Mød Rasmus fra Ringe Efterskole

Rasmus valgte blandt andet Ringe Fri- og Efterskole på grund af deres fodboldlinje. Læs mere om Rasmus' tid som elev på efterskolen her.

Mød Rasmus fra Ringe Fri og Efterskole

Jeg valgte at tage på efterskole, fordi min storesøster også have været afsted, og jeg kunne se, at hun havde haft det bedste år og fået nye venner for livet. Dét ville jeg også gerne opleve. Jeg valgte Ringe Fri- og Efterskole, fordi de har en fodboldlinje, men det er stadig på et niveau, for det ikke kun handler om fodbold. Vi spiller ca. 3 om ugen, så på den måde får vi masser af træning, men man ender heller ikke med at blive træt af det, fordi det ikke er det eneste vi laver. Det var også vigtigt for mig, at mit efterskoleår ikke kun kom til at handle om fodbold.

På efterskolen bor jeg på et tomandsværelse, og vi bor på en ren drengegang. Det er virkelig fedt at bo med så mange venner på ens egen alder, og det er sjovt, fordi der altid er nogen at snakke med – enten på værelset eller lige ved siden af. Samtidig er vi også gode til at give hinanden privatliv, hvis man kan mærke, at ens roomie lige har brug for privatliv eller ekstra plads – så siger man til, og det er helt cool, fordi det skal også føles som et hjem.

Det har overrasket mig, at det faktisk lige pludselig er blevet sjovt at gå i skole, for den følelse havde jeg ikke regnet med, at jeg ville få.

I vores fritid synes jeg, at det er fedt at være oppe i motionscenteret sammen med mine venner. Jeg kan godt lide at træne, men det er altid sjovere, når vi er mange sammen. Hvis vi gerne vil spille fodbold, kan vi også altid få lov til det eller gå ned i springcenteret og springe der. Jeg har valgt spring som mit valgfag, og jeg er virkelig blevet grebet af det. Jeg kan virkelig mærke, at jeg har udviklet mig, og jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville kunne lave saltoer på den måde, som jeg kan nu.

Jeg er blevet overrasket over, at jeg faktisk godt kan glemme, at jeg går i skole. Selvom vi har skole hver dag, så tænker jeg slet ikke over, at vi har timer, ligesom jeg gjorde i folkeskolen. Det er også fedt, at vi har skiftevis boglige og aktive fag, for så er der hele tiden lidt afveksling, og jeg tror også, at det er det, der får tiden til at gå så stærkt.

Er du interesseret i at gå på Ringe Efterskole?

Læs mere om Ringe Efterskole


Annoncer