Mød Ella fra Østerskov Efterskole

Ella tog på efterskole, fordi hun savnede et fællesskab, hvor de havde de samme interesser - og valget faldt på Østerskov Efterskole. Læs mere om Ellas valg af efterskole her.

Mød Ella fra Østerskov Efterskole

Jeg valgte at tage på efterskole, fordi jeg savnede et lille fællesskab, hvor vi havde de samme interesser. I en folkeskole er man lidt bare i samme klasse, fordi man bor i nærheden af hinanden, så man er ikke sikker på, at der er nogle fælles interesser. Det var også tilfældet i den klasse, jeg gik i, hvor jeg følte, at det hele var meget sort/hvidt. Det var derfor, at jeg gerne ville på efterskole, så jeg kunne finde nogle som dig, der også dyrker den her lidt “nørd-kultur”. Jeg har spillet computer, siden jeg var helt lille, så jeg kom her primært for e-sporten.

Her på Østerskov Efterskole er folk meget åbne og imødekommende. Der går ikke særlig lang tid før, at man får nogle nye venner eller bare nogle nye bekendte. Det er egentlig ret sjovt, for vi har jo ikke gået her i et år endnu, men det føles bare som om, at man har kendt hinanden i rigtig lang tid. Folk er så søde og altid klar på at snakke.

Jeg er meget inde i e-sport, men det er også, fordi det er der, mine venner er, så kan vi sidde og spille sammen

Det fedeste ved at gå på efterskole er, at der altid er nogle, som man kan snakke med. Derudover synes jeg, at noget af det, der gør Østerskov Efterskole særligt fed, er den måde, som undervisningen er tilrettelagt. Det er virkelig specielt, da en stor del af undervisningen har nogle elementer af rollespil indkorporeret. Lærerne er rigtig kreative og gode til at gøre opgaverne sjove. Det synes jeg er sindsygt fedt.

Hvis man føler, at man har brug for at tage på efterskole, synes jeg før det første, at man skal prøve at snakke med sine forældre om det. Derudover vil jeg anbefale, at man tager ud og besøger skolen, så man kan se, hvordan stedet er, da det kan hjælpe rigtig meget på at tage den endelige beslutning.

Er du interesseret i at gå på Østerskov Efterskole?

Læs mere om Østerskov Efterskole


Annoncer