event & Lederskab
"På Vallekilde Højskole har vi er rigtig fedt fællesskab! Alle er gode til at støtte op om hinandens projekter og arrangementer."

Stine - Elev på Vallekilde Højskole

Stine, Forfatter
”Jeg havde slet ikke forestillet mig da jeg startede på Vallekilde, at jeg 2 måneder efter, ville have så dejlige venner som jeg har nu."

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer