Mød Danni fra Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole

Vil du på efterskole? Læs med her, hvor Danni vil give dig et indblik i hverdagen og mulighederne på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Mød Danni fra Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole

Jeg valgte at tage på Vivild, fordi jeg gerne ville dyrke mine fritidsinteresser og de fag, som jeg godt kan lide. Jeg har altid været glad for sport og dyrket både badminton og fodbold, så derfor ville jeg gerne finde en efterskole, hvor jeg havde mulighed for at vælge begge fag fremfor én bestemt linje. Derfor faldt jeg for Vivild, fordi de opfyldte alle mine ønsker.

Mine valgfag lever klart op til mine forventninger, og jeg kan mærke bliver bedre og udvikler mig hurtigere, end jeg tidligere har gjort. Jeg tror, at det skyldes, at vi har rigtig gode trænere, som jeg har også har et mere personligt forhold til. Jeg snakker generelt godt med alle de voksne på skolen, og det føles næsten nogle gange som om, at vi er én stor familie.

Jeg kommer fra en lille by på landet, og jeg er virkelig blevet overrasket over, hvordan man kan møde så mange forskellige personer, som så hurtigt bliver ens gode venner. 

Jeg har også valgt musik på efterskolen, fordi jeg altid har gået meget op i musik. Jeg spiller selv guitar og trommer. Én af grundene til, at jeg valgte Vivild efterskole var netop også, fordi jeg både kunne dyrke sport og spille musik her, og på den måde kunne jeg dyrke begge mine fritidsinteresser. Musiktimerne ser jeg altid særligt frem til, fordi det er en slags pusterum for mig. Her kan jeg fordybe mig i musikken, og jeg skal ikke tænke på sport, men kan bare slappe og spille musik.

Jeg er virkelig glad for at gå på efterskole, og jeg kan mærke, at det har gjort en stor forskel for mig at starte på Vivild. Jeg er mindre skoletræt end tidligere, og jeg deltager mere i undervisningen i forhold til, da jeg gik i folkeskole. Jeg har generelt fået et større overskud og har fået mere energi, og jeg tror, at det er, fordi efterskolen netop har gået mig det her friske pust og muligheden for at prøve noget helt andet end den hverdag, som jeg var vant til.

Er du interesseret i at gå på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole?

Læs mere om VGI