Mød Kristoffer fra Vesterlund Efterskole

Vil du gerne på efterskole? Læs med her, hvor Kristoffer vil give dig et indblik i hverdagen på Vesterlund Efterskole.

Mød Kristoffer fra Vesterlund Efterskole

Jeg valgte at tage på Vesterlund Efterskole, fordi jeg havde været på gymnastikcamps på skolen flere somre. Det foregår over en uge i ferien, hvor man bor på skolen, springer og laver andre forskellige aktiviteter. Her havde jeg fået et rigtigt godt indtryk af skolen, og jeg synes, at det virkede som et rart sted, hvor jeg gerne ville gå. Der var en god stemning blandt elever og lærere. Samtidig havde jeg faktisk også set Vesterlunds opvisninger, og det var et virkelig højt niveau. Dét ville jeg gerne være en del af.

Jeg går på springlinjen, og det betyder, at jeg dyrker spring stort set hver dag. Vi bliver undervist af nogle af de dygtigste trænere i Danmark, og hvis du er inden for gymnastikkens verden, er de nogle af dine største idoler. Det opmuntrer mig også til at blive bedre, og stemningen på holdet handler om, at vi alle gerne løfte hinanden til vores højeste. Om aftenen er der altid åbent i springcenteret, så der kan vi også altid gå ned, hvis vi gerne vil øve os eller bare hænge ud med de andre.

Mit bedste råd er, at du skal tage ud at se efterskolen, når du skal til at beslutte dig for, hvor du gerne vil gå. Hvis det er den rigtige efterskole for dig, kan du mærke det med det samme, når du træder ind.

Der er mange muligheder på Vesterlund Efterskole, og der er også flere, der vælger friluftsliv, hvor du er ude i naturen og laver forskellige aktiviteter. På den måde er det ikke kun en skole for dem, der dyrker springgymnastik. Jeg spiller selv klaver, og derfor har jeg også valgt musik som mit valgfag. Jeg er allerede blevet meget dygtigere, og jeg har lært meget om teorien bag musik, og hvordan man skal lytte til musik. Det er virkelig spændende!

Til efteråret har vi et stort musikshow, hvor der både er skuespil, dans og musik. Vi bruger starten af efteråret på at forberede os til det, og det har været virkelig sjovt at øve med alle de andre. Jeg skal spille klaver og synge, og jeg tror, at det bliver rigtig fedt, når vi skal vise alt det frem, som vi har lavet. Det er virkelig fedt, at jeg får mulighed for at dyrke mine interesser her på efterskolen på helt forskellige og nye måder.

Er du interesseret i at gå på Vesterlund Efterskole?

Læs mere om Vesterlund Efterskole