FMS | Fredericia Maskinmesterskole i Esbjerg

Ved FMS i Esbjerg kan du tage maskinmesteruddannelsen, som byder på spændende karrieremuligheder.

FMS er en forkortelse for Fredericia Maskinmesterskole. Fredericia Maskinmesterskole består af to afdelinger: Deres hovedafdeling i Fredericia, og så deres afdeling i Esbjerg.

Ved FMS i Esbjerg kan du tage maskinmesteruddannelsen, som byder på spændende karrieremuligheder. Esbjerg er Danmarks energimetropol, ligesom der er en mangeårig tradition for udbud af maskinmesteruddannelsen i byen. Derfor er FMS også glade og stolte over at kunne tilbyde maskinmesteruddannelsen i Esbjerg.

FMS Esbjerg stiller krav til dig som studerende, og det forventes, at du har et højt niveau af engagement og ansvar. Der er dog også plads til andet end bøger og stillesiddende timer. Uddannelsen hos FMS byder for eksempel også på oplevelser, hvor man er ude af huset. Det er blandt andet virksomhedsbesøg, messer og andet. Derudover gør skolen meget for, at styrke studiemiljøet - blandt andet ved sociale initiativer såsom mountainbikekørsel, fodboldturnering og fredagscafeer.

Med maskinmesteruddannelsen hos FMS kommer du blandt andet til at lære om termiske maskiner og anlæg, procesanalyse og automation samt ledelse, økonomi og sikkerhed. Derudover er der mulighed for at vælge mellem de fire forskellige valgfagslinjer, som FMS tilbyder. 


Hvad kan du læse på FMS i Esbjerg?

Uddannelse hos Fredericia Maskinmesterskole i Esbjerg

Læs mere om uddannelsen ved at klikke på den.

Maskinmester

Fredericia Maskinmesterskole i Esbjerg tilbyder udelukkende maskinmesteruddannelsen.

Uddannelsen som maskinmester åbner op for mange forskellige og spændende karrieremuligheder.

Karrieremuligheder med en maskinmesteruddannelse

Der står sjældent "Maskinmester" på visitkortet, selvom det er den uddannelse man måske har.
Faktisk åbner uddannelsen op for en række forskellige jobtitler. Med uddannelsen kan du fx blive:

Driftsrådgiver - Driftschef - Projektleder - Projektingeniør - Energikonsulent - Kvalitetschef

Mulighederne er mange! 


Studielivet på FMS i Esbjerg

Fredericia Maskinmesterskole i Esbjerg og Esbjerg som by går meget op i studiemiljøet, og det sociale aspekt af det at være studerende. For eksempel har FMS tiltag såsom udflugter i form af virksomhedsbesøg og messer samt sociale initiativer som for eksempel fredagscafé og mountainbikekørsel. Derudover starter de semestret i august med en gårdfest. En dejlig tradition, der er en oplagt mulighed for, at man lærer andre studerende at kende. 

I Esbjerg som studieby finder du også det hele. Der er gode muligheder for at finde en bolig i byen, og når du har fri fra studierne, har Esbjerg mange oplevelser at byde på - store som små. Der er desuden en række forskellige gratis events for studerende i løbet af året. 


Vil du læse mere om dine muligheder på FMS Esbjerg, eller skal du have lidt mere viden om, hvordan det er at studere i Esbjerg? Find svar på dine spørgmål herunder. 

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer