SDU | Syddansk Universitet i Esbjerg

Syddansk Universitet har et campus i Esbjerg, hvor du har gode muligheder for både bacheloruddannelser og kandidatuddannelser. SDU Esbjerg byder nemlig på 4 forskellige bacheloruddannelser og 7 forskellige kandidatuddannelser.

Syddansk Universitet har et campus i Esbjerg, hvor du har gode muligheder for både bacheloruddannelser og kandidatuddannelser. SDU Esbjerg byder nemlig på 4 forskellige bacheloruddannelser og 7 forskellige kandidatuddannelser, så der er gode muligheder for at finde en uddannelse inden for lige præcis din interesse. Syddansk Universitet har lige omkring 26.700 studerende fordelt på deres 6 campusser i Esbjerg, Odense, Kolding, København, Slagelse og Sønderborg.

Som studerende på SDU Esbjerg bliver du en del af en uddannelsesinstitution, hvor du får mulighed for at møde mange forskellige studieretninger i din hverdag. SDU Esbjerg deler nemlig en del faciliteter med UC Syd. Dette omfatter blandt andet kantine, bibliotek og fredagsbar. Du har dermed gode muligheder for at møde ligesindede studerende og få et godt socialt netværk, hvis du vælger en uddannelse hos SDU Esbjerg.

Dette fælles campus mellem de to uddannelsesinstitutioner har nemlig potentiale til at løfte byens studieliv, og det giver dig nogle unikke muligheder som studerende, som du ikke finder mange andre steder. Størrelsen på SDU Esbjerg som enkelt universitet gør, at man udvikler et personligt forhold til sine undervisere, og man kommer ligeledes til at lære sine medstuderende rigtig godt at kende. Her finder du nemlig omkring 900 studerende, fordelt på de forskellige uddannelser.

På SDU Esbjerg finder du som nævnt forskellige uddannelser, der alle er målrettet det internationale jobmarked. Desuden indgår universitetet i et tæt samspil med det lokale erhvervsliv, så allerede her er der gode muligheder for at etablere et spirende netværk. 


Hvad kan du læse på SDU i Esbjerg?

Kandidatuddannelser på SDU Esbjerg

Læs mere om hver enkelt uddannelse ved at klikke på den.


Studielivet på SDU i Esbjerg

SDU Esbjerg og Esbjerg som helhed gør meget for, at du skal få en god tid som studerende i byen. Du vil både opleve et campus, der har en vis volumen, er socialt og fede faciliteter.

Af faciliteter finder du blandt andet:

  • Bibliotek med læsepladser
  • Kantine med et godt udvalg
  • Fælles idrætsanlæg med UC Syd
  • Fælles studentercafé/fredagsbar med UC Syd, hvor du kan møde andre studerende

Derudover er der gode muligheder for at finde en bolig i byen. Når du har fri fra studierne har Esbjerg også meget at byde på, ligesom der er en lang række forskellige gratis events for studerende i løbet af året. 


Vil du læse mere om dine muligheder på SDU Esbjerg, eller skal du have lidt mere viden om, hvordan det er at studere i Esbjerg? Find svar på dine spørgmål herunder. 

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer