Mød Kamille fra Ryslinge Efterskole

Det var ikke svært for Kamille at vælge, at hun skulle på Ryslinge Efterskole. Du kan læse mere om Kamilles valg og tid som elev på efterskolen her.

Mød Kamille fra Ryslinge Efterskole

Det var en ret nem beslutning for mig at vælge Ryslinge Efterskole. Jeg var herude for første gang i 7. Klasse, hvor jeg fik en rundvisning af nogle elever. Jeg kan tydeligt huske, at jeg allerede der tænkte, at det var her, at jeg skulle gå. Der var noget helt særligt over stemningen, og skolen tilbød lige præcis det, jeg ledte efter i en efterskole. 

Jeg går på internationale linje, hvor vi udover almindelige 10. Klasses timer, også har Cambridge-engelsk, udveksling og en rejse til Marokko. Jeg synes, at det er fedt, at vi har mulighed for at få Cambridge-engelsk, fordi det er noget, som man kan bruge fremover, hvis man gerne vil rejse eller tage en international uddannelse. Vi er det sidste hold, der skal til Marokko, men jeg glæder mig virkelig til at komme derned og opleve kulturen helt tæt på – og en kultur, som er så anderledes end vores egen.

Vi vil alle gerne have så meget ud af vores ophold, at der hele tiden er nogle, der finder på noget nyt eller får en ide til noget, vi kan lave. Man kan mærke, at alle virkelig gør meget for, at vi skal have det bedste fællesskab og skabe en masse gode minder.

Vi har også udveksling, og vi har allerede haft en gruppe udvekslingsstudenter fra Belgien på besøg i en uge. De boede med os på skolen og var en del af hverdagen, så de kunne se og opleve, hvordan det at gå på efterskole i Danmark. Det var virkelig spændende og sjovt at møde nogle fra en anden kultur og høre om, hvad de lavede, hvilke traditioner de havde, og hvad deres syn på ungdommen var. De havde fx et helt andet forhold til alkohol, end vi har. 

Jeg elsker at gå på efterskole, og jeg synes, at det er en virkelig fed mulighed for at prøve noget helt anderledes med en masse nye mennesker. På Ryslinge kommer vi fra hele Danmark, og det gør også, at man møder nogle andre, end man ellers ville have mødt, hvis man bare var blevet hjemme. 

Er du interesseret i at gå på Ryslinge Efterskole?

Læs mere om Ryslinge Efterskole


Annoncer