Bliv elev på Østerskov Efterskole

På Østerskov Efterskole kan du blandt andet se frem til et år, hvor undervisningen foregår gennem spil og leg. Læs mere her.

Bliv elev på Østerskov Efterskole

Det bli’r ik’ kedeligt på Østerskov Efterskole! Vi har nemlig verdens fedeste undervisning, som vi glæder os til at dele med dig! Vi bruger spilbaseret undervisning og læringsrollespil til at gøre undervisningen spændende og engagerende. Vi har et nyt temaforløb hver uge, som tager det bedste fra virkelighedens, fantasiens og spillets verden og kobler det sammen med undervisningen. Du lærer, mens du samtidig har det sjovt.


I valgfagene dyrker du dine hobbier, når du designer brætspil, computerspil, skriver gode historier, bliver en af de bedste i eSport med dit hold, eller når du og dine venner forbereder jer til den kommende zombieapokalypse i vores outdoor hold.

Der er plads til nørderier her – og det bli’r ik’ kedeligt!

Dét siger eleverne om Østerskov Efterskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Østerskov Efterskole. Her fortæller de om, hvorfor de har valgt at gå på efterskole, hvad de har fået ud af deres efterskoleophold og giver et indblik i en hverdag på Østerskov Efterskole. 

Ella

"Lærerne har en masse sjove ideer til, hvordan de kan gøre undervisningen bedre”

Jeppe

"Lærerne er rigtig gode til at gøre det faglige mere personligt, så alle kan være med"

Michael

"Det har overrasket mig positivt, hvor meget man kan blive så afhængig af andre mennesker"

Rikke

"Folk er super cool og super venlige, og lærerne er også super fantastiske"


Annoncer