Mød Rikke fra Østerskov Efterskole

Rikke synes, at et efterskoleophold var en god mulighed for at prøve noget nyt, og så fandt hun Østerskov Efterskole. Læs mere her.

Mød Rikke fra Østerskov Efterskole

Jeg valgte primært at tage på efterskole, fordi jeg ikke havde det super godt derhjemme. Jeg havde derfor tænkt, at det ville være rart at komme lidt væk hjemmefra og fra min normale hverdag. Jeg vidste, at et efterskoleophold var en god mulighed for at prøve noget helt nyt og anderledes.

Da jeg skulle vælge, hvilken efterskole jeg gerne ville gå på, sad jeg med en liste over en masse forskellige efterskoler i landet. Det var egentlig lidt tilfældigt, at jeg klikkede ind på Østerskov Efterskole, men så synes jeg bare, at den lød som et rigtig godt sted – hvilket det heldigvis også har vist sig at være!

Jeg har altid spillet computerspil, så derfor fangede Østerskov Efterskole min interesse. Derudover har jeg længe været interesseret i rollespil, men aldrig haft muligheden for at kunne spille det, så derfor syntes jeg også, at det lød virkelig fedt. Det resulterede i, at jeg plagede jeg mine forældre i en hel sommerferie, om at få lov til at starte her, og det fik jeg så heldigvis lov til!

Der er meget tillid til os som elever. Vi får lov til at gøre rigtig meget, og vi har meget frihed

På Østerskov Efterskole gør lærerne meget ud af at inkorporere rollespil i undervisningen. Det svinger meget fra uge til uge, hvordan rollespil bliver brugt i de forskellige timer. I danskundervisningen har vi fx haft noget, der hed CSI, hvilket forløbet således, at vi skulle opklare nogle ”mordsager” ved at afkode nogle underlige breve med mærkelige bogstaver i og på den måde finde frem til gerningsmanden. Et andet eksempel er i matematik, hvor vi har skulle regne nogle skudvinkler ud for at kunne finde ud af, hvor nogen var blevet skudt fra.

Det fedeste ved at gå på efterskole er, at man får lov til at være mere uafhængig, end man får lov til derhjemme. Der er selvfølgelig stadigvæk regler og retningslinjer, som man skal følge, men det er ikke sådan, at ens dag er dikteret, på samme måde som den er, når man bor hjemme. Derudover er det virkelig fedt at være et sted med en masse folk, som er som en selv.

Er du interesseret i at gå på Østerskov Efterskole?

Læs mere om Østerskov Efterskole


Annoncer